Zasto se brukam?Kolinda wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Barem se ne brukaj jebem mu misa...
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- BHCluster
#4051 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Kolinda
#4052 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:Zasto se brukam?Kolinda wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Barem se ne brukaj jebem mu misa...
- BHCluster
#4053 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne kontam u cemu je problem?
- Kolinda
#4054 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako nadoći ćeš ,nek' se slegne maloBHCluster wrote:Ne kontam u cemu je problem?
- BHCluster
#4055 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:Polako nadoći ćeš ,nek' se slegne maloBHCluster wrote:Ne kontam u cemu je problem?![]()
-
Hafis
#4056 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Složeno je to previše za njega. Objasni mu, žao mi ga je svejedno.Kolinda wrote:Polako nadoći ćeš ,nek' se slegne maloBHCluster wrote:Ne kontam u cemu je problem?![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#4057 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo današnje paljenje državne zastave je možda najbolji argument i zašto sve državne institucije trebaju biti tamo gdje su Bošnjaci u većini.
- Smail Aga Cengic
#4058 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Smail Aga, guja ljuta, 7 brace sataniste i masona Njegosa pokla...Hafis wrote:Miruj Aga stara trolino, proš'o je turski vakatSmail Aga Cengic wrote:Ovaj troll koji koristi dva nicka za trollovanje uooste ne reaguje na cinjenice.
Kad dobije po usima, nestane s teme da se popravi i onda se vrati s nekim umnim odgovorom tipa "nece on pijanicu Komsica".
- Smail Aga Cengic
#4059 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:
Sta se radi u Novom Travniku?
S tim da treba navesti da se mnogi katolici radjaju u krajevima koji nisu naklonjeni Gagiju Cirilici...to trebate napomenuti ovom.dvoglavom trolu, jadan se uzivi...
- BHCluster
#4060 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Upravo to, a ova dva ćutuka to ne mogu sazvakati pa su im potrebni podatci IZ.Smail Aga Cengic wrote:S tim da treba navesti da se mnogi katolici radjaju u krajevima koji nisu naklonjeni Gagiju Cirilici...to trebate napomenuti ovom.dvoglavom trolu, jadan se uzivi...BHCluster wrote:
- Kolinda
#4061 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neka neka i kupus kad staviš u vodu i zasoliš ukiseli se ,nek' se kiseli po malo ....Hafis wrote:Složeno je to previše za njega. Objasni mu, žao mi ga je svejedno.Kolinda wrote:Polako nadoći ćeš ,nek' se slegne maloBHCluster wrote:Ne kontam u cemu je problem?![]()
- mO k3
#4062 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pratim i " smejem" se
Navala južnih Srba
samo neznam koji je kršten ko mali ko ko veliki
mislim da je Kolinda kršten mali , dok ovi koju su kršteni kao veliki najgori u bih
Navala južnih Srba
- Kolinda
#4063 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoćeš reći čistokrvni bosanski katolik iz Hercegovine....mO k3 wrote:Pratim i " smejem" se![]()
Navala južnih Srbasamo neznam koji je kršten ko mali ko ko veliki
mislim da je Kolinda kršten mali , dok ovi koju su kršteni kao veliki najgori u bih
- mO k3
#4064 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A ne ja govorim u južnim Srbima ... osjećaš se prozvat ?Kolinda wrote:Hoćeš reći čistokrvni bosanski katolik iz Hercegovine....mO k3 wrote:Pratim i " smejem" se![]()
- BHCluster
#4065 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Trenutno nastanjen u Zagrebu znaci autenticni južni Srbin!mO k3 wrote: A ne ja govorim u južnim Srbima ... osjećaš se prozvat ?
- Kolinda
#4066 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aha južni Srbi , pa ajde ako ti je lakše može nije problem evo samo da zastave zamijenimo ,strpi se brzo će to....mO k3 wrote:A ne ja govorim u južnim Srbima ... osjećaš se prozvat ?Kolinda wrote:Hoćeš reći čistokrvni bosanski katolik iz Hercegovine....mO k3 wrote:Pratim i " smejem" se![]()
- mO k3
#4067 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mijenjamo se oni nama srbe iz hrvatske mi njima ove iz HercegovineBHCluster wrote:Trenutno nastanjen u Zagrebu znaci autenticni južni Srbin!mO k3 wrote: A ne ja govorim u južnim Srbima ... osjećaš se prozvat ?
- BHCluster
#4068 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hebiga bice tesko jer postoji manjak Srba jer i Hrvati hoce Srbe nazad za ove južne.mO k3 wrote:Mijenjamo se oni nama srbe iz hrvatske mi njima ove iz HercegovineBHCluster wrote:Trenutno nastanjen u Zagrebu znaci autenticni južni Srbin!mO k3 wrote: A ne ja govorim u južnim Srbima ... osjećaš se prozvat ?
- mO k3
#4069 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@ bhcluster
Ispade da niko nece Hercegovce
- BHCluster
#4070 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ne Hercegovci sumO k3 wrote:@ bhcluster
- Maharadza
#4071 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Normalno kada samo Bošnjaci osjećaju BiH svojom domovinom, dok je druga 2 naroda ugl. mrze iz dna duše i žele joj nestanak!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo današnje paljenje državne zastave je možda najbolji argument i zašto sve državne institucije trebaju biti tamo gdje su Bošnjaci u većini.
- mO k3
#4072 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jedna stvarMaharadza wrote:Normalno kada samo Bošnjaci osjećaju BiH svojom domovinom, dok je druga 2 naroda ugl. mrze iz dna duše i žele joj nestanak!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo današnje paljenje državne zastave je možda najbolji argument i zašto sve državne institucije trebaju biti tamo gdje su Bošnjaci u većini.
-
Hamolj
#4073 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Momci, pričate o podacima koji nisu validni. 405.000 je katolika, ali tu treba dodati još barem milion Hrvata ateista koji žive širom Mostara, Lištice, Međugorja, Hlivna.Smail Aga Cengic wrote:BHCluster wrote:
S tim da treba navesti da se mnogi katolici radjaju u krajevima koji nisu naklonjeni Gagiju Cirilici...to trebate napomenuti ovom.dvoglavom trolu, jadan se uzivi...
-
Hafis
#4074 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako su i Srbi onih ludih osamdesetih na devedesete govorili za druge narode kada bi pokazivali svoju nježnost prema Jugoslaviji - Normalno, pod tim ne mislim na Srbe kao narod, već na ono njihovo tadašnje rukovodstvo.Maharadza wrote:Normalno kada samo Bošnjaci osjećaju BiH svojom domovinom, dok je druga 2 naroda ugl. mrze iz dna duše i žele joj nestanak!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo današnje paljenje državne zastave je možda najbolji argument i zašto sve državne institucije trebaju biti tamo gdje su Bošnjaci u većini.
Tebi bi bilo bolje da se prekvalificiraš u kakvog zavarivača. To je danas traženija profesija od filozofa i lakše je posao dobiti u struci
-
Hafis
#4075 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao da je bitna dužina, pardon brojevi. bitna je kvaliteta.Hamolj wrote:[
Momci, pričate o podacima koji nisu validni. 405.000 je katolika, ali tu treba dodati još barem milion Hrvata ateista koji žive širom Mostara, Lištice, Međugorja, Hlivna.
Bitno je da smo dobro raspoređeni, a djecu je laHko praviti kad usfali.- Lako je danas fukaru rađati . Eno ti Bangladeša, ima više stanovnika od Njemačke i Francuske zajedno a jedne gaće troje djece nosi na smjenu.
I dajte malo više s tim brojevima. Ispade da sam i ja još jučer umro, ili u najmanju ruku već emigrirao.
E jebat ga, ne možeš ovim prašinarima ni cenat u glavu utjerati