Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sudske presude se ne komentarišu.
Ta praksa nas i jeste dovela u situacije gdje više ne znamo gdje nam je glava i gdje nam je guzica.
Sud je onaj koji kaže kako jeste i tačka.
Kiflin optimizam i more obečanja koje je davao svedoše se na:
"U trenutku kad RS ulazi u američke medije kao ozbiljan igrač globalnog populističkog lobiranja, Sarajevo je opet u svojoj omiljenoj pozi, posvađano, samodopadno i umišljeno a suštinski nevažno na geopolitičkoj mapi svijeta."
mishic wrote: ↑29/10/2025 11:42
"U trenutku kad RS ulazi u američke medije kao ozbiljan igrač globalnog populističkog lobiranja, Sarajevo je opet u svojoj omiljenoj pozi, posvađano, samodopadno i umišljeno a suštinski nevažno na geopolitičkoj mapi svijeta."
Nidje veze. Kakvog populistickog lobiranja, ubili ga Ameri k'o mraz paprike. Vidis da ga skroz satrase, skinuce ga i sa cela SNSD-a. Ameri izdali ferman da se "stanje normalizuje i vrati na pocetne postavke". I budali je jasno da Dodo spinuje i pokusava to prikazati kao pozitivno kretanje za njega ali, avaj, izbrisan je gumicom. I sa Srbijom je zakuhao. Rusi traze nove igrace u RS. Pisi propalo.
mishic wrote: ↑29/10/2025 11:42
Nidje veze. Kakvog populistickog lobiranja, ubili ga Ameri k'o mraz paprike. Vidis da ga skroz satrase, skinuce ga i sa cela SNSD-a. Ameri izdali ferman da se "stanje normalizuje i vrati na pocetne postavke". I budali je jasno da Dodo spinuje i pokusava to prikazati kao pozitivno kretanje za njega ali, avaj, izbrisan je gumicom. I sa Srbijom je zakuhao. Rusi traze nove igrace u RS. Pisi propalo.
Ma ja bi Dodiku vjerovao, mislis sta je taj covjek uradio da bi neko rekao da laze? Dodik, Avdo i Prpa kao najpovjerljivije osobe u BiH
Hakiz wrote: ↑28/10/2025 10:34
Dakle, nije incident, pravilo ponašanja MVP je da laže. Dobro, ne laže, kleveće, eufemizam, što bi Karlin rekao "Soft language".
Izgleda njemu odzvonilo, neka povede sa sobom Niksica I Ramu ako ikako moze.
talijan97 wrote: ↑30/10/2025 16:45
Formira se radna grupa koja ce se baviti o izmjenama ustava i izbornog zakona.
bilo bi super pročitati članak do kraja, za razliku od onih retarda u komentarima.
to je zanimljiva vijest i prošla skroz ispod radara
pretpostavaljam da u okviru EU puta moraju nešto i po tom pitanju raditi, samo mislim da je ovo naše klasično fingiranje rada...formiraš komisiju i onda se godinama ništa ne dešava, dok viču eto mi hoćemo, ali nam ne ide
axe22 wrote: ↑31/10/2025 18:32
Takvi isti su napustili SDA prije nekoliko godina i osnovali novu stranku, moram li ime pisati stranke?
E jebga druze ako su Kifla, Zvidzić, Čampara (iako ga ne mirišem) smeće u odnosu na Zahiragića, Devića, Kapidžića, Aide Obuće…
Isti su nivo, ne treba Zahiragica, Devica i ostale isticati preko STELE u odnosu na Kiflu, Camparu i ostale. Isto je to smece samo kod nekih Zelena kesa a ovi drugi,jbg ne znam boju kese.
Styling wrote: ↑31/10/2025 18:24
Davno je ovo trebalo uraditi.
Eto, da se i mi konacno slozimo. Vrijeme za napustiti stranku je bilo onda kada je hrabro srce i britka sablja osvestao beogradskog emisara i prisao gacanima, napustajuci sve za sta se NIP od osnivanja zalagao.
Sramota je jedino u tome sto je samo desetak ljudi to i prepoznalo, a ostatak vas se sveo na uski Konakovicev fan klub i gacansku mrezu koja ce vas pripojiti SBiH-u.