Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sherbett wrote:savršen način za odgojiti idiota - pod uslovom da ta briga "oko pelena" traje uvijek
roditelji ipak treba da znaju da im djeca sa 40 godina već treba da prestanu prati pelene svojoj djeci a njihovoj unučadi
Eluna, ne seri! Roditelj dok je ziv brine i drhti nad svojim djetetom. Ne u smislu da mu pere gace vec da je zdravo i sretno i kako mu je u zivotu.
A za ovu zadnju recenicu i sto si htjela da kazes mi je pre nizak IQ. Priznam
samo podebljah ono što ne želiš da vidiš u tom mom postu, za ne vidjeti i ne razumjeti rečenicu zaista treba imati izrazito nizak IQ ... priznajem
sherbett wrote:@eluna, upravo o tome se i radi. Nema tu uvijeta. Roditeljska briga je bezuvjetna i svevremenska.
Ja ne mislim da sam idiot, nit su moji roditelji odgajali idiota sto dan danas brinu za mene i o meni. Toliko da im pola stvari presutim.
da rezimiram - smatraš da roditelji treba da pitaju djete od 12 godina, a kada isto napuni 20 treba da mu odaberu životnog partnera, i/ili smatraš da osoba sa 35 godina ne zna gdje treba da ostavi prljavu majicu niti da sama odlučuje kad će koju majicu da obuče!?!?!!?
svevremenska briga "OKOK PELENA" podrazumijeva upravo ovo što navedoh - a dozvoli - smatrala sam da si takvu brigu nadrasla - barem je po tvom pisanju izgledalo tako, oprosti što se prevarih
Last edited by eluna on 29/08/2014 13:28, edited 1 time in total.
da rezimiram - smatraš da roditelji treba da pitaju djete od 12 godina, a kada isto napuni 20 treba da mu odaberu životnog partnera, i/ili smatraš da osoba sa 35 godina ne zna gdje treba da ostavi prljavu majicu niti da sama odlučuje kad će koju majicu da obuče!?!?!!?
svevremenska briga "OKOK PELENA" podrazumijeva upravo ovo što navedoh - a dozvoli - smatrala sam da si takvu brigu nadrasla - barem je po tvom pisanju izgledalo tako, oprosti što se prevarih
Da, bas je tako ona napisala kako si ti prevela.
Gdje god se zena pojavi napravi problem ni od cega i svi je razocaravaju i svakoga ima potrebu da uci necemu.