wickerman wrote:Sutra, kad prodje sva euforija i kad pocnemo ispoljavati malu dozu negativnosti sasvim slucajno i iznenada ce se pocet pricati o transferima,Tanovima,dresovima,kopackama,stolicama,misimovicima,zmajevima,omladincima zvede i partizana itd.
Nema tu slučajno i iznenada, negativnost se ispoljava opravdano kad je ima, mada naravno ima dobar dio onih koji pljuju kada i nema razloga za tako nešto...ja razumijem raju koja je nestrpljiva, i ja sam takav, 7 godina je puno, da je 2 puno bi bilo, a ne 7.....tako da mislim da su ljudi u upravi svjesni da rezultat mora pod hitno doći, već slijedeću polusezonu, da li u vidu titule ili kupa ili daj bože oboje, ostaje da se vidi što bi reko naš bivši trener...ali nešto se mora osvojiti....8 godina bez igdje išta bi nas baš sve dodatno ucrnjačilo iako smo već na to i navikli....ko biva ako može sedam može i osam

......ali novo 3-4 mjesto i još ako se i igra drastično na bolje ne promijeni, te nove blamaže u Evropi, onda stvarno više nikakve bajke o milionima, p.materinama ne piju vode i za mene lično to mačku o rep mogu okačiti...toga su mislim i ljudi u upravi svjesni, zato su i ovako expresno djelovali sa novim trenerom i prvim pojačanjem, vjerovatno se uveliko razgovora sa još nekim, evidentno je da ne drijemaju i ne čekaju sa neba da nešto padne i da se nešto dogodi, tako da sve će se fino znati na proljeće kad se podvuče crta...sada po meni nema nikakvog razloga ni za pljuvanje ni za euforiju, nego biti negdje na sredini i samo nama koji pratimo ovaj klub i sijedimo zbog njega ostaje pratiti i vidjeti kakav će biti konačni učinak kada će se fino moći dati ocjena svima, od trenera, igrača pa sve do uprave....po meni za upravu, igrače i trenera je naredna polusezona jedna od najvažnijih testova, ako ne i najvažnija, ili će u nebesa biti slavljeni ili će biti nula bodova...sve po zaslugama....