Da nije problem u ličnoj higijeni.Stoner wrote:Sve zavisi od toga koliko je musko samopouzdano i muzevno.
Ja evo, sam toliko nabijen testosteronima da i kada obucem rozu majicu kroz nekih desetak minuta postane crna.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- avetinja
#40526 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- Secer_033
#40527 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
motorna_pila wrote:Imate li vi neki detalj na muškarcu koji vam je instantno TURN ON?
Ono, zapjenite kad to vidite...
Kod nas muških to su ili VEL'KE sise ili guzovi ..
Eto... Sta vas najbolje pali kod muškarca?
Peace, brothers.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2

-
sour cherry
- Secer_033
#40529 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja ne volim roza nista. Tu i tamo neka majica ok, ali vise volim crvenu i ljubicastu, cak na muskarcima.Skeptic604 wrote:Djevojke mile i drage,svud ste mi mile kud ste mi drage![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podstaknut pitanjem na Žene pitaju Muskarce oko polo majica i roza boje,pa evo povoda da tutnem pitanje jedno,sto da ne ?![]()
![]()
![]()
Sta mislite sto se mi muskarcine bojimo toliko roza boje (Sto smo vise muzevniji taj strah vise raste,pogotovo je taj strah izrazen u teretanama).Ima li kakve korelacije taj strah sa reaktivnom formacijom u psihologiji,to jeste da se zauzima suprotan stav nasim zeljama.I zar nebi trebalo biti upravo suprotno,sto smo vise muzevniji da imamo manje otpora prema toj boji..
Eto pa nam fino opisite to,da vidimo kako to vi posmatrate sa zenskog ugla (cuj ugla,sto ne moze bit kvadrata ?)
Hvala vam na odgovorima molim vam na pitanja
- berenice
#40530 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To samo pankeri mogu obući, a da ne djeluje derpesto.Stoner wrote:Sve zavisi od toga koliko je musko samopouzdano i muzevno.
Ja evo, sam toliko nabijen testosteronima da i kada obucem rozu majicu kroz nekih desetak minuta postane crna.
- Stoner
#40531 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Realno i bez zajebancije, postoji samo jedan pravi outfit za muškarce a to je odijelo. Ja kada obučem odijelo bukvalno se osjećam kao da sam navukao one superhero kostime na sebe. Dobro odijelo, naravno.
Moj stil i način držanja, odprilike.

-
Ujedam
#40532 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Fkt tačno.. muškarci u odijelima su baš sexy..
- KPNCTNJAH
#40533 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zato sto odmah pretpostavite da ima para 
-
Ujedam
#40534 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znači, neko navuče odijelo i ima paraKPNCTNJAH wrote:Zato sto odmah pretpostavite da ima para
- KPNCTNJAH
#40535 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kako to pricas sa mnom, nisam ja ovce po Hercegovini cuvao s tobom 
- insomnia78
#40536 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Predpostavite, rece
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- S4mpion
#40537 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ruku na srce, lik u odijelu strši u tramvaju, kvari kompoziciju. 
-
Ujedam
#40538 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vidi se da nisiKPNCTNJAH wrote:Kako to pricas sa mnom, nisam ja ovce po Hercegovini cuvao s tobom
- KPNCTNJAH
#40539 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa sto se palis odmah, kazem kako jeste
nisam ja kriv sto vas privlace te stvari, pogotovo ako ima i kakav svjetlucavi sat na ruci...
naucene ste da je covjek koji nosi odijela uspjesan, biznismen itd... i samim tim je odmah privlacniji... 
-
Ujedam
#40540 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pričaš gluposti, ne mogu da te slušam
Živjeli sexy muškarci u odijelima
Ti si samo ljubomoran jer ti ne stoji odijelo garant 
Živjeli sexy muškarci u odijelima
- Skeptic604
#40541 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A ja recimo na ta odijela gledam kao ukidanje moje slobode,ne mogu u tim odijelima sjedati kako sam navikao,nemam dovoljno dzepova...Stoner wrote:Realno i bez zajebancije, postoji samo jedan pravi outfit za muškarce a to je odijelo. Ja kada obučem odijelo bukvalno se osjećam kao da sam navukao one superhero kostime na sebe. Dobro odijelo, naravno.
Sa ovim pantolama ja imam ogromnu kolicinu slobode,ali bukvalno...

Ja jedino ovakve modele i nosim..
Ali to sve opet zavisi od licnosti,ja jednostavno moram imati mjesta za sokove i ostalu hranu (grickalice,cokolade itd itd) da stavim u dzepove kad kupim,jednostavno moje potrebe odijelo ne moze zadovoljiti...
- JThomas
#40542 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dječak je druga godina faksa pa ga lože odijela, kad i ako krene raditi u odijelu radikalno će promijeniti shvatanja.
- Stoner
#40543 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gospodine Thomas, znate da studiram ali nisam baš besposlen i istina je da ne nosim trodijelna odijela sa šeširom. 
-
Jokericious
#40544 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zasto bi ja skidao? Muskarci valjda trebaju imati dlake.Skeptic604 wrote:A skidas li ti dlake sa ruku,ili samo to trazis od drugog da radi dok bi se ti drzao po straniJokericious wrote:Zasto ne skidate dlake sa ruku? Neki dan vidim curu. Lijepa stvarno. Kad navuce rukave a ono.![]()
A ne. Njima nije problem noge lijepo srediti, ali ruke im je tesko.
- Cherry-Cherry
#40545 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znam dvije cure, lijepe pravo, a ruke dlakave, al ono baš dlakave...Jokericious wrote:Zasto bi ja skidao? Muskarci valjda trebaju imati dlake.Skeptic604 wrote:A skidas li ti dlake sa ruku,ili samo to trazis od drugog da radi dok bi se ti drzao po straniJokericious wrote:Zasto ne skidate dlake sa ruku? Neki dan vidim curu. Lijepa stvarno. Kad navuce rukave a ono.![]()
![]()
A ne. Njima nije problem noge lijepo srediti, ali ruke im je tesko.
- berenice
#40546 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ama, i kožu im treba odrat' i nokte povadit', đubrad ona jedna ženska!
Joj, da mi vas je neke samo vidjeti!
Ko god ima toliko averzije prema takvim sitnicama, uvijek, ali uvijek je upravo on nezadovoljan svojim izgledom i uvijek, ali uvijek je on taj koji je neki bezvezni prosjek, neprimjetan, jednostavno neko iz mase.
Ko god ima toliko averzije prema takvim sitnicama, uvijek, ali uvijek je upravo on nezadovoljan svojim izgledom i uvijek, ali uvijek je on taj koji je neki bezvezni prosjek, neprimjetan, jednostavno neko iz mase.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#40547 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
berenice wrote:Ama, i kožu im treba odrat' i nokte povadit', đubrad ona jedna ženska!
- JThomas
#40548 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa takvi/e sjede i maštaju i crtaju slike u glavi. to se kaže što kokuz može smisliti, lokomotiva ne može povući.
-
Jokericious
#40549 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jeste li to dlakave? Ruzno izgleda. Nema potrebe za ljutnjom.ladyblue18 wrote:berenice wrote:Ama, i kožu im treba odrat' i nokte povadit', đubrad ona jedna ženska!
Ali ima i gorih stvari. Brkovi naprimjer.
- berenice
#40550 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Klasika kontriranjeJokericious wrote:Jeste li to dlakave? Ruzno izgleda. Nema potrebe za ljutnjom.ladyblue18 wrote:berenice wrote:Ama, i kožu im treba odrat' i nokte povadit', đubrad ona jedna ženska!
Ali ima i gorih stvari. Brkovi naprimjer.