Pocetak obevaca, rasplet nesrazmjerno plitak i jedostavan, u prosjeku solidan i za ljubitelje zimskog ambijenta.
Moderator: _BataZiv_0809

Pretjerivanje i jeste fazon, a ja nikakve loše glume nisam primjetio.hadzinicasa wrote:ovo se samo gleda zatvorenih ociju i pojacanog tona.Hasan006 wrote:
Odavno mi film ovako dobro nije legao. Nije ništa pretjerano originalno ni unikatno, ali vrhunska režija i gluma.
Žestok must-watch
soundtrack zelim. badly. ostalo po meni, preforsirano, na granici s parodijom (izvinjavam se ako je to bila namjera) na momente uzasnom glumom, kliseizirano i ... steta. fina idejica s fenomenalnom muziko. moglo je, o kako je moglo, puno puno bolje.
kafanski_covjek wrote:cekamo jos da i Bloo odgleda
kakavdanakneiskustvu wrote:
za oplakati

Nije baš sve na TV-u. Ovaj sam skinuo i pogledao.AhmetShabo wrote:na kojem je ovaj vcrs?johnnykola wrote:Fakat dobar. Nema dasaka do onih koje život znače.
A eto, značile su i za smrt.
Film na TV-u

Misliš, metno mu ga žestoko neko, tom Rakonji?Tito_i_Partija wrote:Pistolj je toliko veliki k'o da igra glavnu ulogu pored Goslinga. A Ford izgleda k'o da mu ga je neko odzada pristavio. 3/10.
ne znam vise sta je spojler a sta nije pa, za svaki slucaj:Hasan006 wrote:Pretjerivanje i jeste fazon, a ja nikakve loše glume nisam primjetio.hadzinicasa wrote:ovo se samo gleda zatvorenih ociju i pojacanog tona.Hasan006 wrote:
http://www.imdb.com/title/tt3890160/
Odavno mi film ovako dobro nije legao. Nije ništa pretjerano originalno ni unikatno, ali vrhunska režija i gluma.
Žestok must-watch
soundtrack zelim. badly. ostalo po meni, preforsirano, na granici s parodijom (izvinjavam se ako je to bila namjera) na momente uzasnom glumom, kliseizirano i ... steta. fina idejica s fenomenalnom muziko. moglo je, o kako je moglo, puno puno bolje.
Vidim ide i Debra od Becka. Mogao bi se pogledati.hadzinicasa wrote:
ne znam vise sta je spojler a sta nije pa, za svaki slucaj:
glavni lik "glumi" kroz muziku u slusalicama, dakle na taj nacin izrazava sve sto misli, osjeca, oko cega dvoji i sl, pa bi mimika tu bila suvisna, zato i ima cijeli film "poker face". Ovo je uradjeno fenomenalno, trenuci su preneseni izborom pjesama nevidjeno dobro, baska sto je muzika genijalna i tu zaista nema potrebe za "glumom". to je i bila poenta i na dobro izvedenoj ideji kapa dole. S druge strane, nisam se mogla oteti utisku u nekoliko scena, pogotov pred kraj, recimo u autu, da se radi ne o B nago o ŽNj produkciji.
vidim ima visoke ocjene na imdb-u. ponavljam, ovaj film treba pogledati samo zbog muzike i njene uloge u filmu, u zivotu glavnog lika i nacinu njegovog izrazavanja kroz istu. mozda sam ja tu malo subjektivna, ali nije mi se jednom desilo da sam u po' neke ozbiljne situacije, a u glavi pocne svirati neka pjesma (ne nisam Ally McBeal, niti se radi o imposter sindromu), ili se probudis s muzickom numerom u glavi.
elem Soundtrack downloadovan, drogiram se.
amar1994 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
za oplakati![]()
jesi l igledao na cinestaru![]()
odlicna gluma , a cuko je prica za sebe
TAFKAP wrote:Sinoć ponovo nakon nekoliko godina odgledao Heat. Koje remek djelo kinematografije, napetost te drži o prve do zadnje minuteGledao sam ga do 2 izjutra, iako ga znam čini mi se skoro napamet, opet me držao budnog i napetog, nije mi dao da idem spavat.
Gluma odlična, kamera, scenarijo, ... Malo je filmova, a i glumaca ove kvalitete u današnja doba
u pmjohnnykola wrote:
P.S.
Pa neću mu ženu gleda t u filmuTomahawk11 wrote:Teleća faca ima ženu znači grmi
#samokažemBloo wrote:Pa neću mu ženu gleda t u filmuTomahawk11 wrote:Teleća faca ima ženu znači grmi
a jest blećak faca..ja ga ne gotivim
Tomahawk11 wrote:
#samokažem
Tomahawk11 wrote:Teleća faca ima ženu znači grmi
Tomahawk11 wrote:Teleća faca ima ženu znači grmi
Auuu koje sranje od filma. Gluma na nivou b produkcije. Dijalozi narocito izmedu ovog bale i trebe dosadni za ubit se, a ni muzika mi nije cemu. Film za balavurdiju.hadzinicasa wrote:ovo se samo gleda zatvorenih ociju i pojacanog tona.Hasan006 wrote:
Žestok must-watch