Pa ljudi mogu u svašta vjerovati, ali povjerovati u to da je ona ovako nešto izjavila je žestoko potcjenjivanje Sebije Izetbegović i bračnog para Izetbegović i zapravo više govori o atmosferi unutar ovoga foruma nego o njoj samojomar little wrote:ovo je totalno nesto sto bi se moglo cuti u ozbiljnoj izjavi. stvarnost nam je izopacena da je ovo sasvim prihvatljivo i ne odskace od pravih vijesti i izjava.
Sebija All about
-
palermo
#4051 Re: Sebija All about
- uglavnomja
#4052 Re: Sebija All about
omar little wrote:ovo je totalno nesto sto bi se moglo cuti u ozbiljnoj izjavi. stvarnost nam je izopacena da je ovo sasvim prihvatljivo i ne odskace od pravih vijesti i izjava.
kad joj u nje muz mrtvav hladan, jos i nesto k'o ljut, kaze da je dobro sto su pokusali poslati zahtjev za reviziju tuzbe preko agenta kojem je istekla punomoc
hebo svaku satiru kakva je zbilja
- Banksy
#4053 Re: Sebija All about
Članak je satirični, ali sama reakcija čitatelja koji su pomislili da je istinit i moguć, govori sve.JThomas wrote:satirični je članak. ali nije ga teško zamijeniti sa stvarnim izjavama, daleko od toga...
Slobodna Bosna je godinama bilten SDA, tačnije ''Gatačkog klana'' čiji je direktni kandidat za Predsjedništvo D. Zvizdić. Lako je kad su svi na istoj SDA strani, dok pušu u istu tikvu, ali šta kad na Zvizdića sad udari Seka svojom kandidaturom? Slijedi ismijavanje, difamacija i diskvalifikacija dojučerašnje najuspješnije Bošnjakinje. Današnji članak je početak.
-
omar little
#4054 Re: Sebija All about
ovo nije samo u pitanju forum nego i druge drustvene mreze, znaci prilican dio drustva. ti ocito imas bolje misljenje o kriminalnom i lopovskom bracnom paru izetbegovic od mene. njihova licemjernost nema granice, nista mene ne bi iznenadilo.palermo wrote:Pa ljudi mogu u svašta vjerovati, ali povjerovati u to da je ona ovako nešto izjavila je žestoko potcjenjivanje Sebije Izetbegović i bračnog para Izetbegović i zapravo više govori o atmosferi unutar ovoga foruma nego o njoj samojomar little wrote:ovo je totalno nesto sto bi se moglo cuti u ozbiljnoj izjavi. stvarnost nam je izopacena da je ovo sasvim prihvatljivo i ne odskace od pravih vijesti i izjava.
- badalpur
#4055 Re: Sebija All about
I to što kažeš. Poslali nekog neiskusnog klinju, upiškio se kad ga je pogledalaspreca wrote: Novinara ona nebi mogla napraviti budalom......a ovaj ce biti budala dok nesto ne nauci......a drolja inace trazi da joj se svaki put neko nakenja u one zvalje
- Edin H.
#4056 Re: Sebija All about
I to je pitanje, mozda kao medicinska sestra, jer vjerovatno ne bi, ako nista drugo imala novaca da zavrsi fakultet.PM72 wrote:Tito i jeste kriv...da joj je ubio budućeg svekra ( a trebo je) ona bi sada radila u domu zdravlja u okolini Podgorice...
Ali T, kao sto znas nije ubijao svoje politicke protivnike, a i nije u redu da nekoga ubijes za, u prioncipu, laje.
E sada druga je stvar sto poslavsi ga u zatvor, u ocima naseg naroda stvoris mucenika i to mu poslije pomogne da se docepa vlasti.
Premda istina Alija nije dobio izbore, ali i kod Fikreta je bio isti fol.
-
palermo
#4057 Re: Sebija All about
ma šta god ja mislio o nekome, postoji nešto što se zove zdrava pamet.....ja samo govorim o korištenjuu te zdrave pameti u kontekstu ove konkretne priče.....ništa višeomar little wrote:
ovo nije samo u pitanju forum nego i druge drustvene mreze, znaci prilican dio drustva. ti ocito imas bolje misljenje o kriminalnom i lopovskom bracnom paru izetbegovic od mene. njihova licemjernost nema granice, nista mene ne bi iznenadilo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4058 Re: Sebija All about
omar little wrote:jebenti sunce![]()
"Ja ne znam šta ti ljudi u Jablanici danas slave?! Ne slave valjda rasipničko, bahato i nedomaćinsko, a slobodno mogu reći kriminalno, poslovanje i rukovođenje tadašnjeg komunističkog vojnog i medicinskog menadžmenta, predvođenog samozvanim maršalom Josipom Brozom tokom takozvane Bitke za ranjenike. Od posljedica takvog ponašanja, i nepotrebnih gubitaka, bosanskohercegovačko zdravstvo se još uvijek oporavlja.
Pod krinkom takozvane Bitke za ranjenike opljačkano je i otuđeno hiljade i hiljade tona medicinskog i sanitetskog materijala, skupocjene opreme, koja je, umjesto kao pomoć ranjenicima, tifusarima i drugim ugroženim kategorijama, vojnim i civilnim žrtvama rata, iskorištena za privatno bogaćenje, ili je, često, zbog neadekvatnog i nestručnog i nesavjesnog rukovanja završilo u rijeci Neretvi".
seka bi vratila ranjenike svabama i tako kompenzirala medicinski materijal i spasla i partizane i novce
-
omar little
#4059 Re: Sebija All about
vratila 83 milijuna duga! ili 87, koliko vec bijase.pici wrote:omar little wrote:jebenti sunce![]()
"Ja ne znam šta ti ljudi u Jablanici danas slave?! Ne slave valjda rasipničko, bahato i nedomaćinsko, a slobodno mogu reći kriminalno, poslovanje i rukovođenje tadašnjeg komunističkog vojnog i medicinskog menadžmenta, predvođenog samozvanim maršalom Josipom Brozom tokom takozvane Bitke za ranjenike. Od posljedica takvog ponašanja, i nepotrebnih gubitaka, bosanskohercegovačko zdravstvo se još uvijek oporavlja.
Pod krinkom takozvane Bitke za ranjenike opljačkano je i otuđeno hiljade i hiljade tona medicinskog i sanitetskog materijala, skupocjene opreme, koja je, umjesto kao pomoć ranjenicima, tifusarima i drugim ugroženim kategorijama, vojnim i civilnim žrtvama rata, iskorištena za privatno bogaćenje, ili je, često, zbog neadekvatnog i nestručnog i nesavjesnog rukovanja završilo u rijeci Neretvi".
seka bi vratila ranjenike svabama i tako kompenzirala medicinski materijal i spasla i partizane i novce
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4060 Re: Sebija All about
Kako se Sebija Izetbegović obratila ženama u Konjicu: 'Zbog vas sam nalakirala nokte, obukla štikle, ostavila kuću...'
koja zrtva za konjicanke allal joj vera
- Alfons Kauders
#4061 Re: Sebija All about
Jedva cekam da je vidim u Predsjednistvu.
U oba mandata
U oba mandata
- spreca
#4062 Re: Sebija All about
a jel rekla dje bila mokra kad je doslapici wrote:Kako se Sebija Izetbegović obratila ženama u Konjicu: 'Zbog vas sam nalakirala nokte, obukla štikle, ostavila kuću...'
- spreca
#4063 Re: Sebija All about
ti si meshcini trzno na njuAlfons Kauders wrote:Jedva cekam da je vidim u Predsjednistvu.
U oba mandata
- Alfons Kauders
#4064 Re: Sebija All about
Najozbiljnije.spreca wrote:ti si meshcini trzno na njuAlfons Kauders wrote:Jedva cekam da je vidim u Predsjednistvu.
U oba mandata......ama neka je nek sjedi kuci a platu cemo joj slati po postaru
Jedva cekam da glasam za nju.
- spreca
#4065 Re: Sebija All about
Reci zasto da ti se pridruzimAlfons Kauders wrote:Najozbiljnije.spreca wrote:ti si meshcini trzno na njuAlfons Kauders wrote:Jedva cekam da je vidim u Predsjednistvu.
U oba mandata......ama neka je nek sjedi kuci a platu cemo joj slati po postaru
- uglavnomja
#4066 Re: Sebija All about
nije mujo jos u fazi da glasa za fatu, i proci ce jos vode miljackom dok (ako
) dodje do te faze. ni hodza mu ne moze pomoci.
drugo, izbori se dobijaju na pricu o ratu ... bakiraginca moze samo u cadoru sjediti.
mislim da je kraj family bussinesa na precednickom nivou. dok im koje dijete ne naraste
drugo, izbori se dobijaju na pricu o ratu ... bakiraginca moze samo u cadoru sjediti.
mislim da je kraj family bussinesa na precednickom nivou. dok im koje dijete ne naraste
- Alfons Kauders
#4067 Re: Sebija All about
Zato jer sam odlucio glasati za SDA, da uceram laznoj opoziciji i glupom narodu.spreca wrote:Reci zasto da ti se pridruzimAlfons Kauders wrote:Najozbiljnije.spreca wrote: ti si meshcini trzno na nju......ama neka je nek sjedi kuci a platu cemo joj slati po postaru
Da mi je Sebiju gledati u Predsjednistvu, kako joj stoka psuje sve redom, a ja pomogao da je izaberemo. Merak, malo je reci. Da gledam kako svi kmeche, a ja ih trollam osam godina
- Alfons Kauders
#4068 Re: Sebija All about
Pa taman 8 godina da Sebija pripazi... A onda ce mala imati oko 40, sto je sasvim dovoljno.uglavnomja wrote:nije mujo jos u fazi da glasa za fatu, i proci ce jos vode miljackom dok (ako) dodje do te faze. ni hodza mu ne moze pomoci.
- spreca
#4069 Re: Sebija All about
Ok shvatam.....zasluzili su....ali skup ce biti taj "sex" ......ja sam za drugu opciju i nadam se dace biti neki nezavisni kandidat.....to ce valjda u buducnosti biti In.....bar tako je krenulo i to dosta uspjesno...bumo vidliAlfons Kauders wrote:
Zato jer sam odlucio glasati za SDA, da uceram laznoj opoziciji i glupom narodu.
Da mi je Sebiju gledati u Predsjednistvu, kako joj stoka psuje sve redom, a ja pomogao da je izaberemo. Merak, malo je reci. Da gledam kako svi kmeche, a ja ih trollam osam godina
- Alfons Kauders
#4070 Re: Sebija All about
Neka bude skup.spreca wrote:Ok shvatam.....zasluzili su....ali skup ce biti taj "sex" ......ja sam za drugu opciju i nadam se dace biti neki nezavisni kandidat.....to ce valjda u buducnosti biti In.....bar tako je krenulo i to dosta uspjesno...bumo vidliAlfons Kauders wrote:
Zato jer sam odlucio glasati za SDA, da uceram laznoj opoziciji i glupom narodu.
Ja ga mogu priustiti, za razliku od dva miliona idiota.
- Dr. Kuca
#4071 Re: Sebija All about
Dok god se bavimo problemima i psljedicama a ne uzrokom nikad hajra od nas.
-
pinkman
#4072 Re: Sebija All about
Opozicija je nikakva. Samo ne kontam sto na ovoj slici potpredsjednica FBIH nije navedena prva jer je njena funkcija jaca. Ipak je ona potpredsjednik jednog dijela BiH.Banksy wrote:Dakle, to je to, najzad.
Sad, svi ''opozicionari'' mogu ključeve u bravu. Ova kad dođe, ostaje, bar narednih 8 godina. Na rukama će je nosat'. Svako ko misli drugačije, ne zna ništa ni o ovom narodu, ni o politici.
- Banksy
#4073 Re: Sebija All about
Gačani nastavljaju. Cilj, naravno, nije Radončić, već Sebija.
DA LI LJUDI KOJI NISU NI ROĐENI U BIH TREBAJU DA VLADAJU?
Da je BiH SAD Radončić ne bi mogao da bude predsjednik
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/518 ... adzic.html
- klixoris
#4074 Re: Sebija All about
Te su pare, navodno, od avansa koji je vec uzet za prodaju BH Telecoma. Navodno su Turci (Turk Telecom), ispod radara i daleko od ociju javnosti, kaparisali Baketu telecom i ta lova koju je uzeo se prikazuje kao smanjenje duga postignuto Sebijinm "vjestim" managementom KCUS-om. Ovo su informacije od pojedinih ljudi iz BH Telecom-a. Sad je Baketu i SDA ostalo da tu prodaju telecoma upakuju u informaciju jestivu za javnost i "zakonski" nastimaju da kupac bude upravo onaj ko je i kaparisao. Jel mahalska, ostaje da vidimoomar little wrote:
vratila 83 milijuna duga! ili 87, koliko vec bijase.
Last edited by klixoris on 08/05/2017 16:40, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#4075 Re: Sebija All about
Intertesuje me od čega i na koji način je "sanirala" taj dug?Neka mi neko pojasni.