BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Ajatolah_

#4051 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Ajatolah_ »

Da ti pravo kažem, meni je jedino stalo do Arene Sport i eventualno HRT-ova, svakako imam TotalTV kući. Telefon i bolje da ne radi. :D Meni ovdje vadi živce što se ponašaju ovako neprofesionalno i prave budalu od korisnika. Jao, kad se tek sjetim procedure kad sam se rješavao dial-upa i tih patnji...
udrch

#4052 Re: MojaTV BHtelecom

Post by udrch »

Ne znam zašto toliko čekate, ali najvećem čekaču ću srediti da ga ubace u hitnu proceduru, imam nekih vezica..
Filter

#4053 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Filter »

udrch wrote:Ne znam zašto toliko čekate, ali najvećem čekaču ću srediti da ga ubace u hitnu proceduru, imam nekih vezica..
mislim da je stvar do (ne)mogucnosti poste da mu obezbijedi kvalitetnu paricu.
vjerovatno je na pcm-u. nemaju mogucnosti da ga prebace na neku drugu zicu, ali isto tako nece da ga odbiju.
Tiger 033

#4054 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Tiger 033 »

Po meni je BHtelekom najposteniji od svih KOperatera...ljudi ti dođu kuci i odmaH kazu moze ili nemoze MojaTV(do tebe je ho'š li ili ne'š... u vecini slucajeva oni tj. BHtelekom NEce da pruzi uslugu za koju pouzdano zna da NEce dobro ratit')...za razliku od KO, koji prikljucuju gdje moze i gdje NEmoze pa se ti zezaj, prijavljuj, zali kome hoces oni ti uredno posalju racun kao da sve uredu :dance:
Emir087

#4055 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Emir087 »

Ja sam juce prijavio...sad slijedi najgori dio..cekanje :D
seketa88

#4056 Re: MojaTV BHtelecom

Post by seketa88 »

imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
casper_

#4057 Re: MojaTV BHtelecom

Post by casper_ »

seketa88 wrote:imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.

ovdhje je dzaba nekim tup objasnjavati neke stvari

arena i sportklub ne mogu biti u istom paketu
seketa88

#4058 Re: MojaTV BHtelecom

Post by seketa88 »

kako nemogu a na logosoftu eno u istom paketu..na super tv..kad oni mogu onda ne razumijem zasto telecom nemoze!!
motorola01

#4059 Re: MojaTV BHtelecom

Post by motorola01 »

seketa88 wrote:imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
Predji na total tv i sve ces to imati za 16 KM mjesecne pretplate...Samo prijava je 80KM,tj koristenje i postavljanje opreme..Po meni je bolja opcija total tv od moje tv..
seketa88

#4060 Re: MojaTV BHtelecom

Post by seketa88 »

a nema ni na totalu arena..
motorola01

#4061 Re: MojaTV BHtelecom

Post by motorola01 »

seketa88 wrote:a nema ni na totalu arena..
Pa nema arena,ali imas mislim tri sportkluba..Sta bi ti vise?Ti hoces 4 arene i 3 sport kluba :-) .Kad ti to mislis gledati :D Dovoljno ti je imati ili 4 arene ili tri sportkluba..Sta god da imas,na njemu imas sve...
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4062 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Entropio »

motorola01 wrote:
Pa nema arena,ali imas mislim tri sportkluba..Sta bi ti vise?Ti hoces 4 arene i 3 sport kluba :-) .Kad ti to mislis gledati :D Dovoljno ti je imati ili 4 arene ili tri sportkluba..Sta god da imas,na njemu imas sve...
Nije tačno. Ako imam samo 4 Arene, ne mogu gledati Premier ligu. Ako imam samo 3 SportKluba, onda ne mogu gledati Primeru i Seriu A.
motorola01

#4063 Re: MojaTV BHtelecom

Post by motorola01 »

Entropio wrote:
motorola01 wrote:
Nije tačno. Ako imam samo 4 Arene, ne mogu gledati Premier ligu. Ako imam 3 SportKluba, onda ne mogu gledati Primeru i Seriu A.
A to sve veliki problem :D ..zamisli ove sto recimo imaju kablovsku gdje imaju u ponudi samo jedan sportski kanal ili one sto nemaju ni kablovsku :) ...Na domacim kanalima nema nista osim jedne utakmice premijer lige engleske...To je sve odlicno..Neces nikad imati to sve..to se treba dooobro platiti...
seketa88

#4064 Re: MojaTV BHtelecom

Post by seketa88 »

casper_ wrote:

ovdhje je dzaba nekim tup objasnjavati neke stvari

arena i sportklub ne mogu biti u istom paketu
kao nemogu eno na super tv od logosofta i arene i sport klub..nije valjda logosoft jaci od telecoma..to nikako ne razumijem
Emir087

#4065 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Emir087 »

Bas zato sto je telecom jaci nema sportklub :-D Nece Srbi da znatno poprave najvecu konkurenciju u BiH :)

Ja sam cuo neke price da ce ipak biti do kraja godine al sumnjam
Zvek

#4066 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Zvek »

Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
Šta je sa BHT-om ne znam.
SK i Arene imaju LoL, Art Net, Aneks, Vinet...
Ajatolah_

#4067 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Ajatolah_ »

Total je jedno vrijeme držao istovremeno Arenu i SK, a onda se nažalost posvađali s Arenom.
mousstapha

#4068 Re: MojaTV BHtelecom

Post by mousstapha »

motorola01

#4069 Re: MojaTV BHtelecom

Post by motorola01 »

mousstapha wrote:Zar niko ovo nece komentarisati. :)

Novo u BH Telecomu - Web TV

http://www.mojatv.ba/webtv.html
Trenutno bht1 server not found :D

Moras biti korisnik bht ili ne za gledanje ovih lokalnih kanala???
rossoner

#4070 Re: MojaTV BHtelecom

Post by rossoner »

Zvek wrote:Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
Art Company nema ARENE !

A za ovog iznad: TOTAL TV je jedno veliko smeće... sad ga ima sad nema...
munja.ba

#4071 Re: MojaTV BHtelecom

Post by munja.ba »

mousstapha wrote:Zar niko ovo nece komentarisati. :)

Novo u BH Telecomu - Web TV

http://www.mojatv.ba/webtv.html
ja nemogu da gledam imam moja tv phone paket i netFlat2 :x
sarajevomd

#4072 Re: MojaTV BHtelecom

Post by sarajevomd »

sarajevomd wrote:
1. Jesi li uradio backup prije cackanja - to je osnova, da se bekapira postojeca funkcionalna konfiguracija? ako jesi onda ga vrati...ako nisi, pozovi i ponudi se ljudima da ima odneses modem da ti ponovo konfigurisu jer je tvoja krvica, a pitat ce te i vidjet ce da si cackao...Dakle,pozoves, i pitas mozes li donijeti da ti konfigurisu, reci da si cackao i uradit ce odmah...ako presutis ovo cackanje, a oni vide-a vidjet ce :) mozda ces cekati...
Naravno da nisam..a sto nisam uradio backup !? Jer mi gospoda nije htjela da ti SIFRU da pristupim modemu, eto sto. Ja sam samo htio aktivirati bezicni internet i to je to ali ne, kaze meni teta de ti kupi sebi jos jednu kutiju (modem), e poserem se i na nju i na kutiju, kao da mi nije previse kutija (modema) po stanu. Zvao sam par puta ali mi nisu dali sifru...

Eto hvala Bogu, uz postavke i upustva na netu sve radi kao i prije, ALI SADA IMAM I BEZICNI NET ooo yes Babe.

Kako ces ih sada odbraniti pasha ?
Kako ces ih sada odbraniti pasha ? :-)
Zvek

#4073 Re: MojaTV BHtelecom

Post by Zvek »

rossoner wrote:
Zvek wrote:Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
Art Company nema ARENE !

A za ovog iznad: TOTAL TV je jedno veliko smeće... sad ga ima sad nema...
Art Net ima Arene

http://www.art-net.ba/pr_televizija_paketi.html
sindrom

#4074 Re: MojaTV BHtelecom

Post by sindrom »

Kako sam shvatio nova uslua mojawebTV je pustena u funkciju. omogucava gledanje nekih 13 TV kanala sa racunara. sadrzaj svih tv kanala na mojojTV ce biti dostupan preko weba putem ove usluge.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5256c996b08.html

za pohval ako budu svi kanali na webu :razz: :mrgreen:
motorola01

#4075 Re: MojaTV BHtelecom

Post by motorola01 »

sindrom wrote:Kako sam shvatio nova uslua mojawebTV je pustena u funkciju. omogucava gledanje nekih 13 TV kanala sa racunara. sadrzaj svih tv kanala na mojojTV ce biti dostupan preko weba putem ove usluge.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5256c996b08.html

za pohval ako budu svi kanali na webu :razz: :mrgreen:
Pratis li ti temu ili si onako uletio ko kamikaza :?:

Ovo ce biti usluga samo korisnicima mojetv :D..Moci ce gledati na racunaru ono sto gledaju na tv-u :D
Locked