vako nesta

Varijacije na temu "mi kao hocemo a oni nam kao ne daju" ce uvijek biti. Ne sikiraj se za toBanksy wrote:
Republika Srpska odustala od uvođenja rezervnog sastava policije
http://www.klix.ba/clanak/190624074
Ni četnika niz Vraca, ni ustaša iz Tuzle, ni rezervnog sastava, ni ukidanja imena RSa, o čemu će sad SDA i njihove pudlice...
Jah, jah kolega. TakoE.bunk wrote:De ti nama objasni novu postkongresnu doktrinu koja ce pratiti Corbyna i kako ce se sve to uklopiti u najmanji zajednicki imenitelj![]()
p.s.
i ako moze ko je pisao govor predsjedniku za kongres ,cisto da znamo ko ga navede na Corbynov put
Da, sigurno.izvrsni direktor wrote:Varijacije na temu "mi kao hocemo a oni nam kao ne daju" ce uvijek biti. Ne sikiraj se za toBanksy wrote:
Republika Srpska odustala od uvođenja rezervnog sastava policije
http://www.klix.ba/clanak/190624074
Ni četnika niz Vraca, ni ustaša iz Tuzle, ni rezervnog sastava, ni ukidanja imena RSa, o čemu će sad SDA i njihove pudlice...
Žandarmerija u RS može biti još militantnija opcija
Dženan Đonlagić / Vijesti.ba

To je samo taktika kojom SDA, DF i SBB "pripremaju" HDZ i SNSD da "lakse progutaju" cunami pravde i razvoja koji nas ocekuje. I naravno, NATO.kluz franjo wrote:Ehh kako bih ja volio barem na kratko imati logiku "Tronošca". Pa da se rahat odmorim.
U istom danu kada
Izetbegović k'o fol sazove sjednicu jednog parlamentarnog doma, a koalicioni partneri ga odjebu, pa se sjednica ne održi,
SDA izglasa inicijativu tih istih koalicionih partnera da se do daljnjeg ne održavaju sjednice ni jednog drugog parlamentarnog doma...
Po logici "Tronošca" sada ide aplauz za mudre političke poteze...
Hebiga, nekim ljudima mozak fercera poput termoelektrane bez dimnjaka - malo se patiš, al' si barem rahat.
Emotivno o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri
studiorum_tuzlaensis wrote:mnogo simbolike u jednoj slici...
Da li dobro čitam - BiH je država Bošnjaka i SVIH ostalih (ne samo konstitutivnih) naroda, Bosanaca i Hercegovaca?Izetbegović je poručio da je došao danas u Kalinovik da bude sa svojim narodom koji je organizovano bio izložen najgorim vrstama ratnog zločina i etničkog čišćenja.
"Mi ćemo sačuvati ovu državu onako kako se čuva kuća. Kuća su zidovi i krov nad glavom čeljadi, a država štitnik koji brani narod od svega. Tako ćemo i mi ovu državu čuvati i dalje unapređivati tako da naš narod ima kuću koju dijelimo sa svim narodima, Bosancima i Hercegovcima, i koja garantuje mir, stabilnost i garantuje da se više nikada zločini nikome ponoviti neće", kazao je.
Mi nudimo mir, a neka prašta onaj ko želi da prašta. Praštati može samo onaj kome je zločin počinjen, i onome koji je pokazao pokajanje. Nema opraštanja prema onom ko nije pokazao pokajanje. Mora biti u srpskom narodu, kao i svakom narodu, pravdoljubivih ljudi. Evo čekamo ih 25 godina da se glasnije i jasnije oglase", kazao je.
Ja kad bih ti rekao da im je tako sugerisano sa vece instance, mozda mi ne bi povjerovao.madner wrote:Nije jos dovoljno jasno ljudima da su im ovo namjerno omogucili. Vrijedi ponavljati.
Veća instanca ? Sultan ?video wrote:Ja kad bih ti rekao da im je tako sugerisano sa vece instance, mozda mi ne bi povjerovao.madner wrote:Nije jos dovoljno jasno ljudima da su im ovo namjerno omogucili. Vrijedi ponavljati.
Sebijavideo wrote:Ja kad bih ti rekao da im je tako sugerisano sa vece instance, mozda mi ne bi povjerovao.madner wrote:Nije jos dovoljno jasno ljudima da su im ovo namjerno omogucili. Vrijedi ponavljati.
MarshalDodik wrote:Sebijavideo wrote:Ja kad bih ti rekao da im je tako sugerisano sa vece instance, mozda mi ne bi povjerovao.madner wrote:Nije jos dovoljno jasno ljudima da su im ovo namjerno omogucili. Vrijedi ponavljati.