FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#40526 Re: FC Barcelona
Izgleda da su Mascherano i Ter Stegen postrojili Neymara nakon one reakcije pri izmjeni.
Uskoro video
Uskoro video
-
tufahija12345
#40527 Re: FC Barcelona
Dobar je neymar, bar ne sutira flase ko Alves 
-
omar little
#40528 Re: FC Barcelona
el jefecito <3skenderija04 wrote:Izgleda da su Mascherano i Ter Stegen postrojili Neymara nakon one reakcije pri izmjeni.
Uskoro video
- skenderija04
#40529 Re: FC Barcelona
Neka neka. Vidio sam, nista specijalno. Na klupi ga smiruju. Meni je juce smetalo jer se Xaviju prakticno pokenjao na ulazak.omar little wrote:el jefecito <3skenderija04 wrote:Izgleda da su Mascherano i Ter Stegen postrojili Neymara nakon one reakcije pri izmjeni.
Uskoro video
-
omar little
#40531 Re: FC Barcelona
skinuli su ga jucer do gaca
, dres kopacke sve im je dao. i izgrlio se
- dinty2
#40532 Re: FC Barcelona
https://www.youtube.com/watch?v=lpNT6dakm6Y#t=58 ne zamjeriskenderija04 wrote:Izgleda da su Mascherano i Ter Stegen postrojili Neymara nakon one reakcije pri izmjeni.
Uskoro video
- skenderija04
#40534 Re: FC Barcelona
dinty2 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=lpNT6dakm6Y#t=58 ne zamjeriskenderija04 wrote:Izgleda da su Mascherano i Ter Stegen postrojili Neymara nakon one reakcije pri izmjeni.
Uskoro video![]()
- dinty2
#40535 Re: FC Barcelona
puyol bi sigurno
nego @skendere je li definitivno švabo klop kaparisan za slj sezonu 
- skenderija04
#40536 Re: FC Barcelona
To 100% samo Bartomeu zna. Do mene je doslo da jeste.dinty2 wrote:puyol bi sigurnonego @skendere je li definitivno švabo klop kaparisan za slj sezonu
-
Amar_Chulle_Custic
#40537 Re: FC Barcelona
Kad u Barcu dođe neko ko će biti kao Van Gaal u ManU tek tad ćemo mi gledati mašineriju za pohvale.
Di Maria i Falcao, vjerovatno će i Van Persie- klupa. Falcao prigovorio- idemo u B ekipu.
Mislim, znam ja da je Van Gaal diktator, tome idu u prilog i izjave igrača nakon što on ode, ali činjenica je da je on čovjek koji uzdrma sve u korjenu, promijeni sistem, postavi temelje... S tim da na tom putu stekne dosta neprijatelja, pa ga obično ili otjeraju ili sam ode, jer ne jebe živu silu. Pa u Ajaxu je Koemanu vaspitne udarao.
Kasnije se drugi hrane polodovima njegovoga rada.
Čovjek Rivaldu, nekad najboljem igraču svijeta, dao klompu jer se nije zalagao, i jer je bolje igrao za Brazil nego za klub.
Ti brazilci, baš težak temperament za kontrolisati.
Di Maria i Falcao, vjerovatno će i Van Persie- klupa. Falcao prigovorio- idemo u B ekipu.
Mislim, znam ja da je Van Gaal diktator, tome idu u prilog i izjave igrača nakon što on ode, ali činjenica je da je on čovjek koji uzdrma sve u korjenu, promijeni sistem, postavi temelje... S tim da na tom putu stekne dosta neprijatelja, pa ga obično ili otjeraju ili sam ode, jer ne jebe živu silu. Pa u Ajaxu je Koemanu vaspitne udarao.
Čovjek Rivaldu, nekad najboljem igraču svijeta, dao klompu jer se nije zalagao, i jer je bolje igrao za Brazil nego za klub.
- skenderija04
#40538 Re: FC Barcelona
E drug, Van Gaal...Amar_Chulle_Custic wrote:Kad u Barcu dođe neko ko će biti kao Van Gaal u ManU tek tad ćemo mi gledati mašineriju za pohvale.
Bio je dva puta i bi otjeran. Moj najdrazi trener. Ja trenere ne gledam po titulama vec sta ostave iza sebe. Louis je ostavio temelje za 15 godina . A zvali su ga kockasta glava. Nije znao sa novinarima, nije znao sa igracima, nije znao sa upravom. Steta. Konferencije za stampu su bila takmicenja ko ce prvi iznervirati Van Gaala.
Ali i Rijkaard i Pep mogu svoje lige sampiona njemu zahvaliti.
Uvijek kad se spomene ne mogu da se ne sjetim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VhERJW3ftkw [/youtube]
Prica Spanski ali jedva se razumije. Zali se da su novinari izmislili da je Van Gaal prekrsio pakt koji je postignut u svlacionici. I onda se prodere;:" Uvijek negativno, nikad pozitivno!"
- p206
#40539 Re: FC Barcelona
ovo se više ne rađatzipiripi wrote:Zamjena za Alvesa![]()
da se prešalta na beka bio bi najbolji i na toj poziciji kroz nekoliko mjeseci
jedino štopera i golmana ne bi mogao igrati zbog visine
-
tufahija12345
#40540 Re: FC Barcelona
Jos i danas se sjecam kad je Baho komentariso bijele marame na tribinama: ...ne podnosi klub kakav je barcelona trenera sa fasciklima i papirima na klupi... nezaboravno. Poslije njega sve je krenulo nabolje insallahskenderija04 wrote:E drug, Van Gaal...Amar_Chulle_Custic wrote:Kad u Barcu dođe neko ko će biti kao Van Gaal u ManU tek tad ćemo mi gledati mašineriju za pohvale.
Bio je dva puta i bi otjeran. Moj najdrazi trener. Ja trenere ne gledam po titulama vec sta ostave iza sebe. Louis je ostavio temelje za 15 godina . A zvali su ga kockasta glava. Nije znao sa novinarima, nije znao sa igracima, nije znao sa upravom. Steta. Konferencije za stampu su bila takmicenja ko ce prvi iznervirati Van Gaala.
Ali i Rijkaard i Pep mogu svoje lige sampiona njemu zahvaliti.
Uvijek kad se spomene ne mogu da se ne sjetim![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VhERJW3ftkw [/youtube]
Prica Spanski ali jedva se razumije. Zali se da su novinari izmislili da je Van Gaal prekrsio pakt koji je postignut u svlacionici. I onda se prodere;:" Uvijek negativno, nikad pozitivno!"
-
Amar_Chulle_Custic
#40541 Re: FC Barcelona
Ma to je pravi trener, pa i Holandiju i Bayern je podigao iz pepela.
Eh, sad Klopp kad (ako) dođe... njemački mentalitet, vidjet ćemo kako će super zvezde iz Barce da odreaguju.
A vidi li iko ovdje ironiju.
Španac ode trenirati Njemački klub koji je najveći rival drugom Njemačkom klubu čiji trener (nijemac) koji dolazi da trenira Španski klub iz kojeg je Španac došao
Eh, sad Klopp kad (ako) dođe... njemački mentalitet, vidjet ćemo kako će super zvezde iz Barce da odreaguju.
A vidi li iko ovdje ironiju.
Španac ode trenirati Njemački klub koji je najveći rival drugom Njemačkom klubu čiji trener (nijemac) koji dolazi da trenira Španski klub iz kojeg je Španac došao
- HB_BHF
#40542 Re: FC Barcelona
U počecima mi je bilo vrlo teško je sam se osjećao nepoželjnim od strane Piquea“, poručio je 31-godišnji Francuz.
„Nakon nekoliko smo utakmicama stvorili određenu povezanost i mislim kako sada sve ide prema boljemu“, zaključio je Mathieu.
http://www.germanijak.hr/vijesti/mathie ... udaru/8552
„Nakon nekoliko smo utakmicama stvorili određenu povezanost i mislim kako sada sve ide prema boljemu“, zaključio je Mathieu.
-
tufahija12345
#40543 Re: FC Barcelona
Uzasan i netacan prevodHB_BHF wrote:U počecima mi je bilo vrlo teško je sam se osjećao nepoželjnim od strane Piquea“, poručio je 31-godišnji Francuz.
-
sumirprimus
#40544 Re: FC Barcelona
jebemu mater,kad sam vidio pedra,koji je propo ko kauc,bolje nije moglo...
dzaba i pike i bravo.jebe koncepciju,nejmar sere,samo nizbrdo moze ic...
a i evo prilike ako se zareda jos koji losiji,da se vratimo na pocetak price...
dzaba i pike i bravo.jebe koncepciju,nejmar sere,samo nizbrdo moze ic...
a i evo prilike ako se zareda jos koji losiji,da se vratimo na pocetak price...
- ascari
#40546 Re: FC Barcelona
A Lord D?5 0 5 wrote:verminator ide u pariz.
- skenderija04
#40547 Re: FC Barcelona
Ne ide. Zglob.ascari wrote:A Lord D?5 0 5 wrote:verminator ide u pariz.
- skenderija04
#40548 Re: FC Barcelona
Evo i Vermaelen otpao

- Tito_i_Partija
#40549 Re: FC Barcelona
Ha?skenderija04 wrote:Evo i Vermaelen otpao![]()
![]()
![]()
![]()
- skenderija04
#40550 Re: FC Barcelona
Pogrijesili kada su predali listu ovih sto putuju. Naravno, jos nije spremanTito_i_Partija wrote:Ha?skenderija04 wrote:Evo i Vermaelen otpao![]()
![]()
![]()
![]()