Aha, evo ga samo sto ne place sta je sve propustio
Popularne stvari koje ne kontam
- muha_sa
#40452 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mene unuk natjero da udjem u Bosmal da on upozna Senadasuspect_zero wrote: ↑09/07/2025 22:22
Da, to sto je nama ofirno za pratimo, vristimo za nekim, placemo, tražimo autogram...mi u fazonu Sarajevo ne trpi zvijezde, to je nas stav![]()
Pomirimo se sa tim da su nam djeca rodjena u drugo vrijeme I imaju drugacije viđenje I rezonovanje stvari.
Ne postoji osoba da prodje a da bih joj zatrazila da se slikamo ili potpiše negdje, meni to poniženjemom malom nije, njemu to nesto veliko.
Ja se jedino sa Papetom sliko na Novogodišnjem turniru u Skenderiji
-
tokio25
#40453 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa ovo mi je bezveze bacio se lik a niko stariji od 15 godina u gomili
kako nije razmisljao o tome
opet meni je jasno za djecu al mi nije jasno za one njegovih godina sto trce
oni su tu vjerovatno zbog ovih poklona sto baca i sl kao i vecina ljudi na ovim prostorima
uvijek su oni tu kad se dijeli nema veze ko je sta je pa makar bio i djavo
kako nije razmisljao o tome
opet meni je jasno za djecu al mi nije jasno za one njegovih godina sto trce
oni su tu vjerovatno zbog ovih poklona sto baca i sl kao i vecina ljudi na ovim prostorima
uvijek su oni tu kad se dijeli nema veze ko je sta je pa makar bio i djavo
- DaysleepeR
#40454 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Najbolji content bi bio da su ga odveli u Mostar, da skoci sa Starog i onda da ga prebiju.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#40455 Re: Popularne stvari koje ne kontam
DaysleepeR wrote: ↑09/07/2025 22:30 Najbolji content bi bio da su ga odveli u Mostar, da skoci sa Starog i onda da ga prebiju.
- dječak sa šibicama
#40456 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Realno nema tu sta biti jasno, nisu djeca kriva sto su izlozena sistematskoj retardaciji. Valjda smo mi ljudi takvi, retardi.
Meni je to glupo jer je lik kreten, a ponasanje djece manje vise, svi smo takvi bili. Samo sto se ovim danas serviraju idioti za idole, a oni ih prihvataju jer djeca su ko spuzve upijaju sve.
Frajer nema jedne pametne, skroz nerazumljivo za prosjecno inteligentnu osobu, sta je to on ili bilo koji drugi mega jutjuber uradio pokazao, pa da mozes reci e ovaj je inteligentan.
Inteligentan je Mario Vreco, dosta i popularan ali daleko iza ovih influensnih baka krmaka. Mislim inteligentan u smislu rezona i price, a cime se on bavi ja nemam pojma. Maneken valjda.
Speed frajer debil par exelance, ne mozes vjerovati u kakvoj mi simulaciji zivimo.
Meni je to glupo jer je lik kreten, a ponasanje djece manje vise, svi smo takvi bili. Samo sto se ovim danas serviraju idioti za idole, a oni ih prihvataju jer djeca su ko spuzve upijaju sve.
Frajer nema jedne pametne, skroz nerazumljivo za prosjecno inteligentnu osobu, sta je to on ili bilo koji drugi mega jutjuber uradio pokazao, pa da mozes reci e ovaj je inteligentan.
Inteligentan je Mario Vreco, dosta i popularan ali daleko iza ovih influensnih baka krmaka. Mislim inteligentan u smislu rezona i price, a cime se on bavi ja nemam pojma. Maneken valjda.
Speed frajer debil par exelance, ne mozes vjerovati u kakvoj mi simulaciji zivimo.
- dječak sa šibicama
#40457 Re: Popularne stvari koje ne kontam
DaysleepeR wrote: ↑09/07/2025 22:30 Najbolji content bi bio da su ga odveli u Mostar, da skoci sa Starog i onda da ga prebiju.
-
konami666
#40458 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne pratim ovoga youtubera ali sam pogledao malo video i usporedio sa onim u Hrvatskoj i Srbiji. Počet ću od kulture ovih sto su ga ugostili. Ovaj u Bosni teški papak, sve mu je how yes no, govori kako mu stara hoće da upozna ovog jutubera da mu ga obali
Onda ga odveo na carsiju i nabio mu tursku kapu onu ko da je u tursku došao lik
i onda ga nastavio vodati po lokalima svojih jajara pa ga htio u onu piceriju odvesti, ovaj se počeo smijati.
Uglavnom jako losa reklama za Bosnu, jedino sto je valjalo je onaj dio sa konjima i malo stadion, ostalo sve jako loše i dosadno je djelovalo. Ispade da Bosna ništa ne nudi osim ćevapa i bureka. Ako ga prate djeca, ta djeca će nekad htjeti putovati i sigurno će prije otići u Srbiju i hrvatsku jer su interesantnije.
Onda ga odveo na carsiju i nabio mu tursku kapu onu ko da je u tursku došao lik
Uglavnom jako losa reklama za Bosnu, jedino sto je valjalo je onaj dio sa konjima i malo stadion, ostalo sve jako loše i dosadno je djelovalo. Ispade da Bosna ništa ne nudi osim ćevapa i bureka. Ako ga prate djeca, ta djeca će nekad htjeti putovati i sigurno će prije otići u Srbiju i hrvatsku jer su interesantnije.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#40459 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jes, idu svi u kolonama nakon ovog klipa
-
tokio25
#40460 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne prepisujkonami666 wrote: ↑09/07/2025 22:39 Ne pratim ovoga youtubera ali sam pogledao malo video i usporedio sa onim u Hrvatskoj i Srbiji. Počet ću od kulture ovih sto su ga ugostili. Ovaj u Bosni teški papak, sve mu je how yes no, govori kako mu stara hoće da upozna ovog jutubera da mu ga obali![]()
Onda ga odveo na carsiju i nabio mu tursku kapu onu ko da je u tursku došao liki onda ga nastavio vodati po lokalima svojih jajara pa ga htio u onu piceriju odvesti, ovaj se počeo smijati.
al posto si ti to opsirnije uredu je
- dječak sa šibicama
- Jack Be Nimble
#40462 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam negro dijelio na poslu. Oni sa white guilt nisu znali dta ce sa sobom.
-
konami666
- Logovan
#40464 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hahahahahahahahahahahahahdječak sa šibicama wrote: ↑09/07/2025 22:16
vjerovatno i nije slucajno "ista energija", frajer podzonio lik iz filma i postao popularan
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40465 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Hendrix
#40466 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemamo mi sta pricati, Torabi je punio Zetru ovde. Izgubljen narod u vremenu i prostoru. Nista cudno.
-
SaPnA
#40467 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nunija rostiljaju u komentarima na instagramu

-
Messier
#40468 Re: Popularne stvari koje ne kontam
muha_sa wrote: ↑09/07/2025 22:26Mene unuk natjero da udjem u Bosmal da on upozna Senadasuspect_zero wrote: ↑09/07/2025 22:22
Da, to sto je nama ofirno za pratimo, vristimo za nekim, placemo, tražimo autogram...mi u fazonu Sarajevo ne trpi zvijezde, to je nas stav![]()
Pomirimo se sa tim da su nam djeca rodjena u drugo vrijeme I imaju drugacije viđenje I rezonovanje stvari.
Ne postoji osoba da prodje a da bih joj zatrazila da se slikamo ili potpiše negdje, meni to poniženjemom malom nije, njemu to nesto veliko.
udovoljio sam mu tako što smo se vrzmali po parkingu pa u tom momentu Senad naišo te sam ih sliko--sav sretan
![]()
Ja se jedino sa Papetom sliko na Novogodišnjem turniru u Skenderiji![]()
-
naxx99
-
konami666
#40470 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Umjesto da je fino pokazao bosansku kulturu, možda bosansko kolo, odveo ga u jedan restoran, max dva restorana, možda gore da vidi pogled na grad sa onog zamka, ovaj ga vodao po kafićima i restoranima svojih sponzora.
I ne znam sto nije smio reci da se desio genocid u Srebrenici kada je medjunarodno priznato šta se desilo.
Ovako onaj vise vremena proveo u autu i samo legao po nekakvim upitnim restoranima.
-
made_in_sarajevo
#40471 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Prvo od silne djece dobro je ikako izasao iz kombija. Drugo u koliko smo kurcu kao drustvo pokazuje i to da su tog nunija majmuna nasli da ga voda. Eto niko iz sarajeva nema da je taj jutuber i da ga voda. Da su doveli iz zagreba ili beograda isto bi bilo, mozda cak i bolje za grad. Ali eto i taj nuni je valjda poznat kod nas, pa tako jebiga nove furke, susramlje cisto da djeca trce ulicom za kombijem.
Pa mi za esmeraldom nismo.ovoliko trcali, a gdje esmeralda gdje je ovaj
Pa mi za esmeraldom nismo.ovoliko trcali, a gdje esmeralda gdje je ovaj
- muha_sa
#40472 Re: Popularne stvari koje ne kontam
made_in_sarajevo wrote: ↑10/07/2025 05:57 Prvo od silne djece dobro je ikako izasao iz kombija. Drugo u koliko smo kurcu kao drustvo pokazuje i to da su tog nunija majmuna nasli da ga voda. Eto niko iz sarajeva nema da je taj jutuber i da ga voda. Da su doveli iz zagreba ili beograda isto bi bilo, mozda cak i bolje za grad. Ali eto i taj nuni je valjda poznat kod nas, pa tako jebiga nove furke, susramlje cisto da djeca trce ulicom za kombijem.
Pa mi za esmeraldom nismo.ovoliko trcali, a gdje esmeralda gdje je ovaj![]()
To ona što je imala ožiljak na licu
Dodješ mi fildzan kafe jer od
-
BiBi911
#40473 Re: Popularne stvari koje ne kontam
muha_sa wrote: ↑10/07/2025 06:11made_in_sarajevo wrote: ↑10/07/2025 05:57 Prvo od silne djece dobro je ikako izasao iz kombija. Drugo u koliko smo kurcu kao drustvo pokazuje i to da su tog nunija majmuna nasli da ga voda. Eto niko iz sarajeva nema da je taj jutuber i da ga voda. Da su doveli iz zagreba ili beograda isto bi bilo, mozda cak i bolje za grad. Ali eto i taj nuni je valjda poznat kod nas, pa tako jebiga nove furke, susramlje cisto da djeca trce ulicom za kombijem.
![]()
![]()
To ona što je imala ožiljak na licu![]()
Dodješ mi fildzan kafe jer odbljucnuh kafu po sebi
Ne Esmeralda je bila slijepa i bio onaj sexy tip hoše armando( svaki spanac mi je zbog njega ostao da se zove tako)
-
made_in_sarajevo
#40474 Re: Popularne stvari koje ne kontam
muha_sa wrote: ↑10/07/2025 06:11made_in_sarajevo wrote: ↑10/07/2025 05:57 Prvo od silne djece dobro je ikako izasao iz kombija. Drugo u koliko smo kurcu kao drustvo pokazuje i to da su tog nunija majmuna nasli da ga voda. Eto niko iz sarajeva nema da je taj jutuber i da ga voda. Da su doveli iz zagreba ili beograda isto bi bilo, mozda cak i bolje za grad. Ali eto i taj nuni je valjda poznat kod nas, pa tako jebiga nove furke, susramlje cisto da djeca trce ulicom za kombijem.
![]()
![]()
To ona što je imala ožiljak na licu![]()
Dodješ mi fildzan kafe jer odbljucnuh kafu po sebi
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/ ... o-20250617
Plati misu da esmeralda progleda
- muha_sa
#40475 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Probudih hanumu--tek sam sad najebo