Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo veceras smijesan penal protiv Intera sta se radi da se Juventusu oslobodi put donekle mogu u slaboj ligi kakva je..dok u LP se muce na guzove sa Nordsranjelandom i eto uspijeli su i da osromote talijnsku ligu tj. prvak "italije" pa prvak Ukrajine je ispred njih helem da igra ljepsi nogomet malo je reci, naravno nema sudaca iz italije da namj. ali ne bi me cudilo da Platini povuce keca iz rukava pa posalje svog covijeka iz Fra. da odsvira Sahtaru.
Dok u Italiji se Napoli drze po jos gorem kriteriju o tome ne trebam..
Napoli igra nogomet bez pomoci sudaca.
Last edited by DonVito on 12/11/2012 01:29, edited 1 time in total.
Apsolutno se slazem.
Kakva argumentacija, ja sam odusevljen.
Koliko si opterecen Juventusom dokazuje i to da toliko mrzis Juve, da zaboravljas za koga ustvari navijas.
Ne smatram te ozbiljnim sugovornikom, cak ni trolanje ne radis sa stilom.
Da ne povjerujes koliku kolicinu gluposti mu svaki post sadrzi.
Drazi mi je od Dodika
On je inace veliki (ne) poznavalac talijnaskog fudbala, pogotovo Juventusa. Ali iz nekog razloga zbog svoje mrznje konstantno blati Juve, cak ni Moratti nije hejter kao nas DonVito
Mah ne odgovarajte mu samo ode tema u helac.
Nego kakva gol Pjanke dade .Malo na Juninha poceo da vuce
Ima Roma potencijala za 1-2 godine da postane masinerija samo da onog matorca sklone.
Cyrax wrote:Mah ne odgovarajte mu samo ode tema u helac.
Nego kakva gol Pjanke dade .Malo na Juninha poceo da vuce
Ima Roma potencijala za 1-2 godine da postane masinerija samo da onog matorca sklone.
Roma jednostavno prima previse golova.
Nema sanse da ne prime go, protiv bilo koje malo bolje ekipe.
Imaju odlicnu vezu, pa bi DDR mogao preci na stopera da oslobodi jedno mjesto naprijed.
Nema njima napretka dok ne otjeraju dedicu, mada ne znam sta ga jos uvijek drzi na klupi.
Cavani je daleko najbolji napadac lige i nadam se da ce ostati u Serie A.
Steta bi bila da poslije Ibre, ode jos jedna klasa.
Kad bude mjenjao klub vjerovatno ce u Englesku, najunosnije su ponude, a i nece igrati za drugi klub iz Italije.
U Napoliju ga gledaju k'o Boga.
Imaju sad para i recimo da uzmu neke od : Peluso, Ogbona, Sorensen, , Bochetti, Andreali etc mogu biti glavni favoriti za prvaka ovako se svaku utakmicu slomise da daju vise nego sto prime golova
Da ne povjerujes koliku kolicinu gluposti mu svaki post sadrzi.
Kao sto bi moj komsija rekao "Svaka mu šamar vuce"
Naravno nista licno Vito da nije tebe bilo bi nam dosadno, niko ne pise u ovoj temi
Vala i nije neka statistika Maradone....puno je efikasnijih igraca od njega
188 utakmica i samo 81 go
Ako Cavani ostane u timu, lagano ce ga prestici i to sa puno manje odigranih utakmica
DonVito wrote:
Evo veceras smijesan penal protiv Intera sta se radi da se Juventusu oslobodi put donekle mogu u slaboj ligi kakva je..dok u LP se muce na guzove sa Nordsranjelandom i eto uspijeli su i da osromote talijnsku ligu tj. prvak "italije" pa prvak Ukrajine je ispred njih helem da igra ljepsi nogomet malo je reci,]naravno nema sudaca iz italije da namj. ali ne bi me cudilo da Platini povuce keca iz rukava pa posalje svog covijeka iz Fra. da odsvira Sahtaru.
Dok u Italiji se Napoli drze po jos gorem kriteriju o tome ne trebam..
Smirite malo... Poredite LP i EL. Protiv Dnipra je igrao drugi tim Napolija sa 2-3 igraca iz prve postave. Nema potrebe da se igraci bespotrebno umaraju u gostujucim tekmama(Dnipro 3-1, PSV 3-0), kad' je i svima jasno da ce Partenopei proci dalje. Pobijedit' ce PSV na domacem i to je to. Uporedite igre vaseg tima ove sezone u LP i igre Napolija prosle sezone u LP. Da su bili iskusniji, prosli bi CSKA London k'o od sale.
Napoliju trebaju pojacanja u odbrani, i onda bi mogao konkurisati za Scudetto. Vazno je drzati bodovni prikljucak za vodecim do zimskog prelaznog roka. Za nadati se da ce ADL i Mazzari adekvatno reagovati, jer ako do sada nisu uocili kakva je odbrana, onda ne znam kad' ce.
Da, pravo zboriš. Uporedimo igre Napolija i Juventusa.
Nakon 4 kola Napoli je imao 5 bodova, Juve ima 6, Napoli je ključnu utakmicu igrao u 5. kolu kao što ove sezone igra Juventus. Sačekajmo da se završi grupna faza pa ćemo pričati.
Eh, hajd sad ti uporedi prošlosezonske rezultate Napolija u Serie A dok su igrali u CL i ovosezonske rezultate Juventusa dok igra CL.
Da ti malo približim situaciju, Napoli je nakon 12. kola bio na -7 za liderom sa obavezama u CL, a Juventus je u ovoj sezoni iako ima obaveze u CL na +5 u odnosu na Napoli. Suvišno je spominjati da je Juve prvi na tabeli i da bez obzira na nastupe u CL kontroliše situaciju u ligi.
Uglavnom u konačnici, Napoli sa CL je na kraju prošle sezone osvojio 23 boda manje od Juventusa bez CL. Ali eto u ovoj sezoni Juve ima obaveze u CL i opet polako odmiče Napoliju.
P.S.
Da smo i mi iskusniji dobili bi Dance u gostima. Ne zaboravi da je ovom timu Juventsa prvi nastup u CL isto kao Napoliju u prošloj sezoni.