golfiista wrote:kako bi ja vas volio sastaviti na kafi pa da fino ko muškarci raspravimo oko tog ko je na čijem i ko je na čijoj. p ajbt. ima li iko na pameti da nismo svi isti i da je ok da neko misli drugacije. nema potrebe za vrijeđanjem. dajte ba konstruktivno pišite, iksustva i saznanja. ja teme i go.ana.
Ti si prvi kojem jezik i prsti polete ili da "ujede" ili da uvrijedi.
Ja sam nekad bio gori. Sad stvarno mislim da nema poente. Ja ovdje nikog ne prozivam zbog njega lično niiti zbog njegovog izbora. Gdje sam uvrijedio bilo koga u normalnoj konverzaciji?
Ti izabrao Kramara? Pa druže nisi mojim parama platio auto. Nek ti je sa srećom, bolje kupio i ovo te poslužilo.
Nego ovdje se problem stvori kad nekom porastu zazubice jer neko ima nešto. Onda na površinu izađu najniže ljudske pobude i osobine. Zavist i sve što ide uz to.
Da neko na forumu ima auto koje ja nemam, a zanima me, ja bih ga pitao kakv je osjećaj, kakvo je auto, kako se ponaša, šta mi se sviđa a šta ne.
Ne bih mu davao raznorazne epitete zato što nešto ima što ja nemam.
Dakle kad pričate o vrijeđanju krenite od toga kako se vi postavljate prema drugima, i onda ćete vidjeti šta možete očekivati od drugih.
poyyyy