Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mO k3

#4052 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

puno naroda za sada , tek u 18:00 koliko ce biti
Postavicu novu sliku svakih 120 minuta
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4053 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matijevic_Vlado »

mO k3 wrote:
1GB wrote:Ma zna Mile kako fercera narod u "rs". I zato ce pobjedjivat dok je ziv.
Ključ je u ekonomiji , ekonomija u pederaciji je bolja nego u manjem entitetu , nije superiorna ali je bolja . Da preracija smanji nezaposlenost da imaju ekonomske skokove iz godine u godinu +3% , da se odliv stanovništa zaustavi manji entitet bi se sam od sebe urušio ...
I sve to pises iz svog toplog doma u Njemackoj. Pozz mohke pedeju :mrgreen:
mO k3

#4055 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Matijevic_Vlado wrote:
mO k3 wrote:
1GB wrote:Ma zna Mile kako fercera narod u "rs". I zato ce pobjedjivat dok je ziv.
Ključ je u ekonomiji , ekonomija u pederaciji je bolja nego u manjem entitetu , nije superiorna ali je bolja . Da preracija smanji nezaposlenost da imaju ekonomske skokove iz godine u godinu +3% , da se odliv stanovništa zaustavi manji entitet bi se sam od sebe urušio ...
I sve to pises iz svog toplog doma u Njemackoj. Pozz mohke pedeju :mrgreen:
a ko ti je kriv kada neas para za cumura ??
Nemoj mene kriviti , idi u SDA centralu koju toliko podrzavas
Kikibombona

#4058 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

bingov buraz wrote:
Kikibombona wrote:Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.

- kod pravih Bosnjaka je cetnik, genocidas i koljac
- kod pravih Srba je izdajnik, muslimanski placenik, sorosevac
- sta kazu pravi Hrvati?

Ja bih se zapalio da me podrze pravi Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Cijeli zivot se trudim da me ne vole.
Zajebi tu priču,nije on postao izdajnik iz uvjerenja nego iz očaja.
Tvoje misljenje je kreirano na osnovu losih iskustava i predstavlja predjubjedjenje bez utemljenja u cinjenicama. Ti ne znas kako je Davor Dragicevic razmisljao prije tragedije vec samo pretpostavljas. Pretpostvka ne moze biti = cinjenica.

Mozda si u pravu, mozda nisi - ja ne znam. Iz iskustva, koje takodje nije mjerodavno za svakog covjeka, znam da bi zadrti cetnik tesko dozivio ovakvu transformaciju bez obzira na zivotnu tragediju. Indikativni su govori majke njegovog djeteta. Nebrojeno puta je izjavila da se ne trebamo dijeliti po naciji ili vjeri vec po ljudskosti. Rekla je da nikada nije dijelila ljude po vjeri i da se zahvaljuje svima na podrsci. Da li je zena patoloski lazov? Davoru odmaze podrska Bosnjaka i Sarajeva ali je on svejedno prihvata. Meni to ukazuje da je prvenstveno covjek.

To sto je bio u srpskoj vojsci ne govori nista o njegovoj ljudskosti. Ako nije ucinio nikakvo zlo, potpuno je cist pred zakonom, bogom i ljudima. Realnost je da svaka ptica svome jatu leti i da se u nevolji grupacije homogeniziraju. Srdjan Aleksic i Dragan Bursac su bili pripadnici VRS. U toj vojsci je bilo mnogo dobrih ljudi. Porodice moja dva prijatelja su spasili pripadnici VRS, pri tome rizikujuci svoje zivote. Mnogi drugi nisu bili losi, vec jednostavno nisu imali hraborosti sto je prirodno za covjeka.

Ovdje povlacim jasnu crtu. Svako ko je udario zarobljenog vojnika, a kamoli ubio - a pri tome o civilima da ne govorim - za mene je sadista i psihopata. Svako ko podrzava zlocine i zlocince za mene je los covjek. Takvih je u RS nazalost puno. Takvih je nazlost vecina. Medjutim, nisu svi takvi...

Izuzetno vrijedno istrazivanje Al Dzazire...

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/istraz ... i/1163224/
CPT

#4060 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Kikibombona wrote:To sto je bio u srpskoj vojsci ne govori nista o njegovoj ljudskosti. Ako nije ucinio nikakvo zlo, potpuno je cist pred zakonom, bogom i ljudima.
Image
Kikibombona

#4062 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

CPT wrote:
Kikibombona wrote:To sto je bio u srpskoj vojsci ne govori nista o njegovoj ljudskosti. Ako nije ucinio nikakvo zlo, potpuno je cist pred zakonom, bogom i ljudima.
Image
Ako vec nisi htio citirati cijeli komentar, trebao si cijeli pasus, korektnosti radi.
Kikibombona wrote:To sto je bio u srpskoj vojsci ne govori nista o njegovoj ljudskosti. Ako nije ucinio nikakvo zlo, potpuno je cist pred zakonom, bogom i ljudima. Realnost je da svaka ptica svome jatu leti i da se u nevolji grupacije homogeniziraju. Srdjan Aleksic i Dragan Bursac su bili pripadnici VRS. U toj vojsci je bilo mnogo dobrih ljudi. Porodice moja dva prijatelja su spasili pripadnici VRS, pri tome rizikujuci svoje zivote. Mnogi drugi nisu bili losi, vec jednostavno nisu imali hraborosti sto je prirodno za covjeka.
Ovo sto sam napisao vazi za svaku vojnu skupinu koja je ikada postojala. U svakoj je bilo manje ili vise dobrih ljudi.
emmir1

#4064 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by emmir1 »

Ništa, tanko.

2 hiljade ljudi, a tu je Davor kriv sa svojim nastupima.

Stekao se dojam da ima želje za politikom i tu je otupio proteste

Treba da izađe 40 000 ljudi
CPT

#4066 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Kikibombona wrote:
CPT wrote:
Image
Ako vec nisi htio citirati cijeli komentar, trebao si cijeli pasus, korektnosti radi.
Kikibombona wrote:To sto je bio u srpskoj vojsci ne govori nista o njegovoj ljudskosti. Ako nije ucinio nikakvo zlo, potpuno je cist pred zakonom, bogom i ljudima. Realnost je da svaka ptica svome jatu leti i da se u nevolji grupacije homogeniziraju. Srdjan Aleksic i Dragan Bursac su bili pripadnici VRS. U toj vojsci je bilo mnogo dobrih ljudi. Porodice moja dva prijatelja su spasili pripadnici VRS, pri tome rizikujuci svoje zivote. Mnogi drugi nisu bili losi, vec jednostavno nisu imali hraborosti sto je prirodno za covjeka.
Ovo sto sam napisao vazi za svaku vojnu skupinu koja je ikada postojala. U svakoj je bilo manje ili vise dobrih ljudi.
Meme se odnosi na tvoj citav post... Citat sam smanjio da ne spamam temu. Tvrditi da ucesce u "VRS" (pogotovo kao dobrovoljcu iz IT) itekako govori o njemu kao covjeku i njegovoj ljudskosti. Realnost je da nije bilo "normalno" sluziti Mladicu jer su tad normalni na sve nacine bjezali pred mobilizacijom.
video

#4067 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

Koliko ja znam, BiH (drzava) nema MUP :?
MUP -ovi su na nizim instancama
llull

#4068 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by llull »

Dijete se u grobu prevrce sta mu roditelji rade, sami sebe demantuju u istoj recenici...
Ovo je prejadno ...
Kikibombona

#4070 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

Uhh, zestok govor Davidove majke!

Jedino ne podrzavam prozivanje i bacanje kletvi na potomke Dodika, Lukaca i ekipe. To je zaista nisko. Valjda emocije ponesu, ne'am pojma.
emmir1

#4071 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by emmir1 »

Ali što Biserku otrese

Morat će Biserka kutiju apaurina da popije
llull

#4072 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by llull »

Kako lijepo pricaju, nema sta dobro nauceno...
Plus opasno potenciraju to svoje "gradska raja" uskoro ce haman reci da su nas seljaci i zavadili, da se gradske raje Sarajeva i Banja Luke pravo vole ...
video

#4074 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by video »

Heller wrote:Ko je Biserka
Zeljko
Post Reply