Uvjeren sam da dolazimo tobe, polahko ali sigurno, svakom najavom referenduma, teroristickom vezbom ili proslavom hzhb sve vise i vise...KatarinaKosaca wrote:ne stignemo od.naricanja za Titom i bratstvom i jedinstvomL u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Referendum(i) u RS-u
-
L u c i f e r
#4051 Re: Referendum(i) u RS-u
-
tlr
-
tlr
#4053 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako ono Šekspir reče: tobe or not to beL u c i f e r wrote: Uvjeren sam da dolazimo tobe, polahko ali sigurno, svakom najavom referenduma, teroristickom vezbom ili proslavom hzhb sve vise i vise...
- LBVIEW
#4054 Re: Referendum(i) u RS-u
Sto,da necete opet u genocidni pohod?ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Zadnji put pozuriste potpisati kapitulaciju u Kumanovu,
sljedeci put vjerovatno negdje sjeverno od Nisa-historijskoj granicu izmedu
Albanije i Srbije.
- LBVIEW
#4055 Re: Referendum(i) u RS-u
Da se radi o nekom drugom,empatija svakako ne bi izostala- samo raditi Bosnjacima ono sto Srbi radePedja123 wrote:Da su to uradili Srbi Albancima ili bilo kome, onda bi bilo "četnički velikosrpski krvoloci opet ne daju mira drugim ljudima" a ovako kad se to radi nad Srbima onda je simpatično...
a ocekivati da isti ti Bosnjaci reagiraju na nepravdu koja se cini Srbima ne ide.Kako rece onaj Kacanga," ne moze se sjediti na dvije stolice".
-
Pedja123
#4056 Re: Referendum(i) u RS-u
Meni se više sviđa ova historijska srpsko-albanska granicaLBVIEW wrote:Sto,da necete opet u genocidni pohod?ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Zadnji put pozuriste potpisati kapitulaciju u Kumanovu,
sljedeci put vjerovatno negdje sjeverno od Nisa-historijskoj granicu izmedu
Albanije i Srbije.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... 913_01.png
-
Lug
#4057 Re: Referendum(i) u RS-u
a zasto je to tako, cija je krivica?Pedja123 wrote:Da su to uradili Srbi Albancima ili bilo kome, onda bi bilo "četnički velikosrpski krvoloci opet ne daju mira drugim ljudima" a ovako kad se to radi nad Srbima onda je simpatično...
- Maharadza
#4058 Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u
Orić je oslobođen u 'agu bajo moj.Ripicipi wrote:Onda su trebali ici pred sud ili gdje vec, a ne sprjecavati ljude da idu u crkvu.KatarinaKosaca wrote:nisu dopustili da obave obred do se SUDSKU NE PROCESUIRAJU ONI KOJI SU RADILI ZLOCINERipicipi wrote: Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?
Ako tako razmisljas, nisi nista bolji od onih koji su poruslili dzamije u Bl.
Svi ste vi isti, samo mislite da ste drugaciji, a u sustini... isto g.... samo drugo pakovanje.
Je l' tako mogu i Srbi sprjecavati muslimane da idu u dzamiju dok se... lupam, Oric ne procesuira?
Bosnjaci Srbe, Hrvati Bosnjake, Bosnjaci Hrvate??
Hebo me svak ako vi uopste koristite mozdane vijuge.
- LBVIEW
#4059 Re: Referendum(i) u RS-u
Mozda za tebe,za ostale koji prihvataju historijske cinjenice kao ,npr,onu da je samo jedna strana u UZP pocinila genocid,kao i da ista,preko legitimnih politickih predstavnika,i dan danas,uprkos sudskim presudama i materijalnim dokazima u vidu sekundarnih masovnih grobnica na koje maju "patent" i pored kojim zive sasvim normalno i prave se da pojma nemajuRipicipi wrote:Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?L u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Svi ste vi isti, samo mislite da ste drugaciji, a u sustini... isto g.... samo drugo pakovanje.
-
L u c i f e r
#4060 Re: Referendum(i) u RS-u
Hrvatska + oluja = EU clanica.
Kosovo + UCK = Drzava 1/1.
Bosnjaci + popustljivost = referendum.
Hmm...
Hmm...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4061 Re: Referendum(i) u RS-u
¸L u c i f e r wrote:Hrvatska + oluja = EU clanica.
Hmm...
ti prvi i drugi su znali letjeti, odnosno hurčiti se sa pokrićem...
šta ćemo mi?
- bh.tornjak
#4062 Re: Referendum(i) u RS-u
Čubrilović: Izjave bošnjačkih političara doprinose nestanku BiH
Dodik: BiH – zemlja koja nema smisla
Dačić: Neviđeni međudržavni skandal
jebo me svak ako ovi nisu prolupali.....i definitivno krenuli u belaj....
koordinirani napadi,provokacije i vrijedjanja svakih dva-tri sata...sto od srbijanskih sto od repubublickosrpskih politicara...
koordinirani napadi,provokacije i vrijedjanja svakih dva-tri sata...sto od srbijanskih sto od repubublickosrpskih politicara...
-
Pedja123
#4063 Re: Referendum(i) u RS-u
Krivica? Da su Srbi to uradili ne bi tražio krivicu nego bi opleo po "genocidnim krvožednim četnicima" i njihovoj mržnji.Lug wrote:a zasto je to tako, cija je krivica?
Kome mogu biti krivi obični civili koji idu na ruševine manastira kojeg su isti ti protestanti porušili.
Uostalom pogledaj uzvike protestanata:
"Proklete škije ubićemo vas", "spalićemo vas zajedno sa vašim crkvama", "nije vam mesto ovde", "UČK će vas sve poslati u Ribe" (selo u kom se nalazila zloglasna žuta kuća)"
Last edited by Pedja123 on 28/08/2016 18:29, edited 1 time in total.
- ljevoruki
#4064 Re: Referendum(i) u RS-u
Pedja123 wrote: Joj koje ti gluposti pišeš. Kakva JNA u kosovskom ratu, odnosno to nije ni bio rat nego antiteroristička operacija policije i vosjke SRJ, sve do uključivanja NATO zbog svojih interesa. I Albanci su tad pravili strašne pokolje nad Srbima na nivou ISIL-a (ne bi bilo prijatno da stavljam slike albanskih koljača koji se veseli slikaju sa odsečenim glavama Srba).
Ali rat je prošao a Albanci nastavljaju po starom, pogrom 2004. i još niz njihovih divljačkih napada, koji i dan danas traju i to uglavnom nad civilima. A to da su Albanci nekakav faktor mira je vic dana, pa kako može faktor mira može biti neko ko stalno preti i napada
Imas li jos ovih bisera nastalih u obrazovnom sistemu svetosavske demokratije?
- and
#4065 Re: Referendum(i) u RS-u
a što ih srpska policija nije obezbjeđivala?Pedja123 wrote:Krivica? Da su Srbi to uradili ne bi tražio krivicu nego bi opleo po "genocidnim krvožednim četnicima" i njihovoj mržnji.Lug wrote:a zasto je to tako, cija je krivica?
Kome mogu biti krivi obični civili koji idu na ruševine manastira kojeg su isti ti protestanti porušili.
"Proklete škije ubićemo vas", "spalićemo vas zajedno sa vašim crkvama", "nije vam mesto ovde", "UČK će vas sve poslati u Ribe" (selo u kom se nalazila zloglasna žuta kuća)"
-
L u c i f e r
#4066 Re: Referendum(i) u RS-u
Nisu ni oni znali ni imali, pa su naucili i stekli.Chmoljo wrote:¸L u c i f e r wrote:Hrvatska + oluja = EU clanica.
Hmm...
ti prvi i drugi su znali letjeti, odnosno hurčiti se sa pokrićem...
šta ćemo mi?
A ono sto smo mi uspjeli 92-95 nisu ni jedni ni drugi.
-
L u c i f e r
#4067 Re: Referendum(i) u RS-u
Samo naivna budala moze da ne vidi sta se sprema u cetnickoj kuhinji Dodik-Vucic-Nikolic.bh.tornjak wrote:Čubrilović: Izjave bošnjačkih političara doprinose nestanku BiH
Amerika se zabavila o sebi, kao i stara rahiticna dama Evropa, to su cekali.
Kome ce opanci, a kome obojci, i ko ce dokle dogurati u ovom politicko istorijskom maratonu, vidjecemo...
Last edited by L u c i f e r on 28/08/2016 18:49, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#4068 Re: Referendum(i) u RS-u
Jos gore stvari Srbi rade Bosnjacima,a ne samo da sa srpske strane nema osude,vec se isto relatvizira do iznemoglosti.Pedja123 wrote:Krivica? Da su Srbi to uradili ne bi tražio krivicu nego bi opleo po "genocidnim krvožednim četnicima" i njihovoj mržnji.Lug wrote:a zasto je to tako, cija je krivica?
I ti,na uvjetno receno,dominantno bosnjackom forumu,trazis od istih iskazivanje empatije i razumijevanju sa nepravdu prema Srbima?
- Danguba
- Point.
#4070 Re: Referendum(i) u RS-u
.[/quote]Ripicipi wrote:Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?L u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Jos jedan jadan i bezobrazan pokusaj modernih, osvjescenih, odnosno naivnih bosanaca da izjednaci Bosnjake i Srbe.
- bh.tornjak
#4071 Re: Referendum(i) u RS-u
Kosovo nije Bosna pa da srbijanski drotovi usetaju kad hoce i kako hoceand wrote:a što ih srpska policija nije obezbjeđivala?Pedja123 wrote:Krivica? Da su Srbi to uradili ne bi tražio krivicu nego bi opleo po "genocidnim krvožednim četnicima" i njihovoj mržnji.Lug wrote:a zasto je to tako, cija je krivica?
-
Pedja123
#4072 Re: Referendum(i) u RS-u
Ti pričaš o nekakvim verbalnim aktima, "Srbi previše priačuju ono a trebalo bi ovo" a na Kosovu je fizičko nasilje, otvorena mržnja, na svaki način se Srbima tamo uskraćuje mogućnost normalnog živeljnja, izuzetak je sever Kosova pod kontrolom Srbije.LBVIEW wrote:Jos gore stvari Srbi rade Bosnjacima,a ne samo da sa srpske strane nema osude,vec se isto relatvizira do iznemoglosti.
I ti,na uvjetno receno,dominantno bosnjackom forumu,trazis od istih iskazivanje empatije i razumijevanju sa nepravdu prema Srbima?Da ne govorim da srpsko-albansko neprijateljstvo ima dug historijat i da tu nema nevinih kako ti zelis predstaviti-da si,kao i vecina sunarodnjaka,umjesto sto guslas srpsku propagandu spomenuo i srpske zlocine nad Albancima jos i nekako,ovako.
hehe ne kažem ja da ima nevinih, ja baš naprotiv tvrdim da nisu samo Srbi nego i Albanci u istoj meri, vi uvek sve iskoristite kako bi negovali mit o "zlim Srbima, večitim krivcima svuda" pa evo sad imamo ovaj primer (jedan od brojnih) i već vidim da neko opet krivi Srbe i za ovo.
Last edited by Pedja123 on 28/08/2016 19:13, edited 1 time in total.
- Danguba
#4073 Re: Referendum(i) u RS-u
Mektic dominator.
Prebacio stoku preko medje.
-
Pedja123
#4074 Re: Referendum(i) u RS-u
Koji crni srbijanski drotovi?bh.tornjak wrote:Kosovo nije Bosna pa da srbijanski drotovi usetaju kad hoce i kako hoce
To su proterani Srbi sa Kosova koji dolaze u obilizak svojih imanja, isto kao kad bi se Srbi okupili i sprečili proterane Bošnjake da obiđu svoja imanja negde u Podrinju, uzvikivali mrziteljske parole i preteli da će se obračunati sa policijom ako ne otera "balije", pa 10 godina bi o tome pisali. I to se dešava svuda po Kosovu, sve su živo proterali i Srbe i Rome pa čak i Bošnjake, stravična ksenofobija tamo vlada i onda još kao zadnji fašisti prave proteste i prete kad ljudi dođu u obilazak
-
L u c i f e r
#4075 Re: Referendum(i) u RS-u
Istorija je pokazala da lavez vrlo cesto prelazi u cvilez.
Sta to bese Republika Srpska Krajina?
Sta to bese Srpsko Kosovo?