Dernek.ba je bio community, i nama realno treba tako neki community, trebao nam je davno. Živimo u takvom vremenu.ibizza wrote: ↑02/02/2022 13:44_Reds_ wrote: ↑02/02/2022 13:36
Ma ludi bi volili da imaju tako te karte na svom porfilu, članstvo, neke poveznice. Ima plaćanje članstva on-line, ali sma mislio da imas svoj naog tamo, eto preko broja članske i loguješ se i preko toga naloga dalje možeš kupovati karte, dresove, dobijat neke medalje za članstvo i slično. Pozivat druge da se učlane, pa reko svog ref linka, pa onda dobiješ neku medalju i za to.![]()
Top, ja sam nesto razmisljao, ali vise u smislu da ja npr dovedem druga, uclanim ga, a zauzvrat dobijem "zlatnu" clansku karticu...a onda za vrijeme utakmica se organizuju nagradne igre i ovi sa zlatnim karticama učestvuju, tako bi motivisali raju da dovode druge i da ih učlanjuju.
Svidja mi se tvoja ideja, top je!![]()
p.s. mora da si ovo sa dernek.ba copy![]()
Toliko ima načina da se to razvije i unaprijedi. Da kroz portal ili QR kod pokloniš nekom kartu, netu sitnicu iz fun shopa.
Da i karte, kao što ima u kinu da izabereš mjesto. Neko nema vremena da dođe pola sata prije, a platio bi kartu možda i više za neko mjesto, pa zašto mu to ne omogućiti.
Kartu kupiš i imaš je ne telefonu, ali je i na svom profilu imaš kao neku uspomenu, koji ako želiš ispritaš.
Na kraju krajeva razviješ i aplikaciju za androide i ios koja to sve ima također.