Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel mogu ovi penali da se navjezbaju ili sta vec, uzmi rezervnog golmana i pucaj mu penale poslije svakog treninga.
svaki gol je bitan.
Dzeko do zlatne kopacke
noiserr wrote:Fun fact: Batistuta je imao 20 golova u sezoni kad je Roma pobjedila Scudetto. Edinu fale jos dva gola da to dostigne a jos 14 utakmica ostalo.
da, ali tad nije samo Batistuta zabijao, Montella Totti Delvechio Nakata Emerson Tommasi...ne moze se uporediti ova i ona Roma iz 2001 god.
Ne znam jeste li upratili kretnju Edina kod drugog gola... sa aut linije u najboljem mogucem trenutku dodje u peterac i zabje gol... koliko je je lagano bilo sutnuti loptu u prazan gol tolko je teze bilo doci u peterac da te ne primjeti odbrana i ne zatvori i onda mos pjevat borbene...
F&N wrote:Ne znam jeste li upratili kretnju Edina kod drugog gola... sa aut linije u najboljem mogucem trenutku dodje u peterac i zabje gol... koliko je je lagano bilo sutnuti loptu u prazan gol tolko je teze bilo doci u peterac da te ne primjeti odbrana i ne zatvori i onda mos pjevat borbene...
Ti debili bi se jebali za klik. Neki dan J.Parker dozivi povredu koja mu mozda okonca karijeru, ljigavci hvataju mustuluk jerbo ce Teletovic imat vecu minutazu.
I nametnuta, potpuno nebitna prica o Zlatnoj kopacki me zesce iritira.
Last edited by Artest on 12/02/2017 16:50, edited 1 time in total.
Artest wrote:Ti debili bi se jebali za klik. Neki dan J.Parker dozivi povredu koja mu mozda okonca karijeru, ljigavci hvataju mustuluk jerbo ce Teletovic imat vecu minutazu.
I nametnuta, potpuno nebitna prica o Zlatnoj kopacki me zesce iritira.
Inače ne komentarišem ništa oko portala, ali kada se raduješ povredi Manolasa jer neće igrati protiv BiH onda nisi dobar zglavom. Shvatam da se mora skupljat' klikeva, ali mora postojati neka granica.
Svi imaju klikbejtova, mora ih biti, ali jebiga, ima neka mjera.