Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LoveHurts wrote:@College, ne pin kartice, vec ona 3 broja sto se nalaze na poledjini pored potpisa.
Pored kojeg potpisa? Ja ne vidim te brojeve.
Na kartici imas:
Broj kartice 0000 0000 0000 0000
Exp Date / Valid thru - tipa 12/15
I pogledaj malo, negdje moraju biti jos 3 broja, oni su sami za sebe i ta 3 broja koristis kao "pin" prilikom registracije
ps. negdje se nalaze 4 broja, zavisi od kartice
plejka2 wrote:kakva je procedura kod registracije?mora li se unjet sve tacno kao i broj kartice?pitam zato posto kontam moze li se kupit jedno 10 avaza pa navalit
ja podatke kartice nisam ni unosio (a sigurno će tražiti kod eventualne isplate).
De i meni odgovori ako ti nije problem.
Koji PIN?
ne treba ti nijedan PIN koji koristiš kao segment ličnih dokumenata, već je PIN koji pominje na stranici u stvari šifra za pristup. Pri registraciji dobiješ Betting account no. u brojčanom obliku, i onda to koristiš kao username, a pin (koji sam postavljaš) kao šifru kod logovanja
LoveHurts wrote:
@Leet, a moze li se npr, u tom slucaju staviti na racun ( iznos koji je potreban ) i onda sve zajedno skinuti sa kartice (dobitak + izos koji sam stavio na karticu)
ima li neko avaz i onaj betathome 5€ code jer ovaj iz mog avaza nece nesto,mora da ga je trafikant iskoristio
naravno da imam validan racun u www.bet-at-home.com kod kojih se vec duzi niz godina kladim !
pozdrav
Pitarrr82 wrote:Jel za ovo potrebna neka kartica ili moze i obicni devizni racun, nisam se nikada online kladio ?
Neko?
Banka preko koje primam platu ne izdaje takve kartice tako da ja i nemam odvojena tri broja na poledjini, ne mogu raditi te online stvari
Ne treba ti druze uopste racun ni kartica da bi se registrovao i kladio sa tih 5 eura sto dobijes sa vaucera...
Registrujes se i dobijes na mail svoj korisnicki broj (to ti je ustvari username) i onda tu ukucas PIN (tu sunseljaci usrali). Taj PIN nije nista drugo nego tvoj password kao i na svakoj drugoj stranici na kojoj se registrujes.
Zatim kada to uradis , ulogujes se i ukucas kod sa vaucera i imas 5 eura da se kladis.
Naravno , da bi isplatio kasnije eventualni dobitak moras imati bankovni racun , ja mislim da vrsta ne igra ulogu.
Uostalom, de ti dobij pa ce se za isplatu naci rjesenje
Eto ako sta nije jasno slobodno pitaj. Mozes i na pp
perfect_guy wrote:
ne treba ti nijedan PIN koji koristiš kao segment ličnih dokumenata, već je PIN koji pominje na stranici u stvari šifra za pristup. Pri registraciji dobiješ Betting account no. u brojčanom obliku, i onda to koristiš kao username, a pin (koji sam postavljaš) kao šifru kod logovanja
E bas ti hvala.
Samo sad me ovo na kraju zbunjuje. Znaci moram igrati nesto da je kvota minimalno 1.50? Je li ulog bitan? Recimo da ulazem samo pola eura ili euro za pocetak.
perfect_guy wrote:
E bas ti hvala.
Samo sad me ovo na kraju zbunjuje. Znaci moram igrati nesto da je kvota minimalno 1.50? Je li ulog bitan? Recimo da ulazem samo pola eura ili euro za pocetak.
pretpostavljam da par(ovi) pojedinačno moraju biti min. 1,50. A ovo što kaže da je isplata moguća tek kad je vrijednost vaučera 3x uložena, nije nemoguće da podrazumjeva da na tri listića moraš staviti po 5 eura
Onda sam se vala djaba registrovao.
Hajd ovo da mora par na koji ulazes imati kvotu min 1.50, al cuj uloziti tri puta 5 eura. Mozda moze i recimo da 15 puta 1 euro ulozis.
Imal ko da se redovno kladi na ovim online kladionicama pa da objasni par stvari? Sve sto nadjem po googlu staro koju godinu, mozda se promijenilo sta. Prvenstveno me zanima oko eventualnih isplata, sta traze za to, vidim cesto se spominje da moras slati sliku dokumenata ili nesto, sto mi je malo pegla.
CollegeGunner wrote:Onda sam se vala djaba registrovao.
Hajd ovo da mora par na koji ulazes imati kvotu min 1.50, al cuj uloziti tri puta 5 eura. Mozda moze i recimo da 15 puta 1 euro ulozis.
Ima li neko da zna?
ukupni zbir uloga minimalno mora da bude kao 3 x bonus tj 15 eura. sad hoces ti po euro ili kako vec ulagati to je do tebe. a kvota po listicu mora biti minimalno 1.5 al ta kvota vec varira od kladionice do kladionice. tako da ne znam koja je tacno u bet at home ali minimalna je 1.5 sto sam ja naletio bio. nakon toga kad odigras tj ulozis 15 eura ukupno mozes dici lovu s racuna ali mislim da je minimalna cifra 10eura koju mozes podici i naravno ukucavas broj svoje kartice i svoje podatke i skeniras licnu ili nesto uz to da potvrde sve i dobijas na kraju tu lovu kroz 2-5 radnih dana
a ovo su mi dvije neke razrade sto sam nadjidjao ali na jednom mi sve kladionice svijeta ne bi mogle isplatiti dobitak a na drugom se haman pa nista ne moze kombinovati pa eto cisto onako nek stoji da pogledam na kraju prvenstva dokle sam dogurao
evo svi zainteresovani za neku internu nasu euro 2012 ligu neka se prijave ovde tj neka procitaju ovu temu pa vide jesu li za i sta mislite o ovome dakle ulazemo mi lovu izmedju sebe i odredjen broj osoba ce odnijeti svu tu lovu koju ulozimo. dakle lova ostaje medju nekima od nas a ne ide kladionici
proda me Rafa samo tako ccc i bas budem peh da odaberem izmedju da ce ovaj kloc uzeti 6 minimalno gemova ili da nece uzeti 8 sigurno da izaberem ovo nepovoljnije ccc