..i fazonesherbett wrote:Montana wrote:
biće nešto..male su
Kome ti prodajes fore?
što,pa kažeš da ti je samo mozak prevelik..sise onda nisu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
..i fazonesherbett wrote:Montana wrote:
biće nešto..male su
Kome ti prodajes fore?
etosherbett wrote:Jest jest..tako je
ing-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38
ing-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38
Hajd sa pezejcem na sprat i tiMontana wrote:ing-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38
Eto nas..palim pezejca
Zeza te taj veliki mozak..znam..puno kontaš,čilaj bonasherbett wrote:Ma zapravo, nije mi smjesnoMontana wrote:etosherbett wrote:Jest jest..tako je

Sauna partying-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38
Ma ja...skidaj se i ti i uletiTomahawk11 wrote:Sauna partying-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38![]()
Moze li bar peskir, bijeli hotelskiOticon wrote:Ma ja...skidaj se i ti i uletiTomahawk11 wrote:Sauna partying-ecc wrote:Hajte u HAVANU na Malti na dnevno druzenje na +38![]()
![]()
Moze onaj mali rucni...valjda pokrijeTomahawk11 wrote:Moze li bar peskir, bijeli hotelskiOticon wrote:Ma ja...skidaj se i ti i uletiTomahawk11 wrote: Sauna party![]()
![]()
Sta mi ima mali rucniOticon wrote:Moze onaj mali rucni...valjda pokrijeTomahawk11 wrote:
Moze li bar peskir, bijeli hotelski![]()
Pa za obrisati znoj..sa celaTomahawk11 wrote:Sta mi ima mali rucniOticon wrote:
Moze onaj mali rucni...valjda pokrije![]()
![]()
![]()
![]()
Ko maramica dodje

Khm, khm....Euridika wrote:Traži se lokacija na potezu Marijin Dvor - Ciglane, da je dovoljno velika za nas barem 10 i da ima baštu sa zelenilom (paklene su vrućine ovih dana). Poželjno bi bilo da nije opet Tito, al' et' ako ništa drugo ne bidne...
JunacinaOticon wrote:Kad mu je mali peskir...bit ce i ova nasa lepeza ing.
Njega ni carsaf ne moze pokriti![]()
Ja im ništa ne vjerujem...Tomahawk11 wrote:Khm, khm....Euridika wrote:Traži se lokacija na potezu Marijin Dvor - Ciglane, da je dovoljno velika za nas barem 10 i da ima baštu sa zelenilom (paklene su vrućine ovih dana). Poželjno bi bilo da nije opet Tito, al' et' ako ništa drugo ne bidne...
http://weather.ba/vremenska-prognoza/sarajevo
Ponesi kabanicu u petak
A mozemo i ovo raditiEuridika wrote:Ja im ništa ne vjerujem...Tomahawk11 wrote:Khm, khm....Euridika wrote:Traži se lokacija na potezu Marijin Dvor - Ciglane, da je dovoljno velika za nas barem 10 i da ima baštu sa zelenilom (paklene su vrućine ovih dana). Poželjno bi bilo da nije opet Tito, al' et' ako ništa drugo ne bidne...
http://weather.ba/vremenska-prognoza/sarajevo
Ponesi kabanicu u petak![]()
Nebitno, bit će toplo svakako, a ako bude kišilo, uđemo unutra...
Ma da...samo se ti pohvaliTomahawk11 wrote:JunacinaOticon wrote:Kad mu je mali peskir...bit ce i ova nasa lepeza ing.
Njega ni carsaf ne moze pokriti![]()
![]()
![]()
Dje ces, jadjo, peskir....nista bez jorgana![]()
![]()