"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
muz66

#4051 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

ah kako sam veceras s merakom otkinuo retrovizor na X1 kod Katedrale. Stao hadzo nasred trotoara. Come to daddy :D
--usnee--

#4052 Re: "Majstori" parkiranja

Post by --usnee-- »

vnm wrote:hajde priznaj koji je tvoj, ne moras da se stidis :)
moj je autic u podzemnoj u kojoj se btw ceka po nekoliko godina da dobijes mjesto, a ja koristim od ove jedne sto je prodala auto pa trenutno je to mjesto slobodno, za mjesto u garazi je spisak ..... tako da ovi fkt nemaju gdje parkirat osim ovdje
moze se i scan propusnica ako ce ti biti srce na mjestu
maxell_sarajevo

#4053 Re: "Majstori" parkiranja

Post by maxell_sarajevo »

--usnee-- wrote:a kakvi ste vi ljubomorni ..... nema mjesta po parkinzima nema se gdje sa snijegom dok se ne otopi auta ce biti tu parkirana drugog nacina nema, nek mi neko pokaze slike ove iste kad se otopi pa da vidimo imal auta parkiranih na ovom mjestu kad nije ova jb. nepogoda, a gradski prevoz ovakav kakav je stavlja pod obavezno ko je u mogucnosti da ga izbjegava svim silama pa makar bio osudjen i na ovakvo parkiranje
A gdje su prije bili parkirani, kako su izasli sa parkinga? nisu pali sa neba ovdje.Sve ovo treba grtalica malo isparati kad bude cistila.
bpsang

#4054 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bpsang »

--usnee-- wrote:
vnm wrote:hajde priznaj koji je tvoj, ne moras da se stidis :)
moj je autic u podzemnoj u kojoj se btw ceka po nekoliko godina da dobijes mjesto, a ja koristim od ove jedne sto je prodala auto pa trenutno je to mjesto slobodno, za mjesto u garazi je spisak ..... tako da ovi fkt nemaju gdje parkirat osim ovdje
moze se i scan propusnica ako ce ti biti srce na mjestu
A ,gdje su parkirali prije čiščenja, Gospoda hoče da se ne pate pri izlasku iz parkinga pa zbog njih se i ne može očistiti put... samo zbog njih.
poznanik

#4055 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Ovo je post za Policiju PU CENTAR Sarajevo:

Image
O'zone
Globalni moderator

#4056 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

poznanik wrote:Ovo je post za Policiju PU CENTAR Sarajevo:

Image
Ništa od ovoga, policija je tu svaki dan vrebaju nepravilna prestrojavanja i pješake koji prelaze na crveno a ova vozila su svaki dan ovdje plus kad je vrijeme za ručak nareda ih se od Vrazove do ovog čoška gdje je knjižara i većinom diplomatske table.

Ovdje je lijek samo u obliku stubića kao ispred Vrazove.
kurty

#4057 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kurty »

Sinoc mi nestade goriva kod katedrale... Inace vozim X1... U nadjem neku flasu, upalim zmigavce i do benziske trkom odem... Vratim se kad neko mi retrovizor otkinuo :x :x :x
muz66

#4058 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

je li mozda smedji, bio parkiran na trotoaru sa lijeve strane, tako da Oliva ne moze proci? :lol:
kurty

#4059 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kurty »

muz66 wrote:je li mozda smedji, bio parkiran na trotoaru sa lijeve strane, tako da Oliva ne moze proci? :lol:

Jest...da nisi slucajno vidjeo ko je otkinuo??? :(
muz66

#4060 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

kurty wrote:
muz66 wrote:je li mozda smedji, bio parkiran na trotoaru sa lijeve strane, tako da Oliva ne moze proci? :lol:

jesam, jesam, neki krkan prgave glave, prvo je pobrojao uzu i siru familiju, te zamahnu rukom i slomi retrovizor. Ja bezobrazluka i ove danasnje omladine, jesi ti to vidio, hoce trotoarom da prodju do kafane. Aaaaaaaa :twisted:
kurty

#4061 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kurty »

muz66 wrote:
kurty wrote:

jesam, jesam, neki krkan prgave glave, prvo je pobrojao uzu i siru familiju, te zamahnu rukom i slomi retrovizor. Ja bezobrazluka i ove danasnje omladine, jesi ti to vidio, hoce trotoarom da prodju do kafane. Aaaaaaaa :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Salim se ba... Znas da ja od vlastitog samo biciklo imadoh, a ono na 4 tocka je podaleko...
muz66

#4062 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

znam burazeru, sve mi je jasno :lol:

BMW vozi supruga jednog bivseg premijera :skoljka:
insomnia78

#4063 Re: "Majstori" parkiranja

Post by insomnia78 »

muz66 wrote:ah kako sam veceras s merakom otkinuo retrovizor na X1 kod Katedrale. Stao hadzo nasred trotoara. Come to daddy :D
Kako bi ja sa merakom citao o tebi vijest u crnoj hronici. Recimo da te zatekao vlasnik pa ispraznio okvir u tebe. I to je sad za pohvalu sto si uradio?
muz66

#4064 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

insomnia78 wrote:
muz66 wrote:ah kako sam veceras s merakom otkinuo retrovizor na X1 kod Katedrale. Stao hadzo nasred trotoara. Come to daddy :D
Kako bi ja sa merakom citao o tebi vijest u crnoj hronici. Recimo da te zatekao vlasnik pa ispraznio okvir u tebe. I to je sad za pohvalu sto si uradio?
kako cu s merakom svaki put to uraditi kad god vidim auto parkirano tako da ne mogu proci. Lakireri i ostali su mi jako zahvalni :D a ti mangupi sa sarzerima i slicno...daj molim te :lol: :lol: :lol:
žulijan asanž

#4065 Re: "Majstori" parkiranja

Post by žulijan asanž »

insomnia78 wrote:

ma ja. podrazumijeva se da x1 ide u kompletu s utokom. ko tufahija s bozom :D

evo i ja bi mu razbio retrovizor, s tim da bi ja dodao još prednje farove. čisto reda radi.

nije mu razbio retrovizor od sile i bijesa, nego od muke i očaja. dosta više tiranije po ulicama ba.

ja s bebom tako moram na ulicu da kolica prevezem, pa da idem kolovoznom trakom s kolicima jer je šupak parkirao auto na sred trotoara. ma crko dabogda i on i auto mu.
Last edited by žulijan asanž on 18/02/2012 18:07, edited 1 time in total.
ljiljan89

#4066 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ljiljan89 »

:lol: :lol: :thumbup:
kokuz_sa

#4067 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kokuz_sa »

muz66 wrote:znam burazeru, sve mi je jasno :lol:

BMW vozi supruga jednog bivseg premijera :skoljka:
s poljina :D
respo

#4068 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

ja parkiram na slobodan parking
Image
žulijan asanž

#4069 Re: "Majstori" parkiranja

Post by žulijan asanž »

respo wrote:ja parkiram na slobodan parking
Image
jarane, ovoj garaža prokišnjava garant
vukojebina

#4070 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vukojebina »

insomnia78 wrote:

ma pi*ka klasicna..znao da je vozac zena, pa se okurazio i slomio retrovizor...
muz66

#4071 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

vukojebina wrote:
insomnia78 wrote:

ma pi*ka klasicna..znao da je vozac zena, pa se okurazio i slomio retrovizor...
parkiraj svoju makinju tako da ne mogu proci, pa cu i tebi isto ovako :wink:
L@BuD

#4072 Re: "Majstori" parkiranja

Post by L@BuD »

Meni ogrebaše auto na parkingu neko nabaco snijeg na put iza mog auta i sad gdje su regularno parking mjesta otvorio se prostor da se lakše izađe sa parkinga za neka auta.Naravno moj auto tu stajo neko ispo kreten i ogrebo vrata ključem.Jedan vlasnik od parkiranih auta je i ranije srao kao lakše bi mu bilo izaći da mu se je sklonim iako sam regularno bio parkiran valjda ljudi samo na sebe misle.
Cyrax

#4073 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cyrax »

Ne mozes sa stokom drugacije. Ne razumiju drugi jezik osim batina sta ces jbg :D
muz66

#4074 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

tako je gosn cyrax. nakon treceg nerviranja ce skontati da se ne isplati parkirati na trotoar. Nije mi za mene problem, ali debili ne kontaju da u ovom gradu ima ivalida u kolicima, staraca, djece...pa pi*ka im materina seljacka, pa mu ne ucini nesto nazao. A samo cekam da mi se vozac jednog takvog pocne kofrciti, pa da zavrsi kao onaj sa 190D :lol:
AmADin_gospo

#4075 Re: "Majstori" parkiranja

Post by AmADin_gospo »

žulijan asanž wrote: jarane, ovoj garaža prokišnjava garant
:lol: :lol: :lol: :lol:
Locked