jer nemaju buducnosti.
a jebote evo me ko mesa selimovic ipak je moj zemo
Young Erotica wrote:Stefan je ratovao na strani Bajazita cija je olivera bila zena, posle Bajazitove smrti je malo ratovao protiv malo sa Turcima od slučaja do slučaja dal ga muče madjari ili turci.LBVIEW wrote:Ne rise, i vi ste dok vam je valjalo, do drugog beckog rata.Young Erotica wrote:Nismo vam mi krivi sto ste se 400 godina poistovećivali sa okupatorom pa vašu istoriju zaboravili.
Nego, Nikopolje, Olivera & Bajazid, zvuci poznato, a?
Ja volim istoriju I svoju I tudju, nema veze sa saldom na računu,ljubav i hobi.sumirprimus wrote:realno gdje je slaba prosjecna plata ljudi se samo istorijom i bave.
jer nemaju buducnosti.
samo ti slabo ta istorija ide od noge... morasH malo mešat izvoreYoung Erotica wrote:Ja volim istoriju I svoju I tudju, nema veze sa saldom na računu,ljubav i hobi.sumirprimus wrote:realno gdje je slaba prosjecna plata ljudi se samo istorijom i bave.
jer nemaju buducnosti.
sumirprimus wrote:realno gdje je slaba prosjecna plata ljudi se samo istorijom i bave.
jer nemaju buducnosti.
znaci rusija sve vise i vise tone zahvaljujuc naglom skretanju u vjerski radikalizam?Nadzornik wrote:
Takodje,gdje je vise Ateista zemlja je bogatija i naprednija...
Samo na Balkanu mozes dobiti ime Bogoljub a biti Ateista,koja ironija...
Čekaj prvo da odsviram...Young Erotica wrote:Pa dobro pici evo 10 puta sam zatrazio sliku i još je nisam video pa ajde proširi mi ti vidike.

Tako sam i mislio, pozdrav.pici wrote:Čekaj prvo da odsviram...Young Erotica wrote:Pa dobro pici evo 10 puta sam zatrazio sliku i još je nisam video pa ajde proširi mi ti vidike.
ne znaš ni svoju historiju, jelenu anžujsku! eto odakle ljiljani kod čika milutina.Young Erotica wrote:Kad mi pokazes grb bilo kog bosanskog vladara sa ljiljanima kao udarnim simbolom pre Tvrtka i njegovog preuzimanja krune Nemanjića mozemo da pričamo i očekuj da ću da ti se izvinem I kazem da si u pravu.Do tada ne da mi se da odgovaram na postove sa 71 smajlijem I frazom mitomanija, sto bi rekao insomnia au revoair.House wrote:nemanjići, raška, ljiljani i dvoglavi orao
pa jmbti sunce![]()
Grb Bana Tvrtka Kotromanica
Grb Kralja Stefana Tvrtka Kotromanica
Novac Kralja Milutina hm hm coincidence.
ejs--da je samo onHouse wrote:stani! on je stvarno ubjeđen da su ljiljani srpski simbol
![]()
Vidi,Young Erotica wrote:sumirprimus wrote:ma oni su oni, mi smo mi.
kad tad bi trebalo doc do izmirenja na nivou drzava, tj da se srbija pomiri s faktom on D graund da je bosna neovisna drzava. doce i taj dan kad tad.
Jeste tako, ljiljan je simbol Bosne i njene borbe ratova devedesetih. Tvrtkov ljiljan je simbol njegovih pretenzija na carstvo Dušanovo. Bosna je nezavisna drzava i mi smo dva različita naroda to će ti svako iole objektivan reći.
House wrote:stani! on je stvarno ubjeđen da su ljiljani srpski simbol
![]()
O, sidje obektivni!Blek Stena wrote:Diskusija i replike na nivo Parova/Zadruge. Da pobjedi seln ili lbview posaljite sms sa naslovom "patriota dana"
muha_sa wrote:Banksy wrote:Odličan Škoro, tako se razgovara.
Burno u studiju zbog Barbare! Vučićević: Kakvo to izveštavanje može da opravda nasilje? Škoro: Ovde je izvršeno nasilje nad istinom!
http://www.prva.rs/vesti/info/145697/bu ... tinom.html
![]()
![]()
a Ivane halapace Tito dragi
Bravo.Matzan wrote:
Hadžihafizbegović je ponedjeljkom i petkom veliki Bošnjak, utorkom i četvrtkom Hrvat, srijedom i subotom Srbin.
Nedjeljom je kao i obično - samo govno.
Puca selnu osuneceni kako neko vidi moje postove.Blek Stena wrote:Diskusija i replike na nivo Parova/Zadruge. Da pobjedi seln ili lbview posaljite sms sa naslovom "patriota dana"
Banksy wrote:Bravo.Matzan wrote:
Hadžihafizbegović je ponedjeljkom i petkom veliki Bošnjak, utorkom i četvrtkom Hrvat, srijedom i subotom Srbin.
Nedjeljom je kao i obično - samo govno.
Nadam se da se sprdaš,ovo je u rangu Deretića.pemanapemani wrote:Pa imaš simbol ljiljana na posudi koja je stara 2000 godina - arheološko nalazište u Butmiru pored Sarajeva.