Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Eborg
#4051 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Naravno da ne, govorim o nekim ozbiljnijim fazama.
-
Hell.is.here
#4052 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normala
znaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni

- sheilak
#4053 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normalaznaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4054 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Poenta je na prvom izlasku, ako ti smatraš da tako treba niko te ne spriječava dakako.Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normalaznaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni
![]()
Zato i imamo ovoliko starleta i džetseterica.
- BadCopy
#4055 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dok je kurbana 
Od zla oca od gore matere
Od zla oca od gore matere
-
Hell.is.here
#4056 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Naravno da me niko ne sprecava , ja volim provod i nije mi zao potrositi za dobar provod , da nemam , ne bi ni izlazioWoole Triwunovich wrote:Poenta je na prvom izlasku, ako ti smatraš da tako treba niko te ne spriječava dakako.Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normalaznaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni
![]()
Zato i imamo ovoliko starleta i džetseterica.![]()
- ho oponopono
#4057 Re: Vasa najgora date iskustva :P
...one vole frajere koje nose bradice
I čije ih riječi ostave bez daha
Koji nikad ne prave belaja,
Koji nikad ne psuju Allaha...

I čije ih riječi ostave bez daha
Koji nikad ne prave belaja,
Koji nikad ne psuju Allaha...
- Brkooo
#4058 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sve to stoji ...ali trosit iznad stotine maraka na izlazak je van pameti (sto neko rece u proslim postovima), pogotovo u ovakom drustvenom uredjenju... pa da mi je iz oka izasla...Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normalaznaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni
![]()
-
Orgasmatron
#4059 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ona voli metafore i kad se rijeci fino sloze, kompozicije sto voze kroz pejzaze proze, fraze sto teku i ko potocic zubore
- Kinaski
#4060 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E prava tema za tebe, nemoj zalutati opet.uskrsno_respo wrote:pa ne trosis samo na nju nego trosis da tebi bude dobro
e sad svako drugacije gleda to
meni nije zao da platim pice citavom kaficu ako ce mi biti dobro dok neki to ne mogu zamisliti
-
Hell.is.here
#4061 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Na to i mislim, izlazim da mi bude dobro , a ne da uzmem jednu pivu i sjedim citavu noc guslam sa jednom pivom, jebo to...uskrsno_respo wrote:pa ne trosis samo na nju nego trosis da tebi bude dobro
e sad svako drugacije gleda to
meni nije zao da platim pice citavom kaficu ako ce mi biti dobro dok neki to ne mogu zamisliti
- Kinaski
#4062 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4063 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kinaski wrote:Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro
-
Hell.is.here
#4064 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta je lose u tome ?? Ako je meni dobro sto ne bi i drugim bilo?? Mozda neko nema za drugo pice , ili mu /njoj zao potrositi na drugo pice , jer koliko vidim , najvaznije je sjesti ispijati kafu/pivu/ sta god po citav dan da te drugi vide da ti sjedis u toku radnog vremena i pijes nesto , nego navecer sa nekom djevojkom, jaranima zalomiti kao covjek ...Kinaski wrote:Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro
-
Hell.is.here
#4065 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ok , ima i toga , a ima i ova:Brkooo wrote:Sve to stoji ...ali trosit iznad stotine maraka na izlazak je van pameti (sto neko rece u proslim postovima), pogotovo u ovakom drustvenom uredjenju... pa da mi je iz oka izasla...Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normalaznaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom
po vasoj nekoj procjeni
![]()
U sarajevu narod nema para , hm , navodno (ne govorim za sve), a vozaju se bjesna auta , a gorivo se sipa za petaka
-
Hell.is.here
#4066 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem
, ali nema veze to je samo moje misljenje...
tesko je nekad dici guzicu i rintati, pa da imas za gajbu pive u kafani za jednu noc , cast pojedincima 
-
Hell.is.here
#4067 Re: Vasa najgora date iskustva :P
uskrsno_respo wrote:koji si ti?Hell.is.here wrote:Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem, ali nema veze to je samo moje misljenje...
tesko je nekad dici guzicu i rintati, pa da imas za gajbu pive u kafani za jednu noc , cast pojedincima
jbt citas mi misli kao bukvar
- Kinaski
#4068 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mogu misliti kako je krivo tim lezihljebovima kad ti ko kralj odes na tefericu u Cevljanovice i potrosis BogaOcaHell.is.here wrote:Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem, ali nema veze to je samo moje misljenje...
Tako i treba ti si to posteno zaradio, jednom se zivi.
- ćiribiribela
#4069 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ouu maj gad 
-
Hell.is.here
#4070 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja zaradim posteno,krvavoKinaski wrote:Mogu misliti kako je krivo tim lezihljebovima kad ti ko kralj odes na tefericu u Cevljanovice i potrosis BogaOcaHell.is.here wrote:Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem, ali nema veze to je samo moje misljenje...
![]()
Tako i treba ti si to posteno zaradio, jednom se zivi.
- Kinaski
#4071 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeste fakat i ja sam primjetio, sto je veci racun bolan veci si covjek. Budi dingospo, pisaj po sirotinji !!!
Jest, fakat nosa kljuceve od benge, a ja ga vidio vraca se trolom kuci. Hah nema debil auta zamisli, kakav prosjak!!

Jest, fakat nosa kljuceve od benge, a ja ga vidio vraca se trolom kuci. Hah nema debil auta zamisli, kakav prosjak!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4072 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi.
Napuštam ovu nadasve kvalitetnu diskusiju!
- Kinaski
#4073 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Treb'o si otic', siguran sam da bi ti se svidjelo. Nek to bude tvoja sljedeca destinacija.Hell.is.here wrote:Ja zaradim posteno,krvavoa vala nikad nisam bio u Cevljanovicima ... nisam ti ja neki planinar koji je sisao dole da vidi stoku .... a trosim onoliko koliko mogu , a hvala bogu pa se zaradi i ima se sta potrositi , na sve se stigne probati,vidjeti,lutati po svjetu.., dok pojedinci ...
Nisam ni pomislio, vidi se po postovima da si markantan muskarac koji zna sta zeli. Svaka ti cast
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4074 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti preferiraš Slogu.uskrsno_respo wrote:a ti uzmi u obzir da nije ni nama cilj potrositi milju mjesecno bilo gdje pa ni u hacijendiWoole Triwunovich wrote:Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi.![]()
nego je cilj provesti se a hoce li to biti milja mjesecno kao sto kazes ili stoja je sasvim svejedno sve dok nema laznog prikazivanja
-
Hell.is.here
#4075 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije poenta u racunu, poenta da ne trebas na sebi ciganciti....Kinaski wrote:Jeste fakat i ja sam primjetio, sto je veci racun bolan veci si covjek. Budi dingospo, pisaj po sirotinji !!!
![]()
Hajd iskreni jel bolje kupiti auto od 100.000Km na auto ili 20.000km i ostatak imas u steku za crne dane, provode, putovanja sta ti ja znam vec..