Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Eborg

#4051 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Naravno da ne, govorim o nekim ozbiljnijim fazama.
Hell.is.here

#4052 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normala :D znaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom :D po vasoj nekoj procjeni :D :confused:
sheilak

#4053 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normala :D znaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom :D po vasoj nekoj procjeni :D :confused:
:thumbup: ma, pusti (ogorčene) materijaliste kraju. :-D sta oni znaju? :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4054 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Hell.is.here wrote:Kad tako ocekujete/ne ocekujete nesto i cigancite... zar nije poenta izaci sa curom i dobro se provesti, ako je ona iole normala :D znaci ako gledas koliko si potrosio onda sam trebao sinoc hebati 4 odjednom :D po vasoj nekoj procjeni :D :confused:
Poenta je na prvom izlasku, ako ti smatraš da tako treba niko te ne spriječava dakako.

Zato i imamo ovoliko starleta i džetseterica. :oops: :mrgreen:
BadCopy

#4055 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BadCopy »

Dok je kurbana :)

Od zla oca od gore matere
Hell.is.here

#4056 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Woole Triwunovich wrote:
Poenta je na prvom izlasku, ako ti smatraš da tako treba niko te ne spriječava dakako.

Zato i imamo ovoliko starleta i džetseterica. :oops: :mrgreen:
Naravno da me niko ne sprecava , ja volim provod i nije mi zao potrositi za dobar provod , da nemam , ne bi ni izlazio :D
ho oponopono

#4057 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

...one vole frajere koje nose bradice
I čije ih riječi ostave bez daha
Koji nikad ne prave belaja,
Koji nikad ne psuju Allaha...

:mrgreen:
Brkooo

#4058 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

Sve to stoji ...ali trosit iznad stotine maraka na izlazak je van pameti (sto neko rece u proslim postovima), pogotovo u ovakom drustvenom uredjenju... pa da mi je iz oka izasla... :thumbup:
Orgasmatron

#4059 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Orgasmatron »

ona voli metafore i kad se rijeci fino sloze, kompozicije sto voze kroz pejzaze proze, fraze sto teku i ko potocic zubore
Kinaski

#4060 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

uskrsno_respo wrote:pa ne trosis samo na nju nego trosis da tebi bude dobro

e sad svako drugacije gleda to

meni nije zao da platim pice citavom kaficu ako ce mi biti dobro dok neki to ne mogu zamisliti
E prava tema za tebe, nemoj zalutati opet. :D
Hell.is.here

#4061 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

uskrsno_respo wrote:pa ne trosis samo na nju nego trosis da tebi bude dobro

e sad svako drugacije gleda to

meni nije zao da platim pice citavom kaficu ako ce mi biti dobro dok neki to ne mogu zamisliti
Na to i mislim, izlazim da mi bude dobro , a ne da uzmem jednu pivu i sjedim citavu noc guslam sa jednom pivom, jebo to...
Kinaski

#4062 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4063 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Kinaski wrote:Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro :D

:mrgreen:
Hell.is.here

#4064 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Kinaski wrote:Ma naruci turu cijeloj kafani da ti bude dobro :D
Sta je lose u tome ?? Ako je meni dobro sto ne bi i drugim bilo?? Mozda neko nema za drugo pice , ili mu /njoj zao potrositi na drugo pice , jer koliko vidim , najvaznije je sjesti ispijati kafu/pivu/ sta god po citav dan da te drugi vide da ti sjedis u toku radnog vremena i pijes nesto , nego navecer sa nekom djevojkom, jaranima zalomiti kao covjek ...
Hell.is.here

#4065 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Brkooo wrote:
Sve to stoji ...ali trosit iznad stotine maraka na izlazak je van pameti (sto neko rece u proslim postovima), pogotovo u ovakom drustvenom uredjenju... pa da mi je iz oka izasla... :thumbup:
Ok , ima i toga , a ima i ova:
U sarajevu narod nema para , hm , navodno (ne govorim za sve), a vozaju se bjesna auta , a gorivo se sipa za petaka :confused: , izlazak jedno pice citavu noc, a na stolu iphone , ipad.... to ne kontam nikako , a problem je ako potrosis na nekoga malo vise para :confused:
Hell.is.here

#4066 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem :D , ali nema veze to je samo moje misljenje... :D tesko je nekad dici guzicu i rintati, pa da imas za gajbu pive u kafani za jednu noc , cast pojedincima :D
Hell.is.here

#4067 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

uskrsno_respo wrote:
Hell.is.here wrote:Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem :D , ali nema veze to je samo moje misljenje... :D tesko je nekad dici guzicu i rintati, pa da imas za gajbu pive u kafani za jednu noc , cast pojedincima :D
koji si ti?

jbt citas mi misli kao bukvar

;) ocigledno si neki normala tip :D
Kinaski

#4068 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Hell.is.here wrote:Jbte imam vecu , dosta vecu platu nego neki koji vozaju q7, x5 i sl. Pa ne vozam takvo auto , jer jbga hocu da uvijek imam za goriva, da imam za izaci , potrositi na neke moje gluposti, putovati godisnje 2x negdje, a kad kazes bosnji , sto ce ti toliko skupo auto, bolje uzeti neko slabije i jeftinije , i odes na neko putovanje sa djevojkom, odmah napad slijedi... kao sto sad ocekujem :D , ali nema veze to je samo moje misljenje... :D tesko je nekad dici guzicu i rintati, pa da imas za gajbu pive u kafani za jednu noc , cast pojedincima :D
Mogu misliti kako je krivo tim lezihljebovima kad ti ko kralj odes na tefericu u Cevljanovice i potrosis BogaOca :D

Tako i treba ti si to posteno zaradio, jednom se zivi.
ćiribiribela

#4069 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

ouu maj gad :facepalm:
Hell.is.here

#4070 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Kinaski wrote:
Mogu misliti kako je krivo tim lezihljebovima kad ti ko kralj odes na tefericu u Cevljanovice i potrosis BogaOca :D

Tako i treba ti si to posteno zaradio, jednom se zivi.
Ja zaradim posteno,krvavo :D a vala nikad nisam bio u Cevljanovicima ... nisam ti ja neki planinar koji je sisao dole da vidi stoku .... a trosim onoliko koliko mogu , a hvala bogu pa se zaradi i ima se sta potrositi , na sve se stigne probati,vidjeti,lutati po svjetu.., dok pojedinci ... ;)
Kinaski

#4071 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Jeste fakat i ja sam primjetio, sto je veci racun bolan veci si covjek. Budi dingospo, pisaj po sirotinji !!!
Jest, fakat nosa kljuceve od benge, a ja ga vidio vraca se trolom kuci. Hah nema debil auta zamisli, kakav prosjak!!

:D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4072 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi. :mrgreen:

Napuštam ovu nadasve kvalitetnu diskusiju! :run:
Kinaski

#4073 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Hell.is.here wrote:Ja zaradim posteno,krvavo :D a vala nikad nisam bio u Cevljanovicima ... nisam ti ja neki planinar koji je sisao dole da vidi stoku .... a trosim onoliko koliko mogu , a hvala bogu pa se zaradi i ima se sta potrositi , na sve se stigne probati,vidjeti,lutati po svjetu.., dok pojedinci ... ;)
Treb'o si otic', siguran sam da bi ti se svidjelo. Nek to bude tvoja sljedeca destinacija.
Nisam ni pomislio, vidi se po postovima da si markantan muskarac koji zna sta zeli. Svaka ti cast

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4074 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

uskrsno_respo wrote:
Woole Triwunovich wrote:Samo još uzmite u obzir da nije svakome cilj u životu potrošit' milju mjesečno u HaciJendi. :mrgreen:

Napuštam ovu nadasve kvalitetnu diskusiju! :run:
a ti uzmi u obzir da nije ni nama cilj potrositi milju mjesecno bilo gdje pa ni u hacijendi
nego je cilj provesti se a hoce li to biti milja mjesecno kao sto kazes ili stoja je sasvim svejedno sve dok nema laznog prikazivanja
Ti preferiraš Slogu. :izet:
Hell.is.here

#4075 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Kinaski wrote:Jeste fakat i ja sam primjetio, sto je veci racun bolan veci si covjek. Budi dingospo, pisaj po sirotinji !!!
Jest, fakat nosa kljuceve od benge, a ja ga vidio vraca se trolom kuci. Hah nema debil auta zamisli, kakav prosjak!!

Nije poenta u racunu, poenta da ne trebas na sebi ciganciti....

Hajd iskreni jel bolje kupiti auto od 100.000Km na auto ili 20.000km i ostatak imas u steku za crne dane, provode, putovanja sta ti ja znam vec..
Post Reply