Jeste lozili me ahahahaha neki zvoncici su tu. Ahahhahhahamuha_sa wrote:Young Erotica wrote:Novogodišnja rasveta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo neka montaža
Kako će prodavati golfa 6 za 3500 hiljade eura, dajte neki bh sajt za oglase i tu da stavim da ga zovu od 7 ujutru.
Jeste lozili me ahahahaha neki zvoncici su tu. Ahahhahhahamuha_sa wrote:Young Erotica wrote:Novogodišnja rasveta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo neka montaža
Ti to neka faca, mangup, šta li?Young Erotica wrote: Stari diraš mi zivac već duze vreme, zaobidji me inače ću stvarno da se pozabavim tobom, nije Austrija daleko.
Pokušao sam više puta da budem korektan,više puta je uvredio mene i moju zemlju, vrhunac je ono sa gasnim stanjem. Samo danas me kvotao 6 puta podrugljivim tonom, sve ima svoje granice. A ako bi to da raspraviš samnom evo pustiću ti adresu i broj telefona u inbox pa da vidis koliki sam mangup.Point. wrote: Ti to neka faca, mangup, šta li?
Young Erotica wrote:Stari diraš mi zivac već duze vreme, zaobidji me inače ću stvarno da se pozabavim tobom, nije Austrija daleko.seln wrote: Ah, "Nacertanije" je nastalo u Jugoslaviji?![]()
Inace, kako je Tvrtko mogao preuzeti ljiljan od Nemanjica? Ja sam mislio da je grb Nemanjica ona dvoglava guska:
Ne bi mi bilo prvi put da bijem grobare po Beogradu.Young Erotica wrote:Pokušao sam više puta da budem korektan,više puta je uvredio mene i moju zemlju, vrhunac je ono sa gasnim stanjem. Samo danas me kvotao 6 puta podrugljivim tonom, sve ima svoje granice. A ako bi to da raspraviš samnom evo pustiću ti adresu i broj telefona u inbox pa da vidis koliki sam mangup.Point. wrote: Ti to neka faca, mangup, šta li?
Young Erotica wrote:Pokušao sam više puta da budem korektan,više puta je uvredio mene i moju zemlju, vrhunac je ono sa gasnim stanjem. Samo danas me kvotao 6 puta podrugljivim tonom, sve ima svoje granice. A ako bi to da raspraviš samnom evo pustiću ti adresu i broj telefona u inbox pa da vidis koliki sam mangup.Point. wrote: Ti to neka faca, mangup, šta li?
Young Erotica wrote:
Pokušao sam više puta da budem korektan,više puta je uvredio mene i moju zemlju...
Pa ne znam pitaš me jesam li mangup, ne znam sta očekuješ od mene.Point. wrote:Ne bi mi bilo prvi put da bijem grobare po Beogradu.Young Erotica wrote:Pokušao sam više puta da budem korektan,više puta je uvredio mene i moju zemlju, vrhunac je ono sa gasnim stanjem. Samo danas me kvotao 6 puta podrugljivim tonom, sve ima svoje granice. A ako bi to da raspraviš samnom evo pustiću ti adresu i broj telefona u inbox pa da vidis koliki sam mangup.Point. wrote: Ti to neka faca, mangup, šta li?
Nego, nemaš kapaciteta da verbalno ga poklopiš pa bi se šaketao. Puberterlijski mangup. Još mi baja ostavlja adresu na pp, malac koliko ti je godina, sunce ti kalajisano
Agresivna neka nacij jebote, nije ni čudo što ste ratovali sa gotovo svim vašim komšijama i što vas niko ne može organski.
Ima video kako je sefica brani..spreca wrote:Ova plavusa sa Studija B koja je to prodana dusa i krva teska...a Barbara je ista kao i shefica joj
Pitam te fino jesi li neki mangup jer prijetiš čovjeku preko jebenog foruma gdje je prepucavanje standardno na dnevnoj bazi. Još mi šalješ pp da te ganjam po Begašu ko kakva pičuladija da si. Ili odrasti ili odmori od foruma ako nemaš više volje/živaca/kapaciteta da budeš ovdje.Young Erotica wrote: Pa ne znam pitaš me jesam li mangup, ne znam sta očekuješ od mene.
A sa selnom se ne moze normalno razgovaralti, čovek leči neke svoje frustracije ratne na meni od kako sam se registrovao kao da sam ja lično pucao na njega.
Izvinjavam se svima malo sam preterao i nisam trebao tako da odreagujem ima ignore opcija jednostavno, svako dobro.
Edit za ovo prvo i grobare![]()
![]()
https://m.youtube.com/watch?v=lE1QXSUCBOg
Desi se, haj jebat ga sad.Young Erotica wrote:Puko mi film druze kao da tebi nikad nije,nisam trebao to da uradim ali eto desilo se i gotovo. Jbg.
Ovo sto su se ujedinili su pokušaji očajnika, kopija DOS-a a neće im ljudi poverovati dvaput,raspašće se posle sledećih izbora ako i do tada potraju. Kada jebeni Sapić ima bolju priču nego ovi likovi sve ti bude jasno.The 51st State wrote:Jebo vas je vucic da valja cim se dveri, komunisti I sta tI ja znam kakva kakofonija skuplja satro zajedno.
Karanovicki I vujosevicu svakako nije mjesto medju tim zoharima.
Ne mogu normalnoj Mirjani Karanovic oprostiti stavove o Srebrenici.muha_sa wrote:https://pescanik.net/kome-smeta-mirjana-karanovic/
Baš u tom sukobu izmedju njega i čovića on lično je uništio KK i poveo ga zajedno sa sobom u ponor. Hvala mu za sve ali se izgubio u svom tom ludilu na zalost svih nas koji volimo Partizan više od oca i majke.The 51st State wrote:Legendaran je dule, a sto ga covic ne voli to je jasno ipak je covjek ogadio kosarku zvezdasima.
Prodali ste takvog lika nije vam to za ponos
To je lakse reci nego priznati da niste znali ili mogli izamortizovati takvu sportsku gromadu, ko eto on se izgubio I nije sluso nikog ko ga je vraco na pravi put.Young Erotica wrote:Baš u tom sukobu izmedju njega i čovića on lično je uništio KK i poveo ga zajedno sa sobom u ponor. Hvala mu za sve ali se izgubio u svom tom ludilu nazalost svih nas koji volimo Partizan više od oca i majke.The 51st State wrote:Legendaran je dule, a sto ga covic ne voli to je jasno ipak je covjek ogadio kosarku zvezdasima.
Prodali ste takvog lika nije vam to za ponos
Nije ga niko prodao sam je krenuo putem samouništenja, umesto u legendu otići će u zaborav.
Pa na kraju svuda je video zaveru,čak i nas koji smo ga gledali kao boga i poturali naša ledja da njemu ne bi falila dlaka sa glave krenuo je da optuzuje kako smo protiv njega itd. Odlepio je nije mu više bilo pomoći.The 51st State wrote:
To je lakse reci nego priznati da niste znali ili mogli izamortizovati takvu sportsku gromadu, ko eto on se izgubio I nije sluso nikog ko ga je vraco na pravi put.