AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#4051 Re: AS Roma
Roma mi izgleda stvarno neozbiljno. Ne mislim samo protiv Barcelone, nego i recimo neki dan protiv Bologne. Ne znam da li je samo do Garcie ili nije, al' mislim da je vrijeme za promjenu na mjestu trenera. Isto tako se mora zimski prelazni rok maksimalno iskoristit' jer je odbrana apsolutno kriminalna.
Ovako nemere Scudetto vala nikako. Cini mi se sve k'o repriza prolse godine, samo je sad Inter u ulozi Juventusa.
Ovako nemere Scudetto vala nikako. Cini mi se sve k'o repriza prolse godine, samo je sad Inter u ulozi Juventusa.
- Romanista 101%
#4052 Re: AS Roma
Sa ovakvom igrom nece biti medju 3, a o scudettu da ne pricamo. Najvise sto me je iznerviralo reakcije igraca nakon primljenih golova, u stilu: ma jebaiga, ionako nije vazna tekma
ljudi otisli na izlet da se provedu. Sinoc medju prvih 11, samo jedan Talijan, jako netipicno za Romu. Juce popodne Romini omladinci odigrali 3:3 sa Barcom, a gubili 3:0. To je kad se pokaze karakter, a ne nesto drugo, da ne budem prost. Problem je u Garciji, ali i u igracima. Kad vidim da jedan propali Keita igra 90 minuta, a klinci koji su zeljni dokazivanja propadaju na klupi dodje mi da se ubijem. Svaki trener pokusava da motivise igrace prije utakmice, a Garcia ih izgleda priprema za poraz. Oni nisu ni izasli sinoc, a vec su bili porazeni.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4053 Re: AS Roma
ta smijurija redovno namlati tvoj kvaziklubPoint. wrote:Ova smijurija od ekipe nastavlja niz analnih uradaka u CL. Ovaj put su primili samo 6 komada.
- FAP mashina
#4054 Re: AS Roma
fasisticki i sta ti ja znam. da ne pricamo o navijackoj i simpatizerskoj "eliti" - sve go klosar i narkoman. smrdljivi Lazio!Admir_1984 wrote:ta smijurija redovno namlati tvoj kvaziklubPoint. wrote:Ova smijurija od ekipe nastavlja niz analnih uradaka u CL. Ovaj put su primili samo 6 komada.
- Point.
#4055 Re: AS Roma
FAP mashina wrote:fasisticki i sta ti ja znam. da ne pricamo o navijackoj i simpatizerskoj "eliti" - sve go klosar i narkoman. smrdljivi Lazio!Admir_1984 wrote:ta smijurija redovno namlati tvoj kvaziklubPoint. wrote:Ova smijurija od ekipe nastavlja niz analnih uradaka u CL. Ovaj put su primili samo 6 komada.
- Mali_Vuk
#4056 Re: AS Roma
Roma nastavlja da tone.
Ovaj Francuz što je doveden kao veliko pojačanje je do sada odigrao svega jednu dobru utakmicu, i to onu debitantsku protiv Juventusa. Ovo ostalo, sjest pa plakati..
Ovaj Francuz što je doveden kao veliko pojačanje je do sada odigrao svega jednu dobru utakmicu, i to onu debitantsku protiv Juventusa. Ovo ostalo, sjest pa plakati..
- Romanista 101%
#4057 Re: AS Roma
Cao Garcia
- BarbaDue
#4058 Re: AS Roma
Sa ovakvom igrom se ispada a ne uzima scudeto.
- simonese
#4059 Re: AS Roma
sta je vise rimljani,jebo ga led
- MOSALJOZE
#4060 Re: AS Roma
Kad bi Carla doveli,uzeli bi titulu 1000%.
-
Astrix
#4061 Re: AS Roma
Moguće je da i dođe, nakon pauze nešto moraju promjeniti...
- Tito_i_Partija
#4062 Re: AS Roma
E pa nemere, jer Carlo ide u Bayern.
A ovu ublehu Rudija sto prije otjerat' sa klupe.
- Logovan
#4063 Re: AS Roma
Neka Atalanta ih siluje. 
- MOSALJOZE
#4064 Re: AS Roma
pu pu puTito_i_Partija wrote:E pa nemere, jer Carlo ide u Bayern.![]()
- Nasa Stvar
#4067 Re: AS Roma
do kada vise treba trpiti ovog garciju,po meni je trebo dobiti otkaz jos prosle sezone poslije ispadanja i blamaze od viola u EL,i zasto forsira ovog konstantno ovog falquea dok jednog ibarba,destra ili doumbiu salje po posudbama,forsira falquea a jedan florenzi mu igra beka,smijesno,
gubi 0-2 i u 82 minuti vadi iturbea da ubaci torosidisa i ostaje bez ijednog pravog krila na terenu i pokusava igrati kroz sredinu dugim loptama,pocetnicki amaterski,nevjerovatno i smijesno,svake sezone ista prica,kljuc je otjerati rudija garciju,bolje probati sa tottijem nek se kali nego sa ovim smijesnim francuzem !
gubi 0-2 i u 82 minuti vadi iturbea da ubaci torosidisa i ostaje bez ijednog pravog krila na terenu i pokusava igrati kroz sredinu dugim loptama,pocetnicki amaterski,nevjerovatno i smijesno,svake sezone ista prica,kljuc je otjerati rudija garciju,bolje probati sa tottijem nek se kali nego sa ovim smijesnim francuzem !
- Bianconeri1988
#4068 Re: AS Roma
Ma treba biti realan i priznati da i ova ekipa Rome nema neki igrački kvalitet za najviše domete, nije samo do Garcije. Najlakše je samo trenere mijenjati. Klub kao klub nema pobjednički mentalitet.
-
Mohamad Sissoko
#4069 Re: AS Roma
Ko ih ove sedmice guši?
#mancinistokojedna

#mancinistokojedna
- Tito_i_Partija
#4070 Re: AS Roma
Pitaj se samo gdje bi Juve sad bio da nema trenera bez muda k'o sto je Allegri. Ne bi sigurno bili na sedmom mjestu sa onakvom ekipom.Bianconeri1988 wrote:Ma treba biti realan i priznati da i ova ekipa Rome nema neki igrački kvalitet za najviše domete, nije samo do Garcije. Najlakše je samo trenere mijenjati. Klub kao klub nema pobjednički mentalitet.
A i uostalom, Garcia je jako u dugo u Romi a nije napravio ama bas nista. Na osnovu cega ga treba zadrzat' na mjestu trenera?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4071 Re: AS Roma
Prosle godine trauma od Bayerna, ove od Barce.
Jebiga, te dvije ekipe jesu bolje ali brate...Roma se skroz pogubi u utakmicama protiv vecih klubova, nikave igre i odbrane nemaju.
Volio bi da nekako prodju grupnu fazu lige prvaka, cisto zbog bodova za Italijane. Treba ih sto vise nakupiti pa da prestignu engleze i sa time dobiju dodatno mjesto u ligi prvaka. Juve je uradio veliki posao proteklih par sezona, i ove godine su. Evo, Napoli i Lazio su vec prosli dalje
Jos samo da ovi nekako.... mada, nakon ovakve predstave danas, fakat sumnjam u to. Bate nije toliko losa ekipa a i oni su svjesni cinjenice da bi eventualnom pobjednom najverovatnije prosli oni dalje. Barca ce svakako dobiti one levate.
EDIT: Ako uspiju proci, do tad ce valjda Salah i Gervino biti spremni pa bi to mogla biti skroz druga i opasnija Roma.
Uz malo srece i slabijeg protivinika, mogli bi se provuci i u naredni krug.
Nije ovo toliko losa ekipa, samo da im je bilo kakva odbrana
Jebiga, te dvije ekipe jesu bolje ali brate...Roma se skroz pogubi u utakmicama protiv vecih klubova, nikave igre i odbrane nemaju.
Volio bi da nekako prodju grupnu fazu lige prvaka, cisto zbog bodova za Italijane. Treba ih sto vise nakupiti pa da prestignu engleze i sa time dobiju dodatno mjesto u ligi prvaka. Juve je uradio veliki posao proteklih par sezona, i ove godine su. Evo, Napoli i Lazio su vec prosli dalje
Jos samo da ovi nekako.... mada, nakon ovakve predstave danas, fakat sumnjam u to. Bate nije toliko losa ekipa a i oni su svjesni cinjenice da bi eventualnom pobjednom najverovatnije prosli oni dalje. Barca ce svakako dobiti one levate.
EDIT: Ako uspiju proci, do tad ce valjda Salah i Gervino biti spremni pa bi to mogla biti skroz druga i opasnija Roma.
Uz malo srece i slabijeg protivinika, mogli bi se provuci i u naredni krug.
Nije ovo toliko losa ekipa, samo da im je bilo kakva odbrana
Last edited by I am Happy on 29/11/2015 17:44, edited 1 time in total.
- Laertes
#4072 Re: AS Roma
Mehmeda Mešu BaždarevićaLSD wrote:a koga dovesti umjesto Garcie
- Bianconeri1988
#4073 Re: AS Roma
Ma kakve veze ima Juventus sa ovim?Tito_i_Partija wrote:Pitaj se samo gdje bi Juve sad bio da nema trenera bez muda k'o sto je Allegri. Ne bi sigurno bili na sedmom mjestu sa onakvom ekipom.Bianconeri1988 wrote:Ma treba biti realan i priznati da i ova ekipa Rome nema neki igrački kvalitet za najviše domete, nije samo do Garcije. Najlakše je samo trenere mijenjati. Klub kao klub nema pobjednički mentalitet.
A i uostalom, Garcia je jako u dugo u Romi a nije napravio ama bas nista. Na osnovu cega ga treba zadrzat' na mjestu trenera?
Juventus nakon žrijeba s lakoćom prođe najtežu grupu u Ligi šampiona i to vjerovatno sa prvog mjesta, Allegri je ljetos ostao bez tri najbolja igrača, sve vrijeme ima problema sa povredama, a obzirom na igračke promjene kako sezona odmiče ekipa igra sve bolje i bolje što pokazuju rezultati.
Zamisli da je Roma ostala bez Pjanića, Nainggolana i još nekog, vala nemam nikoga više izdvojiti
Nisam ni rekao da treba zadržati Garciju, već da nije njegova krivica, eto čim su došli prvi problemi sa povredama, nema Gervinha i Salaha odmah i kriza rezultata i igre, znači to je do igračkog kvaliteta. Protiv Intera na Meazzi imaju pet mrtvih šansi i ne daju gol, je li i zato kriv Garcija? Hoću reći da su svi podjednako krivi.
-
samkoF
#4074 Re: AS Roma
stvarno me razocarala roma,ponavlja se stara prica kao prosle godine.Jest da imaju peha I da su mnogi igraci povrjedjeni ali opet ova atalanta se morala pobjediti I bez pola ekipe, a kamoli salaha I gervinha.Ne znam jel do trenera il mentaliteta oslije ovog visokog poraza od barce da sad toliko padnu psihicki , nije mi to jasno.Ipak je Barcelona jedan od najboljih ako ne I najbolji klub na svijetu trenutno u jako dobroj formi I ne bi trebali da su toliko psihicki pali nakon visokog poraza, al ocito nesto jeste.Mnogo jace timove su tukli kao sto su Juventus , fiorentinu cak na strani, pa Lazio a sad ovako vaznu tekmu gube I sad ce I'm inter pobjeci vjerovatno na 6 bodova.U krizi su definitivno rezultatskoj I igrackoj I vidjecemo kako ce proci kroz ovaj period, mozda promjena trenera jest jedino logicno rjesenje , da se ucini neki pozitivan sok I krene pobjedjivati ponovo.Naravno da bi u slucaju pormjene trenera trebali naci I dovesti mnogo kvalitetnijeg treenera nego je ovaj sad.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4075 Re: AS Roma
U principu i u globalu hebe mi se za Romom ali mi je jako bitan nastup nasih reprezentativaca. I ma koliko neko mislio da ja mrzim Pjanica sto je notorna laz mene taj igrac apsolutno nicim ne odusevljava (ok osim slobodnjacima) i uopste mi nije jasno da igrac koji eto sad treba da ide na bubanj za 40 mil EUR ne zna ubaciti loptu u kazneni prostor i svaka mu zavrsava uglavnom na prvoj stativi. Pjanic je danas bio pravom rjecju "taraba". Edin pored standardne nefikasnosti mada mu se ne moze prigovoriti da ne uradi sve kako treba opet medju najboljima i definitivno ima najbolju i najprecizniju pas igru i pregled igre u Romi sto je sramota. One ostale igrace koji su vise manje pogubljeni slucajevi ne treba ni komentarisati....Iturbe brz ko munja i sve uradi do 16 metara i onda frajer ne zna sta da uradi sa loptom totalni zijan,,,,,Florenci ima pregled igre ko Ray Charles...Naigolan se makar bori ali kad se zaleti samo ga zid moze zaustaviti....odbrana Rome na zescim travama. Nije vazan poraz nego igra koje apsolutno nema....pa koliko se sjecam Edin nije dobio ni jedan posten zadnji pas ako ne racunamo ono short-nabacivanje kad mu je sjela na volej i otisla malo preko gola. I stvarno ne kontam Pjanica zasto mu nije przuio loptu na dva tri utrcavanja tj. nije ni pokusao nego se samo okrene i zavrti ponovo.