http://www.klix.ba/forum/ja-bih-da-izja ... 2#p8861322
Moderator: anex
Brkooo wrote:Podrska smizi ev i jOd mene ... !!!![]()
dobrodosla u klub nepusaca
pa yahel neću jednu ovisnost zamijeniti drugomYahel wrote:Ne mozes vala kao vivaceDugo je nema, mozda je dobila bitku protiv internet demona ?
Joj pa sta fali i da dobijes koju kilu
Evo ovo je zgodno za grickanje, zdravo je i ne deblja....shmizlica wrote:jesil siguran za čips![]()
ma sve okidoki...samo dok ja prelomim, a menščini sad je taj momenat...danas sam tako cool

Smanjivanjem broja cigara samo im dajes vecu vaznost u zivotu. Jedva cekas kada ces moci zapaliti iducu.el_fin wrote:sad sam na 5 dnevno, i moram priznati, nije lose, nije lose
shmizlica wrote:meni sinoć pred spavanje bilo prahnulo al nisamdivim se sebi još uvijek
TRAGEDIJA U U ULICI ALIBEGA FIRDUZA
Sarajka poginula u požaru izazvanom neugašenom cigaretom
Žena čiji su inicijali E.M. /59/ poginula je u požaru u stanu u opštini Novo Sarajevo, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Uviđajem je utvrđeno da je do požara došlo sinoć usljed otvorenog plamena, najvjerovatnije, izazvanog neugašenom cigaretom.
hAZNADAR wrote:Prestao barem kupovati i redovno pusiti negdje u januaru. Do sada zapalio 5,6 cigara i to ne zbog sikiracije, feste,... jednostavno se bio u nekim momentima opustio i mislio kako je proslo ono najgore, polozio ispit, nisam vise pusac, izdrzao najgore,.... i bez straha zapalio.A i to sto sam pusio - tijelo odbija, pluca zabole, pa sam vise ono kako se kaze puckao i to do pola pa bacio.
Sad u dilemi. Jesam li bivsi pusac koji se katkad priblizava opasnoj zoni povratka na pusenje. Ili sam prestajao pusiti 6 puta od Januara posto sam eto prekinuo nepusenje 6 puta. Ili sam ustvari pusac i dalje - samo sa drugacijom dozom cigara - godisnje.