Milan - Marseille 1x
Bordeaux - Juventus x2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

međediDanss wrote:Ldu Quito - Fluminense 1
Milan - Marseille 1x
Bordeaux - Juventus x2![]()
Naravno da se uzela "doza",evo sad sam iz "ordinacije"bato99 wrote:je li se igralo išta danas
Najbolji savjet - ne igraj kladionicu.SSemir wrote:ima li sta za danas? savjeti kakvi?
JOJ LYON!!!!!!!stochar wrote:Barcelona 1
Lyon 1
ja zaobilazim francuze (oborili me jedno 10ak puta, sve mi po 1 par ostane i PUF), turke, madjare (bukvalno nikad nisam pogodio kad god sam igro), skote i to je to ja mislim... bdw, vels cesto zna bit siguran...StiLista wrote:JOJ LYON!!!!!!!stochar wrote:Barcelona 1
Lyon 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E nikad vise francuzi na tiket!
fuj i mene su povalili. za manje para doduse. prije mjesec-dva u austrijskoj ligi je uvijek bilo da medvescak, jesenice, olimpija i alba gube. sad se vise ne zna ko kada moze dobiti. odigram linz prije par dana protiv medvescaka vodi linz 2-0 i ovi se vrate i uzmu ih 4-2. jucer odigram medvescak i kac protiv onih pateticnih jesenica i oba mi izgube.Tomahawk11 wrote:Medvescak za 1345,00 KM.Fuuuj, prokleti hokej, nikad vise na listic. Usli u seriju pobjeda, pobjede najbolje i onda im dodje najgora ekipa lige i najgori gost bez ijedne pobjede i 1:4
![]()
![]()
Klizavo, klizavo, m.mcu im klzavu
lood si skroz ... ne isplati se na ovako male pare ulagat 20 km .. uvek bude iznenadjenja ...perfect_guy wrote:malo ste mi se ušutili za vikend![]()
kod mene juče ovako:
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Nisu pobjedili zato sto ja nisam dobio na kladioniciGlobus wrote:Igram danas
Malaga-Osasuna x/x 4.80
Everton-Totenham x/x 4.80
Lille-Lyon x/x 4.70
I u onakvoj ludoj utakmici Evertona 0:2 do 78. pa 2:2 i penal odbranjen u 93-oj da ofulam Lyon jbt onako slabo igraju i sad nasli pobjedjivatNeda bog postene zarade djaba je