Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
baby24 wrote:je li neko spominjao snizenje artdeco sminke u mamcetu ili mi se cini???
haha, ovo je ono, ne opet?!
joj da mi je blize martimex sad bih isla malo da vidim sta je kod njih danas, oni su najbolji sa snizenjima
pa skontala sam da mi fale dvije sjene .... doduse, ne znam kad ce na red doci, ali eto voljela bih da ih imam
a drugo, zna li neko valja li ovo http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~121.htm??
posla sam to naruciti, ali su moje obrve nekako tamne, a ovo cokoladno?? please... ili je bolji onaj mali set iz catrice....??
VenomousV , hvaja :*
Ja pitala neki dan za ono nesto iz avona shimer neki, al niko mi ne zna reci jel valja
a ovi CM bodovi, jel to svakih 10 boova=5 km, skupis 30 bodova=15 km djaba?
Nadinka wrote:VenomousV , hvaja :*
Ja pitala neki dan za ono nesto iz avona shimer neki, al niko mi ne zna reci jel valja
a ovi CM bodovi, jel to svakih 10 boova=5 km, skupis 30 bodova=15 km djaba?
ako je to onaj shimmer sa cetkicom, ja ga imam, nije nesto, ne sjaji se puno kao sto bi se ocekivalo za jedan shimmer, moje misljenje naravno
zaboravih reci da sam sanjala da kupujem neki puder, probavam nijanse i svako malo se pojavi neka od vas (face nisam vidjela) da mi kaze kako taj ne valja
Sta bnb na ulici, na prozoru tacnije onoliko koliko sam mogla izviriti. I ne, nije me stid komsija! Zelena je essence ali sam je mjesala sa jednom starom pijacarskom, smedja je Avon, a maskara Rimmel ona jeftina.
Bojim se da cu bankrotirati sa vama, dok vas citam zelenim od ljubomore jer nista nemam i sve moram kupiti. Inace mi je mrsko sminkati se, a uz vas to poceh raditi i rekreativno.
@ Malena tek sad vidjeh da si odg.na ono za maskaru. Koristila sam Maybelline proslo ljeto, potroslila je samo do pola jer sam sa svakim skidanjem ostajala bez 1-2 trepavice i to je previse. I meni sunce smeta, bez suncanih placem ali nikad vise.
vdivna wrote:Sta bnb na ulici, na prozoru tacnije onoliko koliko sam mogla izviriti. I ne, nije me stid komsija! Zelena je essence ali sam je mjesala sa jednom starom pijacarskom, smedja je Avon, a maskara Rimmel ona jeftina.
pa vidim ti neko drvo u zjenici
btw na piku ima cura koja prodaje palete i cetkice al mescini da je jeftinije preko ebaya (i da ona narucuje od ove marielline) =)