Vecini od nas je problem sto igramo previse i sportova i meceva za koje realno i ne sakupimo bas najbolje informacije.
Pa često pričamo o namještanjima i nekakvim teorijama zavjere.Stotine je faktora koji utiču na izhode mečeva. Tako da i nije baš toliko namještanja koliko se kod nas priča .
Još jedna stavka koja je veoma loša kod većine nas je Money managment. Ja sam dobivao velike iznose na kladionici al mi je MM uvijek bio los tako da sam često prosipao i 5 cifrene dobitke u kratkom vremenu.Ove godine sam odlucio malo drugačije odnosno skroz drugačije fokus je na velikim turnirima i samo tenis.Igracu i manje turnire al na manje uplate.Odlučio sam i da napravim stranicu na FB pa cu tu sve objavljivati.
Krenucu sa bankom od 5000 jedinica. Jedna jedinica nekome moze predstavljati jednu marku ili deset feninga ili jedan fening koliko ko moze priustiti sebi. Zelim samo dokazati da se može ostvariti profit na duzi period.
Prvi meč na koji ide ulog od 200 Jedinica
Flavia Pennetta- Sam Stosur TIP1 1,80
1/16 finale ženskog dijela ždrijeba donosi duel dvije iskusne igračice i nema sumnje koje apsolutni favorit u ovom meču kvota od 1,80
Međusobni omjer je 6-0 u korist Flavije i to sve na tvrodoj podlozi i dosta ubjedljivo.
Pennetta je u dobroj formi igrala 1/4 finale Australian Opena izgubila od osvajačice turnira Na Li.A do 1/4 finala je dogurala i u Dubai-u gdje je takodjer izgubila od osvajačice turnira Venus Williams.
Od Stosur sam očekivao mnogo više na startu ove sezone.Pogotovo prateći njene pripreme na početkku sezone, ali opet se pokazalo da se ne može nositi sa pritiskom australijske javnosti i ispuniti njihova ocekivanja na tom Grand Slam-u.Na Australian Open-u ispala je u trećem,u Dohi u 2 a u Dubai-u u prvom kolu.Ona tradicionalno
Nemam nikakve dileme Tip 1 sve ostalo bi predstavljalo veliko iznenadjenje