Dešavanja u Srbiji

Blek Stena

#40476 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

LBVIEW wrote:
Blek Stena wrote:Diskusija i replike na nivo Parova/Zadruge. Da pobjedi seln ili lbview posaljite sms sa naslovom "patriota dana" :mrgreen:
O, sidje obektivni!
Kakva spika, takva i replika. :izet: Jer, objektivno, na svaki serpski pokusaj suka, u stilu" vi ste .." moze se naci makar par na zadanu temu, niko vam nije kriv sto ste mitomani.
Nego, jel' usao zakon o zastavama u vusugla, ili ces nastaviti guslati o bosnjackom, pardon turskom zulumu? :mrgreen:
Sekiraj se ti za svoju zastavu. Ovu u BIH cemo mi koji zivimo ovdje polako rjesavat.
Hejdå :zzzz:
Young Erotica

#40477 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

nemoj to wrote:Pa pravoslavac je bio..

Možda najbolje sami sebi da odgovorite da li bi taj pravoslavac prije zaklao njega pravoslavca ili nas muslimane?

Da te pitam nešto Erotični grobaru kakvo objašnjenje daješ na to da su ti isti vladari klali srbe i hrvate u srednjovjekovnoj Bosni?
Ne znam koje srbe, posle Tvrtka tri porodice igraju glavnu ulogu u borbi za prevlast nad Bosnom. Kosače, Pavlovići I treće sam zaboravio kako se zovu nakon toga dolaze otomani i to bi bilo.
Young Erotica

#40478 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Banksy wrote:
:kiss:

Svi, Vučićevi klonovi.
Bilo je oko 40 hiljada ljudi na protestu, neki si došli radi politike a nekima je pun qrac lazi i mazanja očiju. Epilog narednih izbora se već zna, sve ove opozicionare će vučić počistiti I sledeće izbore, novih ljudi nema koji mogu da povedu bilo sta ozbiljno protiv gospodara a ovi koji su danas opozicija neće više nikada doći na vlast sem ako se ne ušeme sa vučkom.
LBVIEW

#40479 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:
LBVIEW wrote:
Blek Stena wrote:Diskusija i replike na nivo Parova/Zadruge. Da pobjedi seln ili lbview posaljite sms sa naslovom "patriota dana" :mrgreen:
O, sidje obektivni!
Kakva spika, takva i replika. :izet: Jer, objektivno, na svaki serpski pokusaj suka, u stilu" vi ste .." moze se naci makar par na zadanu temu, niko vam nije kriv sto ste mitomani.
Nego, jel' usao zakon o zastavama u vusugla, ili ces nastaviti guslati o bosnjackom, pardon turskom zulumu? :mrgreen:
Sekiraj se ti za svoju zastavu. Ovu u BIH cemo mi koji zivimo ovdje polako rjesavat.
Hejdå :zzzz:
E, vidis, i ja se o istoj pitam, svidjalo se to nekom
precanu ili ne. :izet:
Znam, niste se vi za to borili, obeco Karadzic da se
balije(ono sto prezivi :oops:) nista nece pitati, al', jebi ga, tako ti je.
nemoj to

#40480 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by nemoj to »

Young Erotica wrote:
nemoj to wrote:Pa pravoslavac je bio..

Možda najbolje sami sebi da odgovorite da li bi taj pravoslavac prije zaklao njega pravoslavca ili nas muslimane?

Da te pitam nešto Erotični grobaru kakvo objašnjenje daješ na to da su ti isti vladari klali srbe i hrvate u srednjovjekovnoj Bosni?
Ne znam koje srbe, posle Tvrtka tri porodice igraju glavnu ulogu u borbi za prevlast nad Bosnom. Kosače, Pavlovići I treće sam zaboravio kako se zovu nakon toga dolaze otomani i to bi bilo.
Moraš zavuc rukave
Al' u suštini razumijemo se to su iste stvari kao s Wessexom, Merciom i tako tu..
Klali su se između sebe, al' su na kraju svi Englezi bili..

Zato je meni drago što su nas turci pokorili da ne budemo niti jedni niti drugi, imamo svoj identitet.
Blek Stena

#40481 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

@lbview
Pitaces se al u kc... Ti samo mozes ovako da skevces sa daljine i nista drugo. Vrtis istu ispraznu pricu otkad citam ovaj forum i ganjas virtuelne cetnike, odnosno one koji ne misle kao ti. Samo nastavi ako te ispunjava :zjev:
seln

#40482 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Blek Stena wrote: Ovu u BIH cemo mi koji zivimo ovdje polako rjesavat.
"...krst i prorok dok jednoga tece,
tolika im mrznja srce pece"
-kako rece onaj Hrvat iz Novog Vinodolskog, koji se bio plaho zadeverao za bracu srbe.. ili Crnogorce... ko ce ga znati.
Doduse, to je bilo prije Starcevica.
Young Erotica

#40483 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

nemoj to wrote:
Zato je meni drago što su nas turci pokorili da ne budemo niti jedni niti drugi, imamo svoj identitet.
Svi smo mi imali razvijene nacionalne identitete pre otomana, oni su to zaustavili kao i kasnije Jugoslavija, umesto da je svako svojim putem krenuo bar ne bi bilo svog zla od prve do danas.
seln

#40484 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Young Erotica wrote:
nemoj to wrote:
Svi smo mi imali razvijene nacionalne identitete pre otomana, oni su to zaustavili kao i kasnije Jugoslavija, umesto da je svako svojim putem krenuo bar ne bi bilo svog zla od prve do danas.
Ah, "Nacertanije" je nastalo u Jugoslaviji? :shock:

Inace, kako je Tvrtko mogao preuzeti ljiljan od Nemanjica? Ja sam mislio da je grb Nemanjica ona dvoglava guska:

Image
Young Erotica

#40485 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

seln wrote:
Young Erotica wrote:
nemoj to wrote:

Inace, kako je Tvrtko mogao preuzeti ljiljan od Nemanjica? Ja sam mislio da je grb Nemanjica ona dvoglava guska:

Image
Stari diraš mi zivac već duze vreme, zaobidji me inače ću stvarno da se pozabavim tobom, nije Austrija daleko.
seln

#40486 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Young Erotica wrote:
seln wrote:
Young Erotica wrote:

Image
Stari diraš mi zivac već duze vreme, zaobidji me inače ću stvarno da se pozabavim tobom, nije Austrija daleko.
Momak, je li to pretnja? Ako jeste, izjasni se.
Da li ti diram zivac ili ne, to me ni najmanje ne tangira. Ako ti se ne svidja ono sto pisem, fino zaobidjes napisano i elhamdulillah.
Inace, valjda ti je jasno da ovaj post mogu prijaviti kako moderaciji, tako i policiji. Ni Srbija nije daleko.
Young Erotica

#40487 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Slobodno
nemoj to

#40488 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by nemoj to »

Joj seln ti si definicija tastatura ratnika, smiri živac opusti se.
seln

#40489 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

nemoj to wrote:Joj seln ti si definicija tastatura ratnika, smiri živac opusti se.
With all due respect... ali to te se stvarno ni najmanje ne tice.
Blek Stena

#40490 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

seln wrote:
-kako rece onaj Hrvat iz Novog Vinodolskog, koji se bio plaho zadeverao za bracu srbe.. ili Crnogorce... ko ce ga znati.
i ti si plaho zadeveran , moj aga, al' sam sa sobom
seln

#40491 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Blek Stena wrote:
seln wrote:
i ti si plaho zadeveran , moj aga, al' sam sa sobom
Ja bar sam sa sobom... vi sa svim i svakim.
LBVIEW

#40492 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:@lbview
Pitaces se al u kc... Ti samo mozes ovako da skevces sa daljine i nista drugo. Vrtis istu ispraznu pricu otkad citam ovaj forum i ganjas virtuelne cetnike, odnosno one koji ne misle kao ti. Samo nastavi ako te ispunjava :zjev:
To u kurcu, mozez ukucanima. :izet:
A pitat cu se svakako, koga boli nek se leci.
Blek Stena

#40493 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Blek Stena »

Smaraci level Zadruga :run:
DonieBrasco

#40494 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Hoce li vrhovni komadant da ih povede u novi boj sad nakon ovih događaja koje sljede ? Bas da vidimo koja je to vojska, muskarci, koji mladici, cija djeca ce ici da ginu i za red cega.
славянин

#40495 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Najjace bitke za vjeru i naciju se vode u rovovima minhena i beca... bilo i ostalo :D
seln

#40496 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

славянин wrote:Najjace bitke za vjeru i naciju se vode u rovovima minhena i beca... bilo i ostalo :D
Oooo, selam, Hafise... kako si, kamo si, tebra binasr? :D
spreca

#40497 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Ova plavusa sa Studija B koja je to prodana dusa i krva teska...a Barbara je ista kao i shefica joj

muha_sa

#40498 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

spreca wrote:Ova plavusa sa Studija B koja je to prodana dusa i krva teska...a Barbara je ista kao i shefica joj

sjecaš li se Milijane Baletic :?

i Rade Djokic

Young Erotica

#40499 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Novogodišnja rasveta :run: :lol: :lol: :lol:

Image
muha_sa

#40500 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Young Erotica wrote:Novogodišnja rasveta :run: :lol: :lol: :lol:

Image