Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nuki_cika
#4051 Re: Arsenal F.C.
Eh da je u onoj situaciji kad je žervinjo fulio u 90 toj bio Santi,kako bi ga smjestio u rašlje hartovog gola 
- ultima_palabra
#4052 Re: Arsenal F.C.
Kažem vam ja da je Santi zvjerka 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4053 Re: Arsenal F.C.
Gervinho je dobar....dok ne treba da shutne. Tad nastaju problemi 
- ultima_palabra
#4054 Re: Arsenal F.C.
Gervinho je dobar kad od njega ne očekuješ ništa, onda te nekad i iznenadi 
-
Chuckie
#4055 Re: Arsenal F.C.
Gevinho je mazlum kakvog nema, hem sto je sebican, hem sto ne zna da sutne ako je vec sebican. Kako rekose komentatori Sky-a neki dan nikad suigraci ne znaju sta ce da uradi sto je fakat tacno. Kamo srece da je mjesto njega igrao Ox neki dan, dobili bi 3 razlike.
-
LSD
#4056 Re: Arsenal F.C.
Koliko je Wenger platio onog magarca Žervinja
žali Bože bacenih para na ublehu 
- Pitarrr82
#4058 Re: Arsenal F.C.
Po meni najveca promjena i razlog zasto Arsenal ove sezone igra nesto bolje i konacno ima odbranu se desilo izvan terena, odlazak Pat Rice-a i dolazak Steve Bould-a koji je bio dio najjace odbrane Premijer lige pocetkom 90tih zajedno sa Tony Adams-om, Nigel Winterburn-om i Lee Dixon-om.
Inace poznato je koliki uticaj imaju pomocni treneri u Engleskoj jer tzv. menadzeri u rijetkim slucajevima sami vode trening, sam Djorou je poslije Coventry-a rekao koliko im je Bould dao sigurnosti kroz treninge, formaciju i podjelu prostora.
Od pojacanja Podolski dobar, Giroud sve bolji a o Cazorli ne treba ni pricati, inace statistika za njega govori da najvise tacnih dodavanja ima u zadnjih 30min 133 od 158 pokusaja.
Iako je malo nedostajalo da uopce ne dodje u Arsenal jer je Wenger prije toga odobrio 40mil za Hazarda ali je ovaj prihvatio bolje uslove koje je nudio Celzi.
Gervinho nije bas najintelegentniji ali barem u toj rotaciji u napadu pravi zbrku kod protivnika, nazalost nekad i kod suigraca
.
Na kraju ni odlazak Song-a nije los, otisao je neko ko je defanzivac i ko ima odlicna dodavanja ali je zato precesto visio naprijed dok su ostali ocekivali od njega destrukciju…
Inace poznato je koliki uticaj imaju pomocni treneri u Engleskoj jer tzv. menadzeri u rijetkim slucajevima sami vode trening, sam Djorou je poslije Coventry-a rekao koliko im je Bould dao sigurnosti kroz treninge, formaciju i podjelu prostora.
Od pojacanja Podolski dobar, Giroud sve bolji a o Cazorli ne treba ni pricati, inace statistika za njega govori da najvise tacnih dodavanja ima u zadnjih 30min 133 od 158 pokusaja.
Iako je malo nedostajalo da uopce ne dodje u Arsenal jer je Wenger prije toga odobrio 40mil za Hazarda ali je ovaj prihvatio bolje uslove koje je nudio Celzi.
Gervinho nije bas najintelegentniji ali barem u toj rotaciji u napadu pravi zbrku kod protivnika, nazalost nekad i kod suigraca
Na kraju ni odlazak Song-a nije los, otisao je neko ko je defanzivac i ko ima odlicna dodavanja ali je zato precesto visio naprijed dok su ostali ocekivali od njega destrukciju…
- Arteta
#4059 Re: Arsenal F.C.
Po meni je najveci razlog Arsenalovog uspjeha odlicna transfer politika.Pitarrr82 wrote:Po meni najveca promjena i razlog zasto Arsenal ove sezone igra nesto bolje i konacno ima odbranu se desilo izvan terena, odlazak Pat Rice-a i dolazak Steve Bould-a koji je bio dio najjace odbrane Premijer lige pocetkom 90tih zajedno sa Tony Adams-om, Nigel Winterburn-om i Lee Dixon-om.
Gervinho nije bas najintelegentniji ali barem u toj rotaciji u napadu pravi zbrku kod protivnika, nazalost nekad i kod suigraca.
Siguran sam da je RVP ostao da bi Arsenal kuburio na sredini tabele,a o Songu da ne govorim.
Koliko li je on samo spor sa loptom.
Dolazak Cazorle je pomakao Arsenalovu igru blize protivnickom golu.
A dolazak Podolskog je najveci pogodak.
Koliko je on samo inteligentan igrac,zna odigrati dobro na vise pozicija.
-
Chuckie
#4060 Re: Arsenal F.C.
Velika utakmica samo sto nije pocela. Logistika je tu. 
-
miki.ba
#4061 Re: Arsenal F.C.
Kec na Arsenal, kad je bal nek i hala gori. 
- Edin H.
#4062 Re: Arsenal F.C.
Pusti li te zena na kraju da gledas tekmu?miki.ba wrote:Kec na Arsenal, kad je bal nek i hala gori.
-
miki.ba
#4063 Re: Arsenal F.C.
Nije njoj problem da gledam jednu dnevno, nego današnje 4, al mora pustit šta ce.Edin H. wrote:Pusti li te zena na kraju da gledas tekmu?miki.ba wrote:Kec na Arsenal, kad je bal nek i hala gori.
-
Chuckie
#4064 Re: Arsenal F.C.
Slabo mi djeluje Arsenal danas. Mora se ovo malo ubrzati.
-
miki.ba
#4065 Re: Arsenal F.C.
Bolji Che, jbg.Chuckie wrote:Slabo mi djeluje Arsenal danas. Mora se ovo malo ubrzati.
- Edin H.
#4066 Re: Arsenal F.C.
Fernando Torres - Liverpool No. 9 
-
Mustang1
#4069 Re: Arsenal F.C.
Jel mi se ucinilo ili kako je Gervinho proslavio go ?
- Pitarrr82
#4070 Re: Arsenal F.C.
Arteta wrote:Po meni je najveci razlog Arsenalovog uspjeha odlicna transfer politika.Pitarrr82 wrote:Po meni najveca promjena i razlog zasto Arsenal ove sezone igra nesto bolje i konacno ima odbranu se desilo izvan terena, odlazak Pat Rice-a i dolazak Steve Bould-a koji je bio dio najjace odbrane Premijer lige pocetkom 90tih zajedno sa Tony Adams-om, Nigel Winterburn-om i Lee Dixon-om.
Gervinho nije bas najintelegentniji ali barem u toj rotaciji u napadu pravi zbrku kod protivnika, nazalost nekad i kod suigraca.
Siguran sam da je RVP ostao da bi Arsenal kuburio na sredini tabele,a o Songu da ne govorim.
Koliko li je on samo spor sa loptom.
Dolazak Cazorle je pomakao Arsenalovu igru blize protivnickom golu.
A dolazak Podolskog je najveci pogodak.
Koliko je on samo inteligentan igrac,zna odigrati dobro na vise pozicija.
Jest transfer politika kad gledas kao neko ko samo gleda tekme na tv-u a ne bavi se desavanjima u klubu
- Arteta
#4071 Re: Arsenal F.C.
Dobro,ima i tog,Arsenal ove sezone prima daleko manje golova nego prethodnih sto je primao.Pitarrr82 wrote:]
Jest transfer politika kad gledas kao neko ko samo gleda tekme na tv-u a ne bavi se desavanjima u klubu
Ali ipak mislim da je transfer politika kljucna jer Arsenalova igra izgleda zivlje nego prose sezone i opet na utakmicama mozemo vidjeti opsadu protivnickog gola.
-
Cienfuegos
#4072 Re: Arsenal F.C.
Dva lijepa gola. Bolji Chelsea, Arsenal proradi ovih zadnjih desetak minuta, vidi se da mogu a ne znam sta im je, djeluju skroz nezainteresovani, uspavani. Sreca pade izjednacenje, valjda u drugom malo ozbiljnije pristupe.
- Arteta
#4073 Re: Arsenal F.C.
Dobar Arsenal danasChuckie wrote:Slabo mi djeluje Arsenal danas. Mora se ovo malo ubrzati.
Samo jos da postignu pobjednicki gol.
-
Cienfuegos
#4074 Re: Arsenal F.C.
bjezi koscielny u picku lijepu materinu, 2 tvoja gola 
-
miki.ba
#4075 Re: Arsenal F.C.
Tuga historije, gol iz nicega.