Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakva je tebi slika, kod mene katastrofa. Ne mogu vremena procitati. Rezolucija 360 do 480 max
Cak ni ime vozaca, samo prezime koje je vecim slovima napisano
Ha, slika je u rangu recimo sa Sport kluba i Telemacha od prošle godine, nikad nisam bio baš zadovoljan, dakle i na Move TV mi dođe isto, nije baš tako loše kao što ti pišeš.
Najviše bih volio sliku prenosa kao što je npr. slika na netfliksovom " Drive to survive" , koje sam pregledao u protekloj hefti. Ili je DTS zapravo u 4k???
Prema ovome prosle sezone na sk je bilo kino
I evo sad klikam random kanale i svugdje je slika prilicno dobra. Ali arene koji god kliknem slika je uzas
konektovan wrote: ↑07/03/2026 21:30
Koja arena prenosi F1??
Arenasport 1 BiH.
Samo, ne znam jel i kod drugih tako, al meni u pregledu programa nigdje ne stoji F1 al uredno ide prijenos u redovnom terminu. Jutros u 6h kad vratim na AS1 recimo, idu kvalifikacije iako na programu pise da treba biti nesto sasvim deseto.
Kakva je tebi slika, kod mene katastrofa. Ne mogu vremena procitati. Rezolucija 360 do 480 max
Cak ni ime vozaca, samo prezime koje je vecim slovima napisano
Ha, slika je u rangu recimo sa Sport kluba i Telemacha od prošle godine, nikad nisam bio baš zadovoljan, dakle i na Move TV mi dođe isto, nije baš tako loše kao što ti pišeš.
Najviše bih volio sliku prenosa kao što je npr. slika na netfliksovom " Drive to survive" , koje sam pregledao u protekloj hefti. Ili je DTS zapravo u 4k???
Kod telemacha je pravi kvalitet bio samo na sportklub 4k kanalu.
konektovan wrote: ↑07/03/2026 21:30
Koja arena prenosi F1??
Arenasport 1 BiH.
Samo, ne znam jel i kod drugih tako, al meni u pregledu programa nigdje ne stoji F1 al uredno ide prijenos u redovnom terminu. Jutros u 6h kad vratim na AS1 recimo, idu kvalifikacije iako na programu pise da treba biti nesto sasvim deseto.
Meni EPG uredno prikazuje satnicu za F1 na Moja TV. Ono što me nervira je što na Arena 1 BH nema prenosa F2 iako voditelji često spominju F2 i F3. Pretpostavljam da ti prenosi idu na Arena Adrenalin u Srbiji...
Mercedes je svijet za sebe definitivno, narocito Russell. Antonelli mi se opet cini kao neko koga mogu juriti Mclareni, Ferrariji, Red Bullovi mozda cak i budu bolji ako budu imali dobar dan i malo srece. Btw, u toku je F2 glavna trka, Dino 3. za sada. Iako je imao pole position, los start ga kostao bolje pozicije. Mada ima jos dosta da se vozi, mijenjat ce se plasmani sigurno