pa ne mora samo hranu
neka ode na wills nesto raditi
neka ode u safet zajko sta ja znam
eto kontenta
nek odigra sa djecom on sam protiv 30 klinaca i sl
pa ne mora samo hranu
Imamo mi puno toga za pokazati, samo moraš znati.
Istražuj, čitaj, šta da ti kažem. Nisu nam hrana i Gavrilo jedini.
Da te preda Jazi, majka vodi do glavnog zandaramuha_sa wrote: ↑09/07/2025 21:50![]()
Igrali poklape u Samardzijama--u tom nailazi od doktora Želje kcerka Amelakontam-gotov sam, sad ce me rec majki (nani)
nastavljamo igrat--cucimo,na meni bank-taman razbacujem karte kad me neko za uho uhvati i odiže me
ko vec majka
ne popušta uho vec me tako vodi na čaršiju da me preda Jažic Sulejmanu (milicioner koji je bio strah i trepet--igramo lopte i neko vikne ETO JAŽE--mi trk u kucu pa pod minder
)--od tad više nikad za nikad kocko nisam
jesam cize i to kod škole--mi igramo a velka raja se klade--IMA--NEMA
![]()
Što je rec sudbina--ta Amela mi je kcerki predavala anatomiju na stomatologiji--rahmet joj duši(Amela Kulenovic)
Traži ga da me preda a moli boga da ga ne nadjeMessier wrote: ↑09/07/2025 21:54Da te preda Jazi, majka vodi do glavnog zandaramuha_sa wrote: ↑09/07/2025 21:50![]()
Igrali poklape u Samardzijama--u tom nailazi od doktora Želje kcerka Amelakontam-gotov sam, sad ce me rec majki (nani)
nastavljamo igrat--cucimo,na meni bank-taman razbacujem karte kad me neko za uho uhvati i odiže me
ko vec majka
ne popušta uho vec me tako vodi na čaršiju da me preda Jažic Sulejmanu (milicioner koji je bio strah i trepet--igramo lopte i neko vikne ETO JAŽE--mi trk u kucu pa pod minder
![]()
Što je rec sudbina--ta Amela mi je kcerki predavala anatomiju na stomatologiji--rahmet joj duši(Amela Kulenovic)
![]()
Znaci izlijecen, nista barbut po carsiji?muha_sa wrote: ↑09/07/2025 21:56Traži ga da me preda a moli boga da ga ne nadjeMessier wrote: ↑09/07/2025 21:54Da te preda Jazi, majka vodi do glavnog zandaramuha_sa wrote: ↑09/07/2025 21:50
![]()
ko vec majka
![]()
![]()
al je djelovalo--hvala joj
![]()
Samo nijemi posmatrac
@Bobi, zbog čega mi postovi na te m Dešavanja u Hrvatskoj moraju proći nečije nekakvo odobrenje?Bobi wrote: ↑09/07/2025 20:25Kaže jedan da su Kai i Speed braća od različitih majki.Velkoski wrote: ↑09/07/2025 20:09 https://youtu.be/R-lqc_g5-mM?si=ogGHypLsBIuLQiDq
pade mi na pamet ovo, za ove što smaraju da smo gori od Indije i kakve se već stvari ne pišu![]()