Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- addem
#40401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta je bilo. Jel forto jos premijer?
- Kikibombona
#40402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forto je ispao supak i zasluzio svaku kritiku. Najzesce kritike je dobio od simpatizera NS.addem wrote:Sta je bilo. Jel forto jos premijer?
Shvatio je zajeb, povukao zahtjev za pausal i izvinio se. To su neki novi momenti u BH politici. Ostali pripadnici NS su dobili snaznu poruku da takve stvari nece biti tolerisane. Na taj nacin se gradi zdrava politika.
SDA i HDZ gnjide su u SBK povecle pausal za duplo i bas ih briga. Mozes se polititi benzinom i zapaliti oni ce pare uzeti. Ne zanima ih.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ponovo izvor vijesti zurnal. Provjereno stranacko glasilo. Ha?nemampojma0 wrote:Jesu li i ovi dusmani naroda?Kikibombona wrote:Cuj sta imam?nemampojma0 wrote:Ti si enesovacSta ti imas sa unutrasnjim pitanjima SDP-a?
Podsjeti me ovo enesovac na Enesa Hadziedhemcumurovica, inace je Pedjin dobar prijatelj
Meni od plate odbija da bi oni imali plate. Sta god kupim na to ide porez.
Imam itekako sa svakom politickom partijom koja uzima pare sa budzeta i koja radi o glavi meni i mom naroda.
Prokleti bili za sve sto su uradili. Uspjeli su od ove drzave napraviti najgore mjesto u Evropi.
Svako ko radi za SDA kartel je dusmanin ovog naroda.
http://zurnal.info/novost/21903/za-pet- ... ona-maraka
- JThomas
#40404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sve je to tačno i sve to upućeni znaju. ali ti drugovi poslije toga dobiju 4x manje glasova nego 2010. dok glasači temeljnih za svoje kažu, sposoban, snalažljiv, ko ne zna sebi ne zna ni drugom.
- nikad_vise
#40405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kikibombona wrote:Cuj sta imam?nemampojma0 wrote:Ti si enesovacSta ti imas sa unutrasnjim pitanjima SDP-a?
Podsjeti me ovo enesovac na Enesa Hadziedhemcumurovica, inace je Pedjin dobar prijatelj
Meni od plate odbija da bi oni imali plate. Sta god kupim na to ide porez.
Imam itekako sa svakom politickom partijom koja uzima pare sa budzeta i koja radi o glavi meni i mom naroda.
Prokleti bili za sve sto su uradili. Uspjeli su od ove drzave napraviti najgore mjesto u Evropi.
Svako ko radi za SDA kartel je dusmanin ovog naroda.
NS ali i NiP imaju vec ove izbore skupa vise glasova od SDA za kantonalnu skupstinu.Ovaj tandem ce i ubuduce ostati,i siguran sam da ce i naredne izbore samo rasti u KS.Prepoznat ce narod iskren i posten rad,to kad tad ispliva na povrsinu.Konakovic ce ih jos vise ubiti za ovo mandata bio opozicija a pogotov pozicija u vlasti.Vjerujem da ce i platforma uzeti dosta glasova,eventualno dodatno ozdravljeni SDP i moce ih nogama sutati.Ono sto je sigurno da ce DF sigurno padati ali i SBB.To uopste nisu nikakve autenticne politike nego obicni privjesci koji sluze njihovim sefovima za zaposljavanje par svojih ljudi i to je to.Ja u njima ne vidim nekakav potencijal za dalji rast,posebno ako Covic cementira mjesto HDZ predsjednika u predsjednistvu BIH,pa DF-u Zeljko ne mogne povuci dodatnih glasova za stranku svojom kandidaturom za clana predsjednistva.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#40406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bosnjakinja i jos pokrivena. Idealna kandidatkinja za lazni balans "Svi su isti" sa premijerkom Srbije koja negira genocid itd. Vec vidim Sabinu Cudic kako se sece po platoima i to objasnjava. Uz obaveznu opasku "Ja radim sa mladim". Od kad ona FGR radi sa mladim, Ganic je sveta krava u koju se ne dira. I vila mu se hallalila. Jer je uhljebio FGRnemampojma0 wrote:Vidim NS udarila i po nacelnici Visokog, a ona nije SDA. Doduse jest Bosnjakinja, mozda je to razlog. Al nema veze, samo deri. Jos da upitam, kad ce NS formirati koji odbor u RS, pa da malo proceslja i tamosnju politicku scenu...mislim, ako imaju afiniteta za to, ipak tamo nisu Bosnjaci
- kmirsad
#40407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... TWkpXexLhU
BRAVO SELIME ! ! !
Ovako govore prave pravi patrioti BiH i antifašisti.
Ovakve ljude će istorija upamtiti.
One druge će voda iz vodokotlića odnijeti tamo gdje im je mjesto.
Željko Komšiću, pročitaj ovo. I odluči sam gdje pripadaš.
Ljudima ili uhljebima.
Pogledaj svog Ljiljana svoje potomke...i pokušaj se sjeti sebe.
Ne dozvoli da i tebe i sve tvoje, pomenuta voda odnese...
Imaš odgovornost... za sebe i svoje, ali i za sve koji su ti dali glas.
BRAVO SELIME ! ! !
Ovako govore prave pravi patrioti BiH i antifašisti.
Ovakve ljude će istorija upamtiti.
One druge će voda iz vodokotlića odnijeti tamo gdje im je mjesto.
Željko Komšiću, pročitaj ovo. I odluči sam gdje pripadaš.
Ljudima ili uhljebima.
Pogledaj svog Ljiljana svoje potomke...i pokušaj se sjeti sebe.
Ne dozvoli da i tebe i sve tvoje, pomenuta voda odnese...
Imaš odgovornost... za sebe i svoje, ali i za sve koji su ti dali glas.
-
Novak20
#40408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KatarinaKosaca wrote:Bosnjakinja i jos pokrivena. Idealna kandidatkinja za lazni balans "Svi su isti" sa premijerkom Srbije koja negira genocid itd. Vec vidim Sabinu Cudic kako se sece po platoima i to objasnjava. Uz obaveznu opasku "Ja radim sa mladim". Od kad ona FGR radi sa mladim, Ganic je sveta krava u koju se ne dira. I vila mu se hallalila. Jer je uhljebio FGRnemampojma0 wrote:Vidim NS udarila i po nacelnici Visokog, a ona nije SDA. Doduse jest Bosnjakinja, mozda je to razlog. Al nema veze, samo deri. Jos da upitam, kad ce NS formirati koji odbor u RS, pa da malo proceslja i tamosnju politicku scenu...mislim, ako imaju afiniteta za to, ipak tamo nisu Bosnjaci
Po vama "pokrivena Bošnjakinja" načelnica i njen sin imaju pravo fotošopirati lokalnog novinara, borca A R BiH, Hrvata, metnuti mu šajkaču (navodno sa kokardom) i taj materijal dijeliti putem FB radi huškanja na čovjeka i njegovu porodicu ????
Aferim građani.
Last edited by Novak20 on 25/02/2019 08:47, edited 2 times in total.
- _Reds_
#40409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Niti znam nju niti znam njega.Better Man wrote:Načelnica općine Visoko je jedno veliko zlo od žene. Ko nije za nju i ko ne podržava njen rad taj je na njenoj crnoj listi. Ona je prvi mandat načelnice dobila kao kadar SDA, a kao kandidata za tu poziciju je pogurao bivši predsjednik SDA Visoko Halim Zukić. Nakon toga su se razišli, jer je ona počela raditi isključivo za sebe, a Halim Zukić je očekivao da će ona raditi za njega, tj. zvrašavati njemu određene poslove. Novi madat je dobila kao nezavisni kandidat i nastavila je da radi na isti način kao i u prvom mandatu tako što se obračunava sa svima ko nije na njenoj strani i sprovodi teror u nad ljudima. Grad je zapušten, putna infrastuktura je kriminalna, rupe na cesti su na svakom koraku, ali zato je uljebila svu svoju rodbinu i vlastitu djecu. samo jedan primjer. Direktor javnog komunalnog preduzeća Visoko je Prelić Hasan, koji je prvi rođak načelnice. Da dalje ne nabrajam. Daria Božića lično znam, jer je moj prijatelj još od prije rata i on je sportski novinar na federalnom radiju i piše za portal visoko.co.ba._Reds_ wrote:Koji cirkus.Naša stranka saopćila je danas da je novinar iz Visokog Dario Božić policiji podnio prijavu za širenje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti protiv općinske načelnice Amre Babić i još dvije osobe.
Kako navode, načelnica Babić je na svom Facebook profilu prenijela fotomontažu Darija Božića koja ima za cilj narušavanje Božićevog ugleda i ideološkog etiketiranja koje ima za cilj da izazove omrazu prema novinaru. Osim toga, omogućila je komentiranje te fotomontaže što je onda izazvalo osude i prijetnje na Božićev račun te njemu i njegovoj porodici poljuljalo osjećaj sigurnosti.
Pazi ovo, neko objavi tvoju karikaturu kako bi te ismijavao, i to je sloboda govora.
Onda ti objavis tu karkaturu na svom profilu, i onda to pamet iz NS naziva narušavanje ugleda karikaturiste.
Svašta na ovom dunjaluku.
Nego je smijesno ovo čime se bavi NS, i šta je eto sloboda govora, a šta narušavanje ugleda.
Ovo o čemu si ti pričao je drugi par opanaka, i da se eto zbog toga reagovali, rekao bi uredu.
- Banksy
#40410 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
_Reds_ wrote:
Niti znam nju niti znam njega.
Nego je smijesno ovo čime se bavi NS, i šta je eto sloboda govora, a šta narušavanje ugleda.
Ovo o čemu si ti pričao je drugi par opanaka, i da se eto zbog toga reagovali, rekao bi uredu.
Ovo je poziv na linč koji upućuju VLAST i VEĆINA na nezaštićenu MANJINU.
Novinar Božić je u svojoj prijavi naveo da je sin općinske načelnice Mirza Babić na svom Facebook profilu "objavio montiranu sliku Božića i njegovih prijatelja na kojoj su dodane kape šajkače, a tu fotografiju je podijelila i općinska načelnica".
Božić je prijavu podnio nakon pritisaka i uvreda kojima je bio izložen putem društvenih mreža,
Kako Božić tvrdi u prijavi, oni su objavama fotošopiranih fotografija na kojima je on (navodno sa šajkačom na kojoj je kokarda), a zbog čega je ugrožena sigurnost njega i njegove porodice.
Božić dodaje kako "nije imao nikakvu mrlju u životu, već je bio ponosni pripadnik Armije BiH".
Tonemo u nasilničko, šovinističko , pa i fašističko društvo gdje se manjinama crtaju mete na čelu, a fizički ih se napada u prostorima državnih institucija.
Svaka relativizacija, dobro poznata i prepisana iz srbijanskih i hrvatskih sredina, više govori o onome koji je izgovara, nego o samim počinjenim djelima.
Proći će i ovo, a napisano i izgovoreno će ostati. Treba to imati na umu.
- _Reds_
#40411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja razumijem da ti braniš nekoga jer ti je drug.
Ali ako tražimo neko semće pored političara onda su to novinari i famozna sloboda govora.
Stvar je što, kad oni pišu u čemu žele i kako žele, često bez dokaza, onda je to sloboda. A kad se neko poigra sa njima, pa im nacrta nešto tamo na glavama, eh onda je to napad.
Da ne kažem da svaka budala danas može da ima svoj portal i glumi novinara, i piskara šta mu je volja.
Ma ide metak u čelo sigurno, daj ne lažimo se, svaki dan gine kod nas novinar. Opet ponavljam, ako gdje nema granice u tim slobodama piskaranja, onda je to kod nas.
Članci koji pišu ti tkzv. novinari su bruka i sramota.
Istraživačkog novinarstva više nema, sve se radi za klik više.
Ali ako tražimo neko semće pored političara onda su to novinari i famozna sloboda govora.
Stvar je što, kad oni pišu u čemu žele i kako žele, često bez dokaza, onda je to sloboda. A kad se neko poigra sa njima, pa im nacrta nešto tamo na glavama, eh onda je to napad.
Da ne kažem da svaka budala danas može da ima svoj portal i glumi novinara, i piskara šta mu je volja.
Ma ide metak u čelo sigurno, daj ne lažimo se, svaki dan gine kod nas novinar. Opet ponavljam, ako gdje nema granice u tim slobodama piskaranja, onda je to kod nas.
- Kikibombona
#40412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pogledaj novinare u Americi ili Velikoj Britaniji. Gori su od nasih 100 puta._Reds_ wrote:Ja razumijem da ti braniš nekoga jer ti je drug.
Ovdje se radi o klasicnom fasizmu i crtanju mete manjinskim zajednicama. Zasto je novinaru nacrtana kokarda? Samo zato sto je Srbin? Ovdje se radi o uvredi na nacionalnoj osnovi i to je nedopustivo.
Zamisli da neko nacelnicu poistovjeti sa ISIL-om ili al-Kaidom samo zato sto je muslimanka. Budi posten i realno sagledaj slucaj.
- Kikibombona
#40413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemas potrebu zastiti novinara, bivseg pripadnika ABiH, kojeg je nacelnica proglasila cetnikom radi njegovog misljenja?KatarinaKosaca wrote:Bosnjakinja i jos pokrivena. Idealna kandidatkinja za lazni balans "Svi su isti" sa premijerkom Srbije koja negira genocid itd. Vec vidim Sabinu Cudic kako se sece po platoima i to objasnjava. Uz obaveznu opasku "Ja radim sa mladim". Od kad ona FGR radi sa mladim, Ganic je sveta krava u koju se ne dira. I vila mu se hallalila. Jer je uhljebio FGRnemampojma0 wrote:Vidim NS udarila i po nacelnici Visokog, a ona nije SDA. Doduse jest Bosnjakinja, mozda je to razlog. Al nema veze, samo deri. Jos da upitam, kad ce NS formirati koji odbor u RS, pa da malo proceslja i tamosnju politicku scenu...mislim, ako imaju afiniteta za to, ipak tamo nisu Bosnjaci
Svaki Srbin koji se drzne kritikovati Bosnjaka zasluzuje da mu se nacrta sajkaca i kokarda na glavi.
Je li to ta ekstremna, bosnjacka, profasisticka desnica?
Boze sacuvaj. Jos samo malo pa cete biti isti kao SNSD i HDZ.
- JThomas
#40414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
- Kikibombona
#40415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kada dokazane bosansko-hercdgovacke patriote, Jovana Divjaka i Pedju Kojovica proglasis cetnicima, onda je svaki Srbin potencijalni cetnik.JThomas wrote:AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
Uopste nije bitno da li se osjeca kao Srbin, da li je mozda pravoslavac, dovoljno je da ima ime koje smrdi na srpstvo ili pravoslavlje.
Tako se mozes izjasnjavati kao Bosanac, biti ateista, bivsi pripadnik ABiH, a zvati se Milan. I odmah si cetnik ako kritikujes nacelnicu Visokog. Cetnik si radi imena.
-
Novak20
#40416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ispravka krivog navoda. Čovjek je Hrvat, a ne Srbin. No, ništa ne mijenja u ovom slučaju.Kikibombona wrote:
Pogledaj novinare u Americi ili Velikoj Britaniji. Gori su od nasih 100 puta.
Ovdje se radi o klasicnom fasizmu i crtanju mete manjinskim zajednicama. Zasto je novinaru nacrtana kokarda? Samo zato sto je Srbin? Ovdje se radi o uvredi na nacionalnoj osnovi i to je nedopustivo.
Zamisli da neko nacelnicu poistovjeti sa ISIL-om ili al-Kaidom samo zato sto je muslimanka. Budi posten i realno sagledaj slucaj.
Najjači su mi ovi građani sa tvrdnjama da NS napada načelnicu Visokog jer je Bošnjakinja, pokrivena pride.
- _Reds_
#40417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemoj da jednog PK i gospodina Divjaka stavljas u istu rečenicu. Toliko.Kikibombona wrote:Kada dokazane bosansko-hercdgovacke patriote, Jovana Divjaka i Pedju Kojovica proglasis cetnicima, onda je svaki Srbin potencijalni cetnik.JThomas wrote:AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
Uopste nije bitno da li se osjeca kao Srbin, da li je mozda pravoslavac, dovoljno je da ima ime koje smrdi na srpstvo ili pravoslavlje.
Tako se mozes izjasnjavati kao Bosanac, biti ateista, bivsi pripadnik ABiH, a zvati se Milan. I odmah si cetnik ako kritikujes nacelnicu Visokog. Cetnik si radi imena.
-
daddy-kool
#40418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve češće se sjetim ovog posta.Kikibombona wrote:Kada dokazane bosansko-hercdgovacke patriote, Jovana Divjaka i Pedju Kojovica proglasis cetnicima, onda je svaki Srbin potencijalni cetnik.JThomas wrote:AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
https://forum.klix.ba/sda-pokrece-proce ... #p15315693
Ako je to put, a ovo nisu incidenti nego sredstva, nismo na dobrom putu.4. Kao teorija zavjere se postavlja teza da postoji grupa turkofilnih Bošnjaka koji budućnost vide u podjeli BiH i impliciranom begovatu gdje bi nesmetano vladali i šta u odnodu na sada?
Pretpostavimo da postoji ta 4. grupa, kako bi se ona trebala ponašati da svoje namjere sprovede u djelo? Trebala bi praviti okruženje gdje je suživot nemoguć i nepodnošljiv, trebala bi plasirati u javnost ideje o razdvajanju naroda i "istorijskom razgraničenju", gradila bi jednoetnički ideal društva. Ta grupa bi morala ubijediti većinu naroda u to, a to pretpostavlja danonoćno ispiranje mozga putem svih rasploživih medija. Ta grupa bi morala obezbijediti podršku kod svih članica PIC-a za takvo nešto. Sve to se realno ne vidi. Osim što bi takva ideja bila glupa i porazna, prije svega po Bošnjake, ona nema ni minimum prisutnosti u javnosti.
- kmirsad
#40419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ništa mu Redse ne govori i ne savjetuj. Samo Kikiju nabi na glavu šajkaču s kokardom. Kako je to kod vas reds..._Reds_ wrote:Nemoj da jednog PK i gospodina Divjaka stavljas u istu rečenicu. Toliko.Kikibombona wrote:Kada dokazane bosansko-hercdgovacke patriote, Jovana Divjaka i Pedju Kojovica proglasis cetnicima, onda je svaki Srbin potencijalni cetnik.JThomas wrote:AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
Kad će Divjak osvanuti sa šajkačom i kamom u zubima...
- _Reds_
#40420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E moj Mirsade, čime li ti baviš u životu, pa si uspio na ovom forumu svakom loncu biti poklopac.kmirsad wrote: Kad će Divjak osvanuti sa šajkačom i kamom u zubima...
- kmirsad
#40421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Onim čime se još jedino možeš baviti u ovoj jadnoj uništenoj državi... forumanjem i nabijanjem šajkača na glavu... volio bih se ja ubaciti na posao u kakav Telekom, Elektroprivredu, pa da nemam kad dići glavu od posla, da nemam vremena za forum... ovako šta ću drugo... poklopćariti svima redom... ili da opet izbije kakav ratčić..._Reds_ wrote:E moj Mirsade, čime li ti baviš u životu, pa si uspio na ovom forumu svakom loncu biti poklopac.kmirsad wrote: Kad će Divjak osvanuti sa šajkačom i kamom u zubima...
- _Reds_
#40422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Onim čime se još jedino možeš baviti u ovoj jadnoj uništenoj državi... forumanjem i nabijanjem šajkača na glavu... volio bih se ja ubaciti na posao u kakav Telekom, Elektroprivredu, pa da nemam kad dići glavu od posla, da nemam vremena za forum... ovako šta ću drugo... poklopćariti svima redom... ili da opet izbije kakav ratčić...[/quote]kmirsad wrote:
E moj Mirsade, čime li ti baviš u životu, pa si uspio na ovom forumu svakom loncu biti poklopac.
Na dobrim ti si državnim jaslama.
- Kikibombona
#40423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Stavila ih SDA, tj. SDA medijsko glasilo - STAV._Reds_ wrote:Nemoj da jednog PK i gospodina Divjaka stavljas u istu rečenicu. Toliko.Kikibombona wrote:Kada dokazane bosansko-hercdgovacke patriote, Jovana Divjaka i Pedju Kojovica proglasis cetnicima, onda je svaki Srbin potencijalni cetnik.JThomas wrote:AKO JE TAČNO relativizacije mi zaista nisu jasne. načelnik obavlja javnu funkciju i nastupa iz pozicije vlasti i moći. a kakva je poruka nema se šta ni pričati. prije se govorili alijini srbi i hrvati, sad izgleda ni to što si bio u armiji bih nije dovoljno da ne budeš četnik i ustaša.
Jovanu Divjaku i Pedji Kojovicu je zajednicko da su cetnici.
Do podne čika Jovo, od podne čiča Jova
http://stav.ba/jovo-nanovo/
Ako se zoves Jovan i kritikujes bosnjacko - odmah si cetnik.
Otkud nekome sa vlaskim ili krstaskim imenom pravo da kritikuje Bosnjaka/muslimana?
Mamu li im jebem vlasku, oni ce nama... a svima im kokarda viri iz dzepa...
- Kikibombona
#40424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma nema to veze, cetnik-ustasa, isti qrac.Novak20 wrote:Ispravka krivog navoda. Čovjek je Hrvat, a ne Srbin. No, ništa ne mijenja u ovom slučaju.Kikibombona wrote:
Pogledaj novinare u Americi ili Velikoj Britaniji. Gori su od nasih 100 puta.
Najjači su mi ovi građani sa tvrdnjama da NS napada načelnicu Visokog jer je Bošnjakinja, pokrivena pride.
Ako se neko zove Davor, kako ja mogu znati je li on cetnik ili ustasa?
A to sto ima hidzab je narocit razlog da im se najebemo mame vlaske. Otkud im drskost kritikovati zenu sa hidzabom. Neka idu u Siroki i Pale, neka tamo smrde na cvarke, mamu im jebem.
-
kiligonzales
#40425 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko
Predsjednistvo prije rata i u ratu je brojalo vise clanova nego danas.Area_51 wrote:Treba li izmjenom Ustava Bosne i Hercegovine, odnosno Izbornog zakona, nakon presude Finci-Sejdic, omoguciti gradjanima iz grupe Ostalih:
1. Da imaju jednako pravo kandidiranja za Predsjednistvo Bosne i Hercegovine (samo je ovo bio prigovor Strasburu)
2. Da budu birani i izabrani u Peedsjednistvo Bosne i Hercegovine.
Kako samo olako ljudi, jednu jasnu stvar preokrenuse u to da Jakica Finci treba biti IZRABRAN u Predsjednistvo, na sta ja nikad ne bih pristao. Kakvo sad cetvrto mjestu u Predsjednistvu, katastrofa. Svi ostali clanovi ce imati po 150.000 glasova najmanje, on jedan oko 200 i eto ga, pravo u Predsjednistvo.
Vas stav, molim.
S time da smo imali jednog predsjednika i zamjenika mu, a ostali su bili clanovi predsjednistva.