U gradu ne pada.eluna wrote:bogami sve je pod velikim oblakom, a jučer su već trebević i jahorina ali i vrh igmana bili pod snijegom ..... možda u gradu nema kiše, ali odavde iz hrasnice ne izgleda tako ....a ovdje pada, što odmah znači da je na planinama oko sarajeva snijeg
Pozari i poplave. Zastita prirode, suma i ekologije
Moderator: anex
- Sherlock_Holmes
#4051 Re: Poplave u cijeloj BiH
- eluna
#4052 Re: Poplave u cijeloj BiH
sitno ne sitno ne treba nam .......shandrprcSA wrote:ako i padne kisa to ce sitno biti
helem
<gorice kod brčkog, od prije pola sata informacija - ljudi se bore da sačuvaju kuće
- eluna
#4053 Re: Poplave u cijeloj BiH
onaj majmun dodik tek danas razamtr da li da proglasi vanredno stanje 
- muha_sa
#4054 Re: Poplave u cijeloj BiH
dobronamjeran savjeteluna wrote:onaj majmun dodik tek danas razamtr da li da proglasi vanredno stanje
- eluna
#4055 Re: Poplave u cijeloj BiH
zna li iko gdje na ilidži danas treba ruku, kome da se javim
- eluna
#4056 Re: Poplave u cijeloj BiH
evo upravo javiše da se modrac smiruje i da vodostaj opada 4cm na sat

- dark side of the moon
#4057 Re: Poplave u cijeloj BiH
Zna li neko jel prohodan put Tuzla - Sarajevo?
Kakva je situacija na sickoj petlji? Mozel se kroz Olovo?
Kakva je situacija na sickoj petlji? Mozel se kroz Olovo?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4058 Re: Poplave u cijeloj BiH
Bolja situacija u Bijeljini
Evo upravo izvjestavaju na RTRS.
I planiraju cijeli dan program samo vezano za poplave.
Na BHT i FTV neke gluposti
- eluna
-
Teufik
#4060 Re: Poplave u cijeloj BiH
OdlicnoTomahawk11 wrote:Bolja situacija u Bijeljini![]()
- eluna
#4061 Re: Poplave u cijeloj BiH
a ovo govno od kiše i dalje pada ...............e jesmo se šprdali 
- eluna
#4062 Re: Poplave u cijeloj BiH
http://www.6yka.com/novost/56209/u-brck ... -mjerenje-
"Gradonačelnik u Brčkom Anto Domić je kazao da su ljudi u Civilnoj zaštiti izmoreni, jer se sa poplavama bore, uz manje prekide, već mjesec dana, pa je odlučeno da Služba ljudskih resursa Vlade u saradnji sa Zavodom zapošljavanje angažira 100 osoba kojim će biti plaćen angažman.
Nabujala rijeka Sava je u gradu podigla usidrene brodice na obalu i šetalište gdje se izlila, a podzemne vode su poplavile više stambenih i poslovnih objekata u centru Brčkog.
Posljednja informacija je da su djeca iz jedne brčanske škole, vraćajući se sa školske ekskurzije, došli do Sarajeva gdje će zbog loše vremenske situacije ostati do daljnjeg. Gradonačelnik Domić je zatražio da djeća budu smještena na sigurno, te da će Vlada Distrikta platiti troškove."
imam prijateljicu koja je jučer ostala u goricama a već je plavilo .......javila se jutros, ali sada su izgleda ostali bez struje
"Gradonačelnik u Brčkom Anto Domić je kazao da su ljudi u Civilnoj zaštiti izmoreni, jer se sa poplavama bore, uz manje prekide, već mjesec dana, pa je odlučeno da Služba ljudskih resursa Vlade u saradnji sa Zavodom zapošljavanje angažira 100 osoba kojim će biti plaćen angažman.
Nabujala rijeka Sava je u gradu podigla usidrene brodice na obalu i šetalište gdje se izlila, a podzemne vode su poplavile više stambenih i poslovnih objekata u centru Brčkog.
Posljednja informacija je da su djeca iz jedne brčanske škole, vraćajući se sa školske ekskurzije, došli do Sarajeva gdje će zbog loše vremenske situacije ostati do daljnjeg. Gradonačelnik Domić je zatražio da djeća budu smještena na sigurno, te da će Vlada Distrikta platiti troškove."
imam prijateljicu koja je jučer ostala u goricama a već je plavilo .......javila se jutros, ali sada su izgleda ostali bez struje
Last edited by eluna on 17/05/2014 08:02, edited 1 time in total.
-
emirolini
#4063 Re: Poplave u cijeloj BiH
Bem ti BHT i FTV ... treba ih ukinuti!
- kamen spoticanja
#4064 Re: Poplave u cijeloj BiH
Jutros su se pojavile slike iz zenickog sela orahovica...nevjerojatna tragedija...
- eluna
#4065 Re: Poplave u cijeloj BiH
gdje, daj linkkamen spoticanja wrote:Jutros su se pojavile slike iz zenickog sela orahovica...nevjerojatna tragedija...
narode, gdje na ilidži da se javim da pomognem
- mO k3
#4066 Re: Poplave u cijeloj BiH
I sta reci na sve to .....puno toga u ovoj državi nije kako trebaTomahawk11 wrote:Bolja situacija u Bijeljini![]()
- Chisum
#4067 Re: Poplave u cijeloj BiH
Jebem im sve!!!emirolini wrote:Bem ti BHT i FTV ... treba ih ukinuti!
Stoka nesposobna, neupotrebljiva. Ne znam kako ih nije stid...
Sinoc jedva da sam i oka sklopio, samo mislim sta je s tim nesretnim ljudima, jadnim, siromasnim... sve mi se one nase slike iz rata vracaju kad je bijeda, kao i uvijek, najvise ispastala, pa pomislim gdje su sve ove picketine politicarske.... Drzi li se Zara, Bakire, majku li ti jebem klosarsku? I ono govedo SDP-ovsko, sto, sta god da se desi, zvuci k'o juce da se prvi put obreo u Bosni... picka li im materina futava. Opet ce na ovoj muci da zavrcu pare i donacije.
Posto nasi moroni sve na kasiku javljaju - od sinoc, kao da nikad nije ni bilo poplave, samo prestanu sa vijestima, a ljude - ko jebe, valjda, sta li??!! - pratim sta se okolo desava, ne bi li barem tako imao neku sliku... izgleda da je tamo u Sapcu i Obrenovcu sve gore i gore... evo slusam neku stream stranicu, radio amateri se shutaju porukama, maloprije javljaju pucaju nasipi, frka...
Nadam se da je kod nas stanje bolje, da se smiruje. Tacno me srce juce zabolilo od tuge.
Pomazimo, ljudi, ovoj sirotinji kako znamo i umijemo.
Last edited by Chisum on 17/05/2014 08:16, edited 1 time in total.
- eluna
#4068 Re: Poplave u cijeloj BiH
administratori izvinite
JEBEM LI IM BHT I FTV!!!!!!!!!!!!!!
dabogda im se sve vratilo što rade ovih dana, jebem sve beskičmenjake koji tamo rade, sami kreten do kretena koji ni mrvu ljudskosti nema, pa samim tim ni muda, a jebem i vladu koja im plate daje
ako dobijem ban, halal bilo ...... ali ovi na klixu imaju daleko više duše pa će valjda halaliti
JEBEM LI IM BHT I FTV!!!!!!!!!!!!!!
dabogda im se sve vratilo što rade ovih dana, jebem sve beskičmenjake koji tamo rade, sami kreten do kretena koji ni mrvu ljudskosti nema, pa samim tim ni muda, a jebem i vladu koja im plate daje
ako dobijem ban, halal bilo ...... ali ovi na klixu imaju daleko više duše pa će valjda halaliti
- eluna
#4069 Re: Poplave u cijeloj BiH
hahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaa hajde da se i nasmijem
"Vlada RS poziva građane da uplate donacije na račun budžeta RS" ........ ma jelde - ionako je prazan, ali su nekoliko miliona dolara platili za lobiranje u kongresu SAD-a
"Vlada RS poziva građane da uplate donacije na račun budžeta RS" ........ ma jelde - ionako je prazan, ali su nekoliko miliona dolara platili za lobiranje u kongresu SAD-a
- Arslan_11
#4070 Re: Poplave u cijeloj BiH
+1Chisum wrote:Jebem im sve!!!emirolini wrote:Bem ti BHT i FTV ... treba ih ukinuti!
- muha_sa
#4071 Re: Poplave u cijeloj BiH
djeciji festival i neke gluposti--na TVSA nekakva saFunicaemirolini wrote:Bem ti BHT i FTV ... treba ih ukinuti!
nije ni cudo--sve potaman.
- nOrMaLaC
#4072 Re: Poplave u cijeloj BiH

Ljudi, fakultet mi je poplavljen...
- starii
#4073 Re: Poplave u cijeloj BiH
evo na rtrs kazu da su dva nasipa popustila i da evakuisu ljude....
-
VjecitiStudent
#4074 Re: Poplave u cijeloj BiH
Značajne kiše je u zadnja 24h bilo samo na sjeverozapadu zemlje, Bihać 49l, Banjaluka 36l, itd.
Najveća prijetnja je Sava, kod Županje još uvijek raste brzinom 6cm/h.
Osim Une koja još uvijek polako raste (2cm/h na većini mjesta), vodostaj svih ostalih rijeka je u opadanju.
Najveća prijetnja je Sava, kod Županje još uvijek raste brzinom 6cm/h.
Osim Une koja još uvijek polako raste (2cm/h na većini mjesta), vodostaj svih ostalih rijeka je u opadanju.
- muha_sa
#4075 Re: Poplave u cijeloj BiH
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MtIpJnMG-Gs [/youtube]Chisum wrote:Jebem im sve!!!emirolini wrote:Bem ti BHT i FTV ... treba ih ukinuti!
Sinoc jedva da sam i oka sklopio, samo mislim sta je s tim nesretnim ljudima, jadnim, siromasnim... sve mi se one nase slike iz rata vracaju kad je bijeda, kao i uvijek, najvise ispastala, pa pomislim gdje su sve ove picketine politicarske.... Drzi li se Zara, Bakire, majku li ti jebem klosarsku? I ono govedo SDP-ovsko, sto, sta god da se desi, zvuci k'o juce da se prvi put obreo u Bosni... picka li im materina futava. Opet ce na ovoj muci da zavrcu pare i donacije.
Posto nasi moroni sve na kasiku javljaju - od sinoc, kao da nikad nije ni bilo poplave, samo prestanu sa vijestima, a ljude - ko jebe, valjda, sta li??!! - pratim sta se okolo desava, ne bi li barem tako imao neku sliku... izgleda da je tamo u Sapcu i Obrenovcu sve gore i gore... evo slusam neku stream stranicu, radio amateri se shutaju porukama, maloprije javljaju pucaju nasipi, frka...
Nadam se da je kod nas stanje bolje, da se smiruje. Tacno me srce juce zabolilo od tuge.
Pomazimo, ljudi, ovoj sirotinji kako znamo i umijemo.