BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Ajatolah_
#4051 Re: MojaTV BHtelecom
Da ti pravo kažem, meni je jedino stalo do Arene Sport i eventualno HRT-ova, svakako imam TotalTV kući. Telefon i bolje da ne radi.
Meni ovdje vadi živce što se ponašaju ovako neprofesionalno i prave budalu od korisnika. Jao, kad se tek sjetim procedure kad sam se rješavao dial-upa i tih patnji...
-
udrch
#4052 Re: MojaTV BHtelecom
Ne znam zašto toliko čekate, ali najvećem čekaču ću srediti da ga ubace u hitnu proceduru, imam nekih vezica..
- Filter
#4053 Re: MojaTV BHtelecom
mislim da je stvar do (ne)mogucnosti poste da mu obezbijedi kvalitetnu paricu.udrch wrote:Ne znam zašto toliko čekate, ali najvećem čekaču ću srediti da ga ubace u hitnu proceduru, imam nekih vezica..
vjerovatno je na pcm-u. nemaju mogucnosti da ga prebace na neku drugu zicu, ali isto tako nece da ga odbiju.
- Tiger 033
#4054 Re: MojaTV BHtelecom
Po meni je BHtelekom najposteniji od svih KOperatera...ljudi ti dođu kuci i odmaH kazu moze ili nemoze MojaTV(do tebe je ho'š li ili ne'š... u vecini slucajeva oni tj. BHtelekom NEce da pruzi uslugu za koju pouzdano zna da NEce dobro ratit')...za razliku od KO, koji prikljucuju gdje moze i gdje NEmoze pa se ti zezaj, prijavljuj, zali kome hoces oni ti uredno posalju racun kao da sve uredu 
-
Emir087
#4055 Re: MojaTV BHtelecom
Ja sam juce prijavio...sad slijedi najgori dio..cekanje 
- seketa88
#4056 Re: MojaTV BHtelecom
imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
- casper_
#4057 Re: MojaTV BHtelecom
seketa88 wrote:imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
ovdhje je dzaba nekim tup objasnjavati neke stvari
arena i sportklub ne mogu biti u istom paketu
- seketa88
#4058 Re: MojaTV BHtelecom
kako nemogu a na logosoftu eno u istom paketu..na super tv..kad oni mogu onda ne razumijem zasto telecom nemoze!!
-
motorola01
#4059 Re: MojaTV BHtelecom
Predji na total tv i sve ces to imati za 16 KM mjesecne pretplate...Samo prijava je 80KM,tj koristenje i postavljanje opreme..Po meni je bolja opcija total tv od moje tv..seketa88 wrote:imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
- seketa88
#4060 Re: MojaTV BHtelecom
a nema ni na totalu arena..
-
motorola01
#4061 Re: MojaTV BHtelecom
Pa nema arena,ali imas mislim tri sportkluba..Sta bi ti vise?Ti hoces 4 arene i 3 sport klubaseketa88 wrote:a nema ni na totalu arena..
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4062 Re: MojaTV BHtelecom
Nije tačno. Ako imam samo 4 Arene, ne mogu gledati Premier ligu. Ako imam samo 3 SportKluba, onda ne mogu gledati Primeru i Seriu A.motorola01 wrote:Pa nema arena,ali imas mislim tri sportkluba..Sta bi ti vise?Ti hoces 4 arene i 3 sport klubaseketa88 wrote:a nema ni na totalu arena...Kad ti to mislis gledati
Dovoljno ti je imati ili 4 arene ili tri sportkluba..Sta god da imas,na njemu imas sve...
-
motorola01
#4063 Re: MojaTV BHtelecom
A to sve veliki problemEntropio wrote:Nije tačno. Ako imam samo 4 Arene, ne mogu gledati Premier ligu. Ako imam 3 SportKluba, onda ne mogu gledati Primeru i Seriu A.motorola01 wrote:Pa nema arena,ali imas mislim tri sportkluba..Sta bi ti vise?Ti hoces 4 arene i 3 sport klubaseketa88 wrote:a nema ni na totalu arena...Kad ti to mislis gledati
Dovoljno ti je imati ili 4 arene ili tri sportkluba..Sta god da imas,na njemu imas sve...
- seketa88
#4064 Re: MojaTV BHtelecom
kao nemogu eno na super tv od logosofta i arene i sport klub..nije valjda logosoft jaci od telecoma..to nikako ne razumijemcasper_ wrote:seketa88 wrote:imal kakvih insidera da nam kazu imal novih kanala u moja tv..jer cekamo puno na bilo kakav novi kanal..imal sanse za sport klub i hbo i mtv..da nam ubace u ponudu..makar i kao posebne pakete.
ovdhje je dzaba nekim tup objasnjavati neke stvari
arena i sportklub ne mogu biti u istom paketu
-
Emir087
#4065 Re: MojaTV BHtelecom
Bas zato sto je telecom jaci nema sportklub
Nece Srbi da znatno poprave najvecu konkurenciju u BiH
Ja sam cuo neke price da ce ipak biti do kraja godine al sumnjam
Ja sam cuo neke price da ce ipak biti do kraja godine al sumnjam
- Zvek
#4066 Re: MojaTV BHtelecom
Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
Šta je sa BHT-om ne znam.
SK i Arene imaju LoL, Art Net, Aneks, Vinet...
- Ajatolah_
#4067 Re: MojaTV BHtelecom
Total je jedno vrijeme držao istovremeno Arenu i SK, a onda se nažalost posvađali s Arenom.
- mousstapha
-
motorola01
#4069 Re: MojaTV BHtelecom
Trenutno bht1 server not foundmousstapha wrote:Zar niko ovo nece komentarisati.![]()
Novo u BH Telecomu - Web TV
http://www.mojatv.ba/webtv.html
Moras biti korisnik bht ili ne za gledanje ovih lokalnih kanala???
- rossoner
#4070 Re: MojaTV BHtelecom
Art Company nema ARENE !Zvek wrote:Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
A za ovog iznad: TOTAL TV je jedno veliko smeće... sad ga ima sad nema...
- munja.ba
#4071 Re: MojaTV BHtelecom
ja nemogu da gledam imam moja tv phone paket i netFlat2mousstapha wrote:Zar niko ovo nece komentarisati.![]()
Novo u BH Telecomu - Web TV
http://www.mojatv.ba/webtv.html
-
sarajevomd
#4072 Re: MojaTV BHtelecom
Kako ces ih sada odbraniti pasha ?sarajevomd wrote:Naravno da nisam..a sto nisam uradio backup !? Jer mi gospoda nije htjela da ti SIFRU da pristupim modemu, eto sto. Ja sam samo htio aktivirati bezicni internet i to je to ali ne, kaze meni teta de ti kupi sebi jos jednu kutiju (modem), e poserem se i na nju i na kutiju, kao da mi nije previse kutija (modema) po stanu. Zvao sam par puta ali mi nisu dali sifru...1. Jesi li uradio backup prije cackanja - to je osnova, da se bekapira postojeca funkcionalna konfiguracija? ako jesi onda ga vrati...ako nisi, pozovi i ponudi se ljudima da ima odneses modem da ti ponovo konfigurisu jer je tvoja krvica, a pitat ce te i vidjet ce da si cackao...Dakle,pozoves, i pitas mozes li donijeti da ti konfigurisu, reci da si cackao i uradit ce odmah...ako presutis ovo cackanje, a oni vide-a vidjet cemozda ces cekati...
Eto hvala Bogu, uz postavke i upustva na netu sve radi kao i prije, ALI SADA IMAM I BEZICNI NET ooo yes Babe.
Kako ces ih sada odbraniti pasha ?
- Zvek
#4073 Re: MojaTV BHtelecom
Art Net ima Arenerossoner wrote:Art Company nema ARENE !Zvek wrote:Sport Klub i Arene mogu da idu zajedno. Tu pricu je lansirao HS iz razloga sto su oni SBB prijavljivali manji broj korisnika i manje im placali. Kada je SBB revizijom utvrdio pravo stanje trazili su da im ovi retroaktivno plate razliku, HS nije htio i zato sad nemaju SK.
A za ovog iznad: TOTAL TV je jedno veliko smeće... sad ga ima sad nema...
http://www.art-net.ba/pr_televizija_paketi.html
-
sindrom
#4074 Re: MojaTV BHtelecom
Kako sam shvatio nova uslua mojawebTV je pustena u funkciju. omogucava gledanje nekih 13 TV kanala sa racunara. sadrzaj svih tv kanala na mojojTV ce biti dostupan preko weba putem ove usluge.
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5256c996b08.html
za pohval ako budu svi kanali na webu

za pohval ako budu svi kanali na webu
-
motorola01
#4075 Re: MojaTV BHtelecom
Pratis li ti temu ili si onako uletio ko kamikazasindrom wrote:Kako sam shvatio nova uslua mojawebTV je pustena u funkciju. omogucava gledanje nekih 13 TV kanala sa racunara. sadrzaj svih tv kanala na mojojTV ce biti dostupan preko weba putem ove usluge.
za pohval ako budu svi kanali na webu![]()
Ovo ce biti usluga samo korisnicima mojetv