Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ricken wrote:U ovoj su se ligi i bodovi počeli sređivati "preko leđa Sirijskog naroda".
Nije ni čudo da su nekim klubovima sponzori sa majice jutros plesali gangham style.
Ricken wrote:U ovoj su se ligi i bodovi počeli sređivati "preko leđa Sirijskog naroda".
Nije ni čudo da su nekim klubovima sponzori sa majice jutros plesali gangham style.
Onaj osjecaj kad doslovce napravis fejspalm citajuci neciji post...
Treba malo i onoga što je bio oslobođen fizičkog pretresti... otkad mi govorimo da je on pipak kriminalne hobotnice
avetinja wrote:Zar Plakalo nije trebao biti posuđen Travniku?
Nije valjda da Delač neće braniti do zimske pauze?
Sreća da je derbi prošao prije Matejeve povrede. Ko bi vas istrpio.
Ruku na srce Delač je tako dobar golman da ga je užitak bilo gledati, baš sjeb da je fasovao tako zeznutu povredu. Oporavak oko 6 mj. + 2 -3 mj. povratka. Uhhh, nedaj bože nikome. Sreća pa je golman, pa će posljedice budućeg straha od duela, biti nešto manje. Jako mi je žao Delača.
Ako išta u ovom zlu ima dobro, je da će Plakalo na gol. Znam da je bio najveći talenat svoje generacije. Normalno je da početak neće biti lagan, ali ako budu imali strpljenje (koje neće imati) i dadnu momku šansu, moglo bi im se dobro vratiti.
avetinja wrote:Zar Plakalo nije trebao biti posuđen Travniku?
Nije valjda da Delač neće braniti do zimske pauze?
Sreća da je derbi prošao prije Matejeve povrede. Ko bi vas istrpio.
Ruku na srce Delač je tako dobar golman da ga je užitak bilo gledati, baš sjeb da je fasovao tako zeznutu povredu. Oporavak oko 6 mj. + 2 -3 mj. povratka. Uhhh, nedaj bože nikome. Sreća pa je golman, pa će posljedice budućeg straha od duela, biti nešto manje. Jako mi je žao Delača.
Ako išta u ovom zlu ima dobro, je da će Plakalo na gol. Znam da je bio najveći talenat svoje generacije. Normalno je da početak neće biti lagan, ali ako budu imali strpljenje (koje neće imati) i dadnu momku šansu, moglo bi im se dobro vratiti.
Delač je spašavao klub nebrojeno puta. Šteta.
Plakalo je dobar golman, ali pitanje je kako će se snaći. Možda nas iznenadi, nikad se ne zna.
LSD wrote:Šteta što se Delac povrijedio dok je ta propalica na njihovom golu, pitari ce uvijek primati jeftine golove
Plakalo je fin momak, talentovan golman, svakako bolja opcija od Delaca
Kakav si ti kvarnjak
jesam, priznajem ali ovaj put sve što sam napisao je istina ....i za Delaca i za Plakala.
Momak je bolji golman od onog besqrca, ali mu se treba dati šansa.
Plakalo je los golman. Dobar, ne odlican, nego dobar u situacijama 1 na 1, sve ostalo je poprilicno los.
Jos kada ubacis tu da nasa odbrana zadnju godinu dana ne zatvara sut na gol (Zeba na Kosevu, Blagojevic na derbiju, protiv Lecha samo neki od primjera) strahujem za nas realno.
todd_smith wrote:Plakalo je los golman. Dobar, ne odlican, nego dobar u situacijama 1 na 1, sve ostalo je poprilicno los.
Jos kada ubacis tu da nasa odbrana zadnju godinu dana ne zatvara sut na gol (Zeba na Kosevu, Blagojevic na derbiju, protiv Lecha samo neki od primjera) strahujem za nas realno.
Cim si ti pesimistican, bice to sve puno bolje nego li mi ocekujemo.