Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kmirsad

#40426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

_Reds_ wrote:
Na dobrim ti si državnim jaslama.
:shock: :shock: :shock: Šokiran sam tvom sposobnošču da pronikneš i pročitaš ljude... Moram početi uvažavati i s poštovanjem čitati tvoje komentare... :shock: Nevjerovatno.
drug_profi

#40427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

_Reds_ wrote:
Nemoj da jednog PK i gospodina Divjaka stavljas u istu rečenicu. Toliko.
Mogu li ja da pitam zašto?
Ako si u stanju objasniti.
_Reds_

#40428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Reds_ »

kmirsad wrote:
_Reds_ wrote:
:shock: :shock: :shock: Šokiran sam tvom sposobnošču da pronikneš i pročitaš ljude... Moram početi uvažavati i s poštovanjem čitati tvoje komentare... :shock: Nevjerovatno.
Naravno da si sokiran, bolje da ne koristis č i ć kad ih vec ne znas koristiti.
cvrčak_na_hedonizmu

#40429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Pa jebiga, lagano se mijenja diskurs priče, od multi kulti do hajde šta fali fotošiporana kokarda, Peđa je četnik i Jovo Divjak je čika Jovo. Ko da će imati problema zbog toga.

Ljudi ne razumiju da je to kraj BiH, ne sada ali za 20-30-40 godina sigurno.
kmirsad

#40430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

_Reds_ wrote:
kmirsad wrote:
_Reds_ wrote:
Naravno da si sokiran, bolje da ne koristis č i ć kad ih vec ne znas koristiti.
FamtastiĆan argument... sad si me stukao... lektore... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali nisi treba iznijeti ovu moju politiĆku manu sa Ć i Ć... sad svi znaju da sam politiĆki nepismen
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#40431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

sda očito ne razumije da je zbog jovana, predraga, iva, mirka, mira i bogića (pišem u množini) bosna i hercegovina i opstala. sda očito da ne svhaća da je u očima stranaca bosna i hercegovina bila ona strana koju su činili alija, haris, jovo, miro, tatjana, a ne strana koju su činili koljević, plavšić, radovan, ratko.

jedne prilike je miro lazović pitao istaknutog člana sda (ne mogu se sjetiti kojeg), bi li bosne i hercegovine bilo da nije bilo srba i hravta kao što sam ja. taj iz sda je pognuo glavu i tiho odgovorio da nebi.

ovo što stav radi je upravo uništavanje iskre zbog koje je međunarodna zajednica bila naklonjena bosni i hercegovini, a to nije dobro.
cvrčak_na_hedonizmu

#40432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

malakh wrote:sda očito ne razumije da je zbog jovana, predraga, iva, mirka, mira i bogića (pišem u množini) bosna i hercegovina i opstala. sda očito da ne svhaća da je u očima stranaca bosna i hercegovina bila ona strana koju su činili alija, haris, jovo, miro, tatjana, a ne strana koju su činili koljević, plavšić, radovan, ratko.

jedne prilike je miro lazović pitao istaknutog člana sda (ne mogu se sjetiti kojeg), bi li bosne i hercegovine bilo da nije bilo srba i hravta kao što sam ja. taj iz sda je pognuo glavu i tiho odgovorio da nebi.

ovo što stav radi je upravo uništavanje iskre zbog koje je međunarodna zajednica bila naklonjena bosni i hercegovini, a to nije dobro.
To ne rade Stav i Faktor nako, jer im se može nego to radi SDA, odnosno jedna ili više struja unutar iste.

Više sada ima prozivki "nepodobnih" nego 98 :skoljka:

Znači ne pričamo o pravim četnicima i ustašama nego o našim ljudima. Eh sad, ko je čiji, ako se petlja gdje mu nije mjesto, očito postaje upitno.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#40433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
malakh wrote:sda očito ne razumije da je zbog jovana, predraga, iva, mirka, mira i bogića (pišem u množini) bosna i hercegovina i opstala. sda očito da ne svhaća da je u očima stranaca bosna i hercegovina bila ona strana koju su činili alija, haris, jovo, miro, tatjana, a ne strana koju su činili koljević, plavšić, radovan, ratko.

To ne rade Stav i Faktor nako, jer im se može nego to radi SDA, odnosno jedna ili više struja unutar iste.

Više sada ima prozivki "nepodobnih" nego 98 :skoljka:

Znači ne pričamo o pravim četnicima i ustašama nego o našim ljudima. Eh sad, ko je čiji, ako se petlja gdje mu nije mjesto, očito postaje upitno.
to ti je ona stara priča. pređa je bosanski srbin dok ne dirne u naše. tada postaje četnik sa dna kace.
JThomas

#40434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

za pravog četnika se dižu ruke za dom naroda, a onom ko to nije se crta kokarda.
Banksy

#40435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Za SDA, četnici se penju UZ Vraca :D a ovi što silaze niz Vraca, to su nam koalicioni drugovi s kojima smo vezali zastave još 1990. kad se glasalo po sistemu: "tamo gdje nema naših, glasajte za njihove".
Kikibombona

#40436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

JThomas wrote:za pravog četnika se dižu ruke za dom naroda, a onom ko to nije se crta kokarda.
:thumbup:

SDA-ovci ne crtaju kokarde Govedarici, Bosicu, Sarovicu, Cvijanovic, Radojicicu, Ivanicu... vec crtaju kokarde Jovanu Divjaku, Pedji Kojovicu i drugim pro-BiH Srbima i Hrvatima. I ne samo Srbima i Hrvatima, vec svima koji imaju vlasko/sokacko/krstasko ime i drznu se kritikovati Bosnjake-muslimane iz SDA.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Chmoljo »

Al sjajni su ovi novi momenti zelene armije:

SDP je sada kuja NS i Konakovica. Ono patrijarhalno udaraju na obraz i kazu da su pitjke.

Ne znam sto se bave lokal politikom kada imaju drzavu da spase.
Kikibombona

#40438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Niksic je sve rekao o prevari Komsicu. Iskreno se nadam da ce Niksic i istomisljenici izbaciti SDA iz SDP-a. To bi bila velika stvar za BiH. Velika.

https://niksicblog.wordpress.com/2019/0 ... dWCYPyfGno

Neka Bijedic i ostalo smece predju u DF.
mrgreen

#40439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mrgreen »

Ne volim Damira Niksica, ali... :D stvarno je prelijepo sto je neko konacno sjeo i metodicno, strpljivo razlozio Komsicevu demagogiju i nastavljanje SDA propagande o istovremeno HB i cetnickoj NS.
Radi se o gradjanskoj demokratiji, nije vojna demokratija. Vojna demokratija podrazumijeva da vladaju ljudi po ratnim i vojnim zaslugama.
Jos kad bi ovo Komsicevi glasaci razumjeli.
meme_machine

#40440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

Opet Damir vazi o "protjeranim" Srbima Sarajeva

Moze li se kako implementirati povratak na popis iz 91. u Podrinju i istocnoj Bosni, ili ce nas opet docekati samo muk ovih gradjanskih stranaka
DrugaGimnazija

#40441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DrugaGimnazija »

meme_machine wrote:Opet Damir vazi o "protjeranim" Srbima Sarajeva

Moze li se kako implementirati povratak na popis iz 91. u Podrinju i istocnoj Bosni, ili ce nas opet docekati samo muk ovih gradjanskih stranaka
Vise ne moze, nakon 25 godina dejstva SDA.
meme_machine

#40442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by meme_machine »

DrugaGimnazija wrote: Vise ne moze, nakon 25 godina dejstva SDA.
Sto jes' jes', posebno donacija koje su Bog sami zna gdje zavrsile...
malakh

#40443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

mrgreen wrote:
Radi se o gradjanskoj demokratiji, nije vojna demokratija. Vojna demokratija podrazumijeva da vladaju ljudi po ratnim i vojnim zaslugama.
Jos kad bi ovo Komsicevi glasaci razumjeli.
apsolutna glupost. zelio bih procitati, vidjeti, saznati makar jedan intervju, javni govor ili bilo što u kojem se komsic dičio zlatnim ljiljanom i svojim ratnim zaslugama.

njegovi glasaci, simpatizeri i prijatelji to cesto spominju kroz prizmu patriotizma, ali on to nikada nije, niti ce spomenuti. zato sto nije takav covjek.

tako da ako netko misli da je damir šuknuo komsicu ovom recenicom, grdno se prevario.

ja sam glasao za komšića i ne krijem to, ali ne podržavam ovo što se nagađa da radi. ali imam strpljenja da sacekam krajnji ishod, a ne da ga, kao neki, odmah na pocetku osudim.
furlan

#40444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

Kikibombona wrote:
JThomas wrote:za pravog četnika se dižu ruke za dom naroda, a onom ko to nije se crta kokarda.
:thumbup:

SDA-ovci ne crtaju kokarde Govedarici, Bosicu, Sarovicu, Cvijanovic, Radojicicu, Ivanicu... vec crtaju kokarde Jovanu Divjaku, Pedji Kojovicu i drugim pro-BiH Srbima i Hrvatima. I ne samo Srbima i Hrvatima, vec svima koji imaju vlasko/sokacko/krstasko ime i drznu se kritikovati Bosnjake-muslimane iz SDA.
Kada im nestane Divjaka, Kojovica, i inih, ti si slijedeci da poneses cetnicko-ustasko znakovlje. To je ta matrica.
madner

#40445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Komunjare sto bi rekao Baja Mali Knidja.
palermo

#40446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

malakh wrote:
ja sam glasao za komšića i ne krijem to, ali ne podržavam ovo što se nagađa da radi. ali imam strpljenja da sacekam krajnji ishod, a ne da ga, kao neki, odmah na pocetku osudim.
ne bilo ti zahmetli, a što se nagađa da radi ? i zašto si protiv toga nagađanog ?
malakh

#40447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

palermo wrote:
malakh wrote:
ne bilo ti zahmetli, a što se nagađa da radi ? i zašto si protiv toga nagađanog ?
da izvineš, sjedi jednom guzicom na dvije stolice. govori kako ce pratiti stavove sdpa i bh bloka, a onda govori kako bi mogao u vlast sa sda. ili je uz bh blok u opoziciji, ili je u vlasti sa sda.
palermo

#40448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

malakh wrote:
palermo wrote:
malakh wrote:
da izvineš, sjedi jednom guzicom na dvije stolice. govori kako ce pratiti stavove sdpa i bh bloka, a onda govori kako bi mogao u vlast sa sda. ili je uz bh blok u opoziciji, ili je u vlasti sa sda.
pa nije mu lako.....ja, koliko vidim mnogi su već zasjeli sa obadvije guzice na obadvije stolice....pa su živi i zdravi, i glasni...
palermo

#40449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

by the way, je li Dino Mustafić još neka čivija u NS-u ili je marginalizovan.
Odličan mu je intervju na klix-u
daddy-kool

#40450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by daddy-kool »

Pretpostavljam da ga ljuti što su DF i SDP ušli u orbitu NS, a možda su računali da će biti obratno.
Vjerovatno mnogima smeta i licemjerje načina kako se kategorišu prihvatljive i neprihvatljive etnonacionalne stranke.
Locked