Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eluna wrote:zašto većina muškaraca očekuje seks već na prvom sastanku?
Evo da se i ja ovdje stupasim: ne ocekuje vecina muskaraca seks vec na prvom sastanku. Ali kad osjete tvoju trenutnu nesigurnost i manjak samopouzdanja koji je rezultat trenutnih zivotnih okolnosti, i kad to povezu sa tvojim godinama, onda misle da imaju vise sansi.
Takve slobodno posalji u k., da vidis kako to pali!
Jedini ti je nacin da sto prije promijenis vibru, i vjeruj mi, stvari ce se promijeniti. Iznenadit ces se kakvi sve frajeri ne ocekuju seks na prvom sastanku.
eluna je napisao/la:
zašto većina muškaraca očekuje seks već na prvom sastanku?
...hmm moram ... odkud sumnja da žene to isto ne očekuju?!
Mislim, on ocekuje sex na prvom sastanku (koji nekad bude i posljednji...mislim na sastanak:mrgreen: )...i ako bude sex na prvom sastanku, ocito je da ga je i ona ocekivala. Nije je silovao valjda?
Isto kao i ona da "samo muskarci varaju"...s kim, sa drugim muskarcima? Svi ozenjeni/zauzeti muskarci BI...
eluna je napisao/la:
zašto većina muškaraca očekuje seks već na prvom sastanku?
zato sto ta tvoja vecina muskaraca izadje sa devojkama lakog morala upravo radi toga
e kad muskarac trazi djevojku onda je to vec druga prica jer je to upoznavanje ganjanje da ne ispadnes debil ako ti se svidja itd itd
pa tek onda ti sex padne na pamet
e jbg sta bi radio ne znam fino kad zavrsi sastanak ispratis je kuci ili gdje vec i to je to
prijateljski se rastanes bar s moje strane i to je to
bar ja to tako gledam
rekoh nisam nikad dosao u situaciju da ispadnem debil
mada ajd sad znaj kad si kome za sta ispao debil ili ne
Mad_Woman wrote:Na sva pitanja koja postavimo, vec unaprijed znamo vase odgovore. Nije greska kada kazemo da su svi muskarci isti, samo neki malo bolje glume od drugih. Evo pitanje za koje bi odgovor mogao promijeniti bar moje misljenje o stereotipu navedenog: Zena vam je bolesna, lezi kuci,ima temperaturu i potrebni su joj lijekovi. Imali ste naporan dan na poslu i jedva cekate da se odmorite. Dolazite kuci, nema rucka, kuca u neredu, a finale lige prvaka pocinje za sat vremena. Sta biste uradili u takvoj situaciji?
prije nego sto pocen LP zahtijevao bi jednu duzu partiju sexa i naravno zvocao bi joj sto nema rucka
hajde plizzzz vratite se ti i tina na ovu temu za nekih 10ak godina kada
malo sazrite ili kada steknete isukstva sa pravim muskarcima
a ne pizdama
Mad_Woman wrote:Na sva pitanja koja postavimo, vec unaprijed znamo vase odgovore. Nije greska kada kazemo da su svi muskarci isti, samo neki malo bolje glume od drugih. Evo pitanje za koje bi odgovor mogao promijeniti bar moje misljenje o stereotipu navedenog: Zena vam je bolesna, lezi kuci,ima temperaturu i potrebni su joj lijekovi. Imali ste naporan dan na poslu i jedva cekate da se odmorite. Dolazite kuci, nema rucka, kuca u neredu, a finale lige prvaka pocinje za sat vremena. Sta biste uradili u takvoj situaciji?
Otisao u apoteku... Ali mislim da je glupo pitanje, jer kome je bitnije bilo sta kada nekome treba pomoc, i to lijekovi...
vratio je majkkki, čuj kuća u neredu e ne mere to tako