John Cleese wrote:
Mjuzikl.
Odlican.
šta ti je?
jesi puk'o?
i get it..ironičan si
reci da si ironičan
Moderator: _BataZiv_0809
John Cleese wrote:
Mjuzikl.
Odlican.
Bloo wrote:John Cleese wrote:
Mjuzikl.
Odlican.![]()
šta ti je?
jesi puk'o?
i get it..ironičan si?
reci da si ironičan
John Cleese wrote:
Nisam ironican
Nesto sam danas sentimentalan![]()
Cak i vise nego inaceomar little wrote:danas?![]()
John Cleese wrote:Cak i vise nego inaceomar little wrote:danas?![]()
A plavi zeko postaje zloban
Osjecam snaznu potrebu da javno podrzim popularizaciju zecijeg gulasa na lovacki nacin![]()

Nema na čemu.kakavdanakneiskustvu wrote:
cini mi se da sam ovo nekad davno gledao,trebalo bi ponoviti,hvala@johnny
njega mnogi primijetim nesto ne gumo ali meni je ok ono...nit smrdi nit mirise haha a faca mu se ubila za ovu ulogu . i da..apsolutno nije nikakav wow.banjaluka078 wrote:Blade Runner 2049 je zaista predug, moglo je bar 40 minuta kraće i opet bi sve što su zamislili stalo u film. Pri tom uopšte nemam problema s filmovima od 3 sata, kad znaju kako popuniti to vrijeme. A da je "wow" kako ga "hajpuju"...i nije. Ima nelogičnosti i nedosljednosti, ali da ne kvarim ćeif narodu. Možda je moja greška što sam sinoć gledala onaj iz osamdesetih, da se podsjetim, pred gledanje 2049 danas. Ono što mi je najviše nedostajalo je muzika...jedan je bio Vangelis. Čak mi je neloš ovaj Gossling, mada ga baš ne simpatišem.

Daklem, rinaka pjur.omar little wrote:baby driver. flash no substance. posturing. radnja i likovi flis papir. spot od sat i pol. njh.
SmokingMan wrote:
Upravo tako, kulminacija raste i na kraju ispuha chuna ko dusica.hadzinicasa wrote: S druge strane, nisam se mogla oteti utisku u nekoliko scena, pogotov pred kraj, recimo u autu, da se radi ne o B nago o ŽNj produkciji.
Stari je jedan od precjenjenijih filmova. Slično kao sa npr. sa De Palminim Scarfaceom (1983), s tim da je potonji još gori rad. Po meni, oba vrlo brzo i kruto "ostarila". Oba imaju problem sa muzikom, ali i sa izvedbom i generalnim utiskom. Po meni Blade Runner (1982) zaslužuje 4/10 (Scarface 2/10.)triconja wrote:Jel ovaj novi i onaj stariji bladerunner valjaju ista? Nesto gledam pricaju babe po brijacnicama na yt o tim bladerunnerima.
Honest trailer je do jaja. O onom iz '82, naravno. Atmosfera mu je ako ništa odlična. Motivi oka, lutke i golubice, također. Dobar filmić.derion wrote:Stari je jedan od precjenjenijih filmova. Slično kao sa npr. sa De Palminim Scarfaceom (1983), s tim da je potonji još gori rad. Po meni, oba vrlo brzo i kruto "ostarila". Oba imaju problem sa muzikom, ali i sa izvedbom i generalnim utiskom. Po meni Blade Runner (1982) zaslužuje 4/10 (Scarface 2/10.)triconja wrote:Jel ovaj novi i onaj stariji bladerunner valjaju ista? Nesto gledam pricaju babe po brijacnicama na yt o tim bladerunnerima.
A radujem se da pogledam nastavak Blade Runnera jer mislim da je Villeneuve jedan od interesantnijih novih režisera.