FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#4051 Re: FK Zeljeznicar
Čuj džabaluka ušli. Fuj! A nama će opet kad odemo dolje reći "nisu naši navijači ulazili džabe". 
- karanana
#4052 Re: FK Zeljeznicar
daj ne zajebaji. siguran sam da ste i vi dzabaluka usli dole kad je bila prva tekma prije 3 sedmice.
sigurno bi nam naplatili jucer da nije tako bilo.
sigurno bi nam naplatili jucer da nije tako bilo.
-
salle_eh1986
#4053 Re: FK Zeljeznicar
E moj drug, vi se furate da ste neki klub i da imate armiju navijača. Ja bogami očekivao jučer bar da popunite ono ćoše bez stolica a vas došlo toliko da možete stati u tri putnička automobila. Razočaran sam, ipak i vama je ova utakmica bitna kao i nama, i vi se možda samo ovako možete domoći europe, rezultat iz provg meča vam je odgovarao koliko toliko, znači svi preduslovi su tu da nahrlite u dolinu ćupova ali izgleda ovo što vas je bilo to su oni simpatizeri što su u ratu pobjegli iz Mo u Sa pa došli da vas vide.karanana wrote:ko me je pitao sto smo sutili? jeli veljaca? pogresno se citiralo. nema veze.
nisam bas vatreni navijac, nisam u kopu ni u vrapcicima nisam na navijackoj tribini. ali mislim da jucer nije dosao kop ni glavnina vatrenih navijaca kao ni vodje. nije bilo ni transparenata ni zastava. jucer su bili vecinom simpatizeri, starija raja. mislim da je to razlog relativno loseg ili nikakvog navijanja, osim u nekoliko navrata nakon sto smo dali gol.
mislim da ce subota biti drugacija i doci ce nas puno puno vise. predvidjam 400-500.
-
salle_eh1986
#4054 Re: FK Zeljeznicar
Kad se zna slijedeća žrtva u kupu ?
- karanana
#4055 Re: FK Zeljeznicar
sutra je izvlacenje valjda.salle_eh1986 wrote:Kad se zna slijedeća žrtva u kupu ?
a koliko je to vas bilo u vrapcicima u prvoj tekmi? nas je jucer bilo oko 100.
-
samo_ovaj_put
#4056 Re: FK Zeljeznicar
zar nije onaj neki ko fol bio da ne smiju gostujuci navijaci ici u vrapcice,pa ono i horde jednom istjerase?karanana wrote:sutra je izvlacenje valjda.salle_eh1986 wrote:Kad se zna slijedeća žrtva u kupu ?
- karanana
#4057 Re: FK Zeljeznicar
pa eto, ako je neko od manijaka bio u vrapcicima, a znam da ih je bilo, za prvu tekmu kupa, nek objasni jeli mogao uci ili nije. ja necu da raspravljam o tome i o slucaju sa hordama koji se desio prije skoro dvije godine.
-
samo_ovaj_put
#4058 Re: FK Zeljeznicar
a jel ista to promjenjeno,jel se sad moze organizovano u vrapcice?karanana wrote:pa eto, ako je neko od manijaka bio u vrapcicima, a znam da ih je bilo, za prvu tekmu kupa, nek objasni jeli mogao uci ili nije. ja necu da raspravljam o tome i o slucaju sa hordama koji se desio prije skoro dvije godine.
- karanana
#4059 Re: FK Zeljeznicar
moze. odvojena je i ogradjena je jedna sekcija one glavne tribine. skinute su stolice i postavljena je tampon ograda.
-
samo_ovaj_put
#4060 Re: FK Zeljeznicar
karanana wrote:moze. odvojena je i ogradjena je jedna sekcija one glavne tribine. skinute su stolice i postavljena je tampon ograda.
-
MojaMalenkost
#4061 Re: FK Zeljeznicar
200+ i ulaz nam je bio besplatan!karanana wrote:sutra je izvlacenje valjda.salle_eh1986 wrote:Kad se zna slijedeća žrtva u kupu ?
- rado_vidjen
#4062 Re: FK Zeljeznicar
Kad se igraju cetvrtfinala? Sa ovim kadrom mi mozemo proc samo Slogu i Slobodu
Treba prodat onu sumu iza juga i za te pare dovest dva-tri pristojna igraca; I onda bi ostalo jos samo 6 potrebnih pojacanja. Sto ce reci - treba nam 8 novih igraca
Blic osvrt kupa
- Hvala sudijama
-Svetogrdje je onoj jami davat kapitensku traku
- Stanic je slijedeci igrac Zelje u A reprezentaciji (obrazlozenje, drugom prilikom) samo ako se ne bude zahebavo
Treba prodat onu sumu iza juga i za te pare dovest dva-tri pristojna igraca; I onda bi ostalo jos samo 6 potrebnih pojacanja. Sto ce reci - treba nam 8 novih igraca
Blic osvrt kupa
- Hvala sudijama
-Svetogrdje je onoj jami davat kapitensku traku
- Stanic je slijedeci igrac Zelje u A reprezentaciji (obrazlozenje, drugom prilikom) samo ako se ne bude zahebavo
- veljaca
#4063 Re: FK Zeljeznicar
Ti izgleda samo o meni ....karanana wrote:ko me je pitao sto smo sutili? jeli veljaca? pogresno se citiralo. nema veze.
Kup utakmica: Vrapcici 0:0, Grbavica 2:1 ..... Ko je onda bolja ekipa ???????? Ja sam govorio za te utakmice da smo bolja ekipa ....
Za tebe ce uvijek biti najbolji Velez, za mene jos vise Zeljo a za nekog neutralnog - rezultat u te dvije utakmice .
Pitao si zasto nema stolica .
Pa upravo zato sto su divljaci i kreteni ( a i ti nagovjesti da ce te i vi to uraditi ) doprinijeli tome ....
Btw - neka tebe na stranici o FK Zeljeznicar ... meni licno to ne smeta, naprotiv.
B Btw - svojim izjavama prije Kup-a a i za vrijeme dok su se odigrale te dvije utakmice - govorio si da ce te nas razvaliti, kao dajte Zelju da se igramo i tako to. Shvatam ja da je to tvoje navijacko misljenje - neutemeljeno na realnosti. Ali takvi su nerealni navijaci ....
- karanana
#4064 Re: FK Zeljeznicar
bila je greska u citatu i ispalo je kao da si ti nesto pitao a bio je ultima palabra.
pa naravno da je moje kao navijaca da dizem svoj tim u nebesa i da govorim da cemo svakog razvaliti prije tekme. evo ja kazem da cemo vas sutra poderati. kazem isto da smo u srijedu bili bolji, imali vise dobrih sansi, imali dvojicu sudaca protiv nas, ali da smo na kraju sami ispali karine jer nismo iskoristili svoje sanse i jer nismo rascistili situaciju pred nasim golom minutu prije kraja, a i jer nismo znali dati barem gol u vrapcicima.
sjeti se malo vasih sampionskih dizanja i ambicija na pocetku sezone. da li bih ja sada trebao pricati o njima kao o nedosanjanim snovima ili o pruzi koja bas i nije krenula sampionskim putem?
a naravno da cu dolaziti na ovu temu kad se tice i mog kluba i kada imam nesto pametno da kazem. ovo je slobodan forum za sve, nije zatvorenog tipa kao navijacki forumi sa njihovoh maticnih stranica. onog trenutka kad budem pisao postove od dvije-tri rijeci tipa zeljo je karina, zeljo seljo i sl. onda ne zasluzujem da budem na ovoj temi i zasluzujem ban.
pa naravno da je moje kao navijaca da dizem svoj tim u nebesa i da govorim da cemo svakog razvaliti prije tekme. evo ja kazem da cemo vas sutra poderati. kazem isto da smo u srijedu bili bolji, imali vise dobrih sansi, imali dvojicu sudaca protiv nas, ali da smo na kraju sami ispali karine jer nismo iskoristili svoje sanse i jer nismo rascistili situaciju pred nasim golom minutu prije kraja, a i jer nismo znali dati barem gol u vrapcicima.
sjeti se malo vasih sampionskih dizanja i ambicija na pocetku sezone. da li bih ja sada trebao pricati o njima kao o nedosanjanim snovima ili o pruzi koja bas i nije krenula sampionskim putem?
a naravno da cu dolaziti na ovu temu kad se tice i mog kluba i kada imam nesto pametno da kazem. ovo je slobodan forum za sve, nije zatvorenog tipa kao navijacki forumi sa njihovoh maticnih stranica. onog trenutka kad budem pisao postove od dvije-tri rijeci tipa zeljo je karina, zeljo seljo i sl. onda ne zasluzujem da budem na ovoj temi i zasluzujem ban.
- ultima_palabra
#4065 Re: FK Zeljeznicar
???karanana wrote:kazem isto da smo u srijedu bili bolji, imali vise dobrih sansi
Rudar u kupu, prva na Grbavici u srijedu
- veljaca
#4066 Re: FK Zeljeznicar
Ama ti meni ne smetas. Cak sta vise ....karanana wrote:bila je greska u citatu i ispalo je kao da si ti nesto pitao a bio je ultima palabra.
Nisi ti naivan. Napises tacno ono sto zelis, a kao to nebi napisao ( u predzadnjoj recenici u svezi Zelje ) .
Eto ja ne bih nikada napisao post od dvije ili tri rijeci tipa ( karanana je bezveze, nikakav tip - namjerno nisam pisao nesto teze i gore ) jer bih onda zasluzio ban. Ja to necu napisati ...( a ustvari napises ) ..... Nije to naivno ...
Opet da kazem - ti si meni pozitivan tip - samo steta sto ne navijas ( volis ) za Zelju ....
-
elSaik
#4067 Re: FK Zeljeznicar
Ajde neka neko bude ljubazan pa neka provjeri na themaniacs.org u info podforumu razlog zbog kojeg sam banovan tamo i napiše mi isti na pm.
Hvala. 
- veljaca
#4068 Re: FK Zeljeznicar
Imas p.p.elSaik wrote:Ajde neka neko bude ljubazan pa neka provjeri na themaniacs.org u info podforumu razlog zbog kojeg sam banovan tamo i napiše mi isti na pm.Hvala.
-
elSaik
#4069 Re: FK Zeljeznicar
Hvala, drug.
Dakle, next žrtva galaktikosa sa Grbavice (
) je ponovno Velež. Nekako im ih već sad žao.
Rudar iz Prijedora u Kupu - dobar žrijeb.
Dakle, next žrtva galaktikosa sa Grbavice (
Rudar iz Prijedora u Kupu - dobar žrijeb.
-
salle_eh1986
#4070 Re: FK Zeljeznicar
Bilo je zaj....o sa Rudarom u prvenstvu ali nevjerujem da bi se trebali namučiti u kupu. Ipak to je takmičenje preko kojeg moramo tražiti izlaz u europu pa tako da ništa osim 3-4 razlike u prvom meču me ne zadovoljava. A realno toliko smo i bolji od njih, bar za utakmicu na Grbavici. A za Prijedor otom potom. KUP; KUP; KUP JE NAŠ
-
nikad_izvini
#4072 Re: FK Zeljeznicar
Mitoman ?karanana wrote:
Ko je imao šampionske ambicije ? Šta lupetaš ? Nađi par postova gdje pišemo o "šampionskim ambicijama" Rekoh ja lijepo, svjesni ili nesvjesni provokatorkaranana wrote: sjeti se malo vasih sampionskih dizanja i ambicija na pocetku sezone. da li bih ja sada trebao pricati o njima kao o nedosanjanim snovima ili o pruzi koja bas i nije krenula sampionskim putem?
-
salle_eh1986
#4073 Re: FK Zeljeznicar
To što ti pričaš može pričati samo neko ko nije bio na utakmici ili je bio ali je totalni luđak. Imali ste prilika koliko smo vam mi dozvolili našim opuštanjem, kontre pred kraj utakmice i to je sve. Mi smo u prvom poluvremenu trebali postići bar još 2 gola ali tebi izgleda je bolja prilika ona kontre pred sami kraj kod rezultata 1-1 nego prećka iz slobodnog u drugom dijelu. Ili sijaset naših šansi koje su bile u prvih 20 minuta susreta. Pa vi se niste sastavili sa loptom sat vremena utakmice. Argumenti na sto pa onda pričaj a ne ovako fol vi neki klub, e brate griješiš, vi ste u ranguOlimpika i sličnih, sredina tabele samo vas vade utakmice kući ali doće to sve na svoje, živi bili pa vidjeli.karanana wrote: pa naravno da je moje kao navijaca da dizem svoj tim u nebesa i da govorim da cemo svakog razvaliti prije tekme. evo ja kazem da cemo vas sutra poderati. kazem isto da smo u srijedu bili bolji, imali vise dobrih sansi, imali dvojicu sudaca protiv nas, ali da smo na kraju sami ispali karine jer nismo iskoristili svoje sanse i jer nismo rascistili situaciju pred nasim golom minutu prije kraja, a i jer nismo znali dati barem gol u vrapcicima.
- Charuga
- Globalni moderator
#4074 Re: FK Zeljeznicar
Morao sam preko telefona da se javim.
@karanana
Sta znaci ono navijanje "ustaske pi.ke"? Jesi li i ti pjevao to?
@karanana
Sta znaci ono navijanje "ustaske pi.ke"? Jesi li i ti pjevao to?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4075 Re: FK Zeljeznicar
Sudija dao igracu Veleza crveni karton u svlacionici
Joj Brkovic je meni Tito,od kada vam se on vratio utakmice ,i pobjede ,na Grbavici su sve cudnije i cudnije...

Joj Brkovic je meni Tito,od kada vam se on vratio utakmice ,i pobjede ,na Grbavici su sve cudnije i cudnije...