BAKIRE ODLAZI

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4051 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

zenit dozic wrote:De te dokaze, dokumente, snimke, da vidimo ili se poklopi.
Dok je Sefer bio na čelu držali smo najviše teritorije i Armija je bila multietična, nakon smijene je krenulo sve niz brdo u svakom smislu.
Druga je stvar to što i on kao političar je u 5 deka sa ostalima, ali reći za njega da je KOS-ovac, a npr. ne kriviti rukovodstvo države i Armije za nedjelovanje u Srebrenici je u najmanju ruko licemjerno, ali od tebe ništa manje ne možeš ni očekivat.

PS. Bitno je da je Delić čist, de reci kad su ga ono naši pokupili sa Zlatišta iz JNA.
To je sve sam on o sebi rekao i nahvalio se. Držali smo najviše teritorije jer je bio početak. MUltietničnosti? Pa, koliko je Hrvata otjerao famoznim audiosnimkom tuci ustaše gore nego četnike iz te iste Armije. U njegovom je vaktu desila se Grabovica. U njegovom je vaktu počela bježanija neBošnjaka. U njegovom je jNA vaktu Zadar bio bombardiran. Ja ne znam da li je Kosovac, kao što sam rekla, ali znam da je zadnji on ili njegovo potomstvo koje je pelene imalo u to vrijeme da ljude proziva da su Kosovci sa skupštinske govornice.
Alija je mrtav i ne može odgovoriti, a njihov se sav politički angažman svodi na obračun sa mrtvim čovjekom i jedom što je smjenjen. Smjenjen si, idi dalje... ne cmizdri više..
Radeći se o Aliji rahmetli, čvojeku koji je vrlo nerado, smjenjivao ljude, ne sumnjam uopće da se radi o krupnoj stvari, kao što ne sumnjam da je ne znaš ni ti kao ni ja.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4052 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

muzicar_iz_parka wrote:
Kakvi bolan, ovi više vole muški pol.
Godine papučarenja naprave pedera.
Ma jok ba, supci jesu, ali pederi sigurno nisu.

Bilo bi tu roke koke, bunga bunga derneka :D Kud nisam neki stranacki uvlaciguz pa da o drzavnom trosku smrcem kokain sa sise Mimi Oro :roll:
budza

#4053 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by budza »

bake sultan blefira cetnika vucica.

dodik na defibrilatoru.

covic i iavanic na margini u beogradu.

nejac slucajnog prolaznika na infuziji.
karanana

#4054 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

moze li kakva potpora tvrdnji da smo pod seferom drzali najvise teritorije? za kada se to odnosi?
dakle, moze li dokaz da je manje izgubljeno do jula 93. nego sto ce se izgubiti u periodu juli 93. - oktobar 95.
KatarinaKosaca

#4055 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Ono koliko sam čula Bakira da je svaki treći saraejlija pogođen, svaki deseti poginuo, da smo prišli pakao i u tom paklu i okruženju imali snage da se sami obračunamo sa ubojstvima nad Srbima, bilo je ok... još da je rekao da to nije bilo ni organizirano ni masovno, ali dobro je rekao to.
karanana

#4056 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

cuj svaki deseti poginuo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4057 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Valjda svaki deseti od pogodjenih.
KatarinaKosaca

#4058 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:cuj svaki deseti poginuo.
nemoj me sad bukvalno, nešto je tako rekao.. mislim baš tako. Svaki treći pogođen, svaki deseti poginuo, ali ako je netko bolje čuo neka kaže, ne stavljam ruku u vatru da je baš tako rekao
karanana

#4059 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

KatarinaKosaca wrote:
nemoj me sad bukvalno, nešto je tako rekao.. mislim baš tako. Svaki treći pogođen, svaki deseti poginuo, ali ako je netko bolje čuo neka kaže, ne stavljam ruku u vatru da je baš tako rekao
jeste tako rekao. cuo sam i ja.
almir90

#4060 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Bake logoraš. :lol:
bosan

#4061 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bosan »

Ne znam kome da zahvalimo al konacno je svanuo i taj dan da mozemo izvoziti krompir u EU :D :D
Naravno ako ga budemo imali :D

Cijena 75 $ po barelu
relativno84

#4062 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:To je sve sam on o sebi rekao i nahvalio se. Držali smo najviše teritorije jer je bio početak. MUltietničnosti? Pa, koliko je Hrvata otjerao famoznim audiosnimkom tuci ustaše gore nego četnike iz te iste Armije. U njegovom je vaktu desila se Grabovica. U njegovom je vaktu počela bježanija neBošnjaka. U njegovom je jNA vaktu Zadar bio bombardiran. Ja ne znam da li je Kosovac, kao što sam rekla, ali znam da je zadnji on ili njegovo potomstvo koje je pelene imalo u to vrijeme da ljude proziva da su Kosovci sa skupštinske govornice.
Alija je mrtav i ne može odgovoriti, a njihov se sav politički angažman svodi na obračun sa mrtvim čovjekom i jedom što je smjenjen. Smjenjen si, idi dalje... ne cmizdri više..
Radeći se o Aliji rahmetli, čvojeku koji je vrlo nerado, smjenjivao ljude, ne sumnjam uopće da se radi o krupnoj stvari, kao što ne sumnjam da je ne znaš ni ti kao ni ja.
Sefer izdajnik pravi, sreca pa je Fahro bio jedan od blizih saradnika pa danas znamo pravu istinu :bih:
KatarinaKosaca

#4063 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:Sefer izdajnik pravi, sreca pa je Fahro bio jedan od blizih saradnika pa danas znamo pravu istinu :bih:
Ti, sanjaš FahrA... :D A zemljaci su, grehota je odvajati ih...
KatarinaKosaca

#4064 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

bosan wrote:Ne znam kome da zahvalimo al konacno je svanuo i taj dan da mozemo izvoziti krompir u EU :D :D

Cijena 75 $ po barelu
Mirku Šaroviću i Merkelovci ili tome da imaju manjka krompira ove godine :D
mmaar

#4065 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mmaar »

KatarinaKosaca wrote:
mmaar wrote:Sve je to casno i posteno dok se drzis svojih kompetencija, ali izvan njih postaje prava trash komedija, ako iskljucimo one ogavno-morbidne momente, koji spadaju u trash horore. Ipak, ako imas tolike ambicije da bistris politiku, nista se ne brini, po nekim teorijama i obavljanje svakodnevnih kucnih poslova, jeste politicki cin.
Na ostale nebuloze i mahalska olajavanja, ne vrijedi odgovarati. :)
Ad hominem forumanje je uvijek , bez iznimke znak slabnosti. Naročito, radeći se o mentalnim projekcijama, pretpostavkama o nečijem životu, zanimanju, godinama... glupo i nisko da niže ne može biti.
U toliko jedini koji ovdje "olajava" se vidi ko je, i kome ne treba podnositi račune o godinama, profesiji i slično. Tvoje forumsko bitisanje se svodi na "nagovoriti se nekome", ne prezući, pri tom, ni od nastojanja da kao uvredu uvedeš jednu sasvim p rirodnu pojavu kao što je menopauza na primjer :D
Ja tvoju prostatu nisam spominjala, niti mi na pamet pada....
Ti si ta koja ovdje daje "ad hominem" presude, samo se vrati na svoje prethodne i posljednji post.. Pri tome se ne ustrucavas ni pljuvati po necijim mrtvim majkama i sugerisati da neko zlopotrebjava majcinu smrt.

Svi ti faktori koje sam iznio, sasvim jasno determiniraju tvoje intelektualne poglede, jos kad se doda histerija, koju i ovdje cesto pokazujes, slika je kompletna i nije ti zamjeriti, ma koliko sve bilo ogavno.

Dalje nebuloze oko Sefera, ostaju samo nebuloze i nije se vrijedno osvrtati na njih, ali hocu samo na jednu. Pretpostavljas da mu zamjeras na ovome, nakon Dretelja, Heliodroma i svega ostalog

Da, da, Sefer kosovac, zbog kojeg se zaratilo s Hrvatima, koji su nas tetosili i svo vrijeme bili krajnje prijateljski nastorojeni prema BiH i Bosnjacima. Trebali smo valjda dobrovoljno gledati kako nas ustase kolju, siluju nam majke i sestre, unistavaju gradove, trpaju u logore, kao sto je gledao Izetbegovic dok je surovao s Tudjmanom i njegovim trabantima na podjeli Bosne, sa zna se kojim saptacem i saptacima koje je okupio oko sebe.
relativno84

#4066 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:
relativno84 wrote:Sefer izdajnik pravi, sreca pa je Fahro bio jedan od blizih saradnika pa danas znamo pravu istinu :bih:
Ti, sanjaš FahrA... :D A zemljaci su, grehota je odvajati ih...
A daleko od toga. Nego vidim svim silama se trudis iz dana u dan da ublazis sve sto ide u njegovom smjeru, evo sad je i Sefer izdajnik jer su se drznuli malo pljucnuti na Fahru :-) Mali mu supak sline brisao a sad nesto kenja. Tu su ovi s prve linije fronta da nam otvore oci. Samo jos da kazes koji dio linije si pokrivala :?

Simpa si mi od starta, ali zadnjih dana me podsjecas na jedan dio Karaule onaj gdje su mreze, koliko god pokusavali da ih stabilizuju odron se nastavlja, to je malo tuzno ali ok u cilju promoviranja politike koju simpatises pisaj i po mrtvima moze ti se :kakoste:
karanana

#4067 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

dakle, moze li se potvrditi tvrdnja da je pod seferom drzana najveca teritorija?
mozda na pocetku u aprilu i maju 92. ali hajde da govorimo do kraja njegovog mandata....fakticki, sve sto se gubilo izgubljeno je dok je on bio komandant. nemam nista protiv njega, i meni je dovodjenje ratnog zarobljenika za komandanta nakon njega bilo cudno, ali i on malo kenja o njegovim uspjesima i dostignucima.
budza

#4068 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by budza »

ako je bilo 200 hiljada stanovnika u gradu koji je kontrolisala armija bosne, onda je svaki desti stanovnik dao zivot u odbrani grada i drzave od srbocetnickog agresora.

vise od 12 hiljada civila, od toga vise do 1700 dece.
vise od 6 hiljada vojnika 1. korpusa armije.
plus zrtve iz sastava policijskih snaga.
karanana

#4069 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by karanana »

budza wrote:

ako je bilo 200 hiljada stanovnika u gradu koji je kontrolisala armija bosne, onda je svaki desti stanovnik dao zivot u odbrani grada i drzave od srbocetnickog agresora.

vise od 12 hiljada civila, od toga vise do 1700 dece.
vise od 6 hiljada vojnika 1. korpusa armije.
plus zrtve iz sastava policijskih snaga.
bilo je vise od 200 hiljada u tom dijelu ali ipak to ni nije citav grad.
ukupno je poginulo 12 hiljada, otprilike 6 civila i 6 vojnika, a ne 12 hiljada civila i 6 hiljada vojnika i zrtve iz policije.
nije poginulo 20 hiljada ljudi nego 12 hiljada.
budza

#4070 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by budza »

karanana wrote:bilo je vise od 200 hiljada u tom dijelu ali ipak to ni nije citav grad.
ukupno je poginulo 12 hiljada, otprilike 6 civila i 6 vojnika, a ne 12 hiljada civila i 6 hiljada vojnika i zrtve iz policije.
nije poginulo 20 hiljada ljudi nego 12 hiljada.

dobro. nije svaki deseti ali je svaki petnaesti.
katastrofa nevidjenih razmera.
vivaldi

#4071 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by vivaldi »

bosan wrote:Ne znam kome da zahvalimo al konacno je svanuo i taj dan da mozemo izvoziti krompir u EU :D :D

Cijena 75 $ po barelu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mozda drugima ovo nije smjenso, al se ne ismijah ovako mjsecima na forumu :lol: :lol:
Biene Maya

#4072 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Biene Maya »

Sada ce Bakir zaboraviti, sto je obecao na Kongresu svoje stranke za izbor predsjednika. To je bio jedan od njegovih prioriteta:
" Obnova tuzbe protiv Srbije i Crne Gore"!
JThomas

#4073 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

ajvar mu promijenio mišljenje :D
dale cooper

#4074 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dale cooper »

JThomas wrote:ajvar mu promijenio mišljenje :D
Mene više interesuje jesu li dobili kakve dobre šljive. :D
JThomas

#4075 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »