todd_smith wrote:sad na fejsu vidjoh, da sam ono ja zabio pravo bih kuci produzio, prekucao za danasCrvena Tifoza wrote:Ima li gdje gif od 'koša' sa treninga jutros?![]()
'Sa parkinga'
Godinu dana bi se u ulici pričalo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
todd_smith wrote:sad na fejsu vidjoh, da sam ono ja zabio pravo bih kuci produzio, prekucao za danasCrvena Tifoza wrote:Ima li gdje gif od 'koša' sa treninga jutros?![]()
'Sa parkinga'

Razveo se, i bivsa zena mu je menadzer(ica)p206 wrote:lik je gigant, može pričati ko šta hoće...
koliko sam upratio, razveo se i mnoge bi to sj... ali ne i njega, to se uopšte nije primjetilo na njegovoj igri, lošije igra samo zbog godina...

Prijatelju, ovaj forum nudi opciju ignore, i samo me stavis na listu.tufahija12345 wrote:ima jedan lik novinar, zaduzen za Barcelonu, komentarise na Sky-u, Guillem Balague. Lik u zadnje vrijeme samo sere protiv Enrikea, folira da govori istinu, da ima veze u barci, a uvijek se na kraju ispostavi da je teski šupljak. Nekako me Skenderija podsjeca na njega. Samo se tracevima bavi. Uvijek mi je to islo na k.... debili izmisljaju zbog publiciteta.
Jesi siguran da je 80 %LSD wrote:Barca može moliti Boga da ne naleti na Bayern, ako ikako prođe PSGprvo što je izuzetno jako kao tim + Pep koji zna u dušu bar 80% ove Barce - a to je ogromna prednost u samom startu
Mozda zna vise od vas ali to mi nista ne znaci!MOSALJOZE wrote:Jesi siguran da je 80 %LSD wrote:Barca može moliti Boga da ne naleti na Bayern, ako ikako prođe PSGprvo što je izuzetno jako kao tim + Pep koji zna u dušu bar 80% ove Barce - a to je ogromna prednost u samom startu
Ja bi ipak rekao da je to negdje oko 95%.Nije mala stvar,da neko 30 godina posveti jednom klubu,tako da mislim da će ih Pep pročitati samo tako.Naravno ako Messi bude imao svoj dan,tu ni Pep ne pomaže
tufahija okani se ćorava posla,čovjek zna koliko svi mi zajedno(barem kad je o Barci riječ)
Rekoh bar 80%MOSALJOZE wrote:Jesi siguran da je 80 %LSD wrote:Barca može moliti Boga da ne naleti na Bayern, ako ikako prođe PSGprvo što je izuzetno jako kao tim + Pep koji zna u dušu bar 80% ove Barce - a to je ogromna prednost u samom startu
Ja bi ipak rekao da je to negdje oko 95%.Nije mala stvar,da neko 30 godina posveti jednom klubu,tako da mislim da će ih Pep pročitati samo tako.Naravno ako Messi bude imao svoj dan,tu ni Pep ne pomaže
tufahija okani se ćorava posla,čovjek zna koliko svi mi zajedno(barem kad je o Barci riječ)
Niko bolje Real proslegodine nije znao od Gvardiole pa je u dvije utakmice primio 5 komada. covjek odbranu stavio 50 metara od gola protiv Ronalda i bejla, vjerovatno 2 najbrza vrhunska igraca trenutno. Pa to ni ja ne bi uradio. Primo je 2 gola glavom, ono sto se ovoj Barci ne moze nikako desit.LSD wrote:Rekoh bar 80%MOSALJOZE wrote:Jesi siguran da je 80 %LSD wrote:Barca može moliti Boga da ne naleti na Bayern, ako ikako prođe PSGprvo što je izuzetno jako kao tim + Pep koji zna u dušu bar 80% ove Barce - a to je ogromna prednost u samom startu
tufahija okani se ćorava posla,čovjek zna koliko svi mi zajedno(barem kad je o Barci riječ), a mislio sam na trenutni kadar....to je to, što je on vodio.
OK, došli su u međuvremenu Neymar, Suarez i Rakitić - neka nova lica....ali ovo ostalo je Pep godinama vodio i gradio kao igrace, poznaje ih u dušu, zna im sve vrline i mane....a šta zna Lucho o igracima Bayernamislim, znaš li koja je to razlika i prednost za Bayern - u slucaju susreta ta dva tima, jel
Evo i sad (sad u 2015) zna više o tim igracima nego sam Enrique, dajem glavu....pa upravo Pep je od Messija stvorio planetarnu zvijezdune, nije to uradio Rajkard
da se ne lažemo.
Da ne pricam koliki je Lucho takticki duduk za Pepa, frajer hoce da igra neku zonsku odbranu kad igraju bez lopte, sa ovim igracimašta bi bila direktna voda na mlin Pepovom Bayernu.
Gvardiola jest bio diktator, i to je bilo ok. Sad kad Enrike hoce da zavede red, svi protiv njega. ma bjezi ba, neozbiljno.MOSALJOZE wrote:Ne poznajem baš situaciju oko Messija,ali sam jednom čitao kako je kao mlad igrač(u tom periodu imao puno problema sa povredama)gledao do kasno ujutro argentinsku ligu,i jeo prilično nezdravo.Onda ga je Pep uzeo pod svoje i sve ostalo znate.

da je messi ovo uradio mediji bi mjesec dana svrsavali na ovoomar little wrote:fala! konacno neko da se sjeti staviti video o kojem se prica
edit:
da sam ja ovo uradila bilo bi mi avatar na svakom akauntu na internetu
Auuu, pojavio se izazivač... Jerry, Jerry!tufahija12345 wrote: Mozda zna vise od vas ali to mi nista ne znaci!
Nisam forumas, ovo mi je prvi forum na kojem pisem... to mi je u odnosu na Skenderiju jedini nedostatak. Ja sam uglavnom citao sto je do sada pis'o, i uglavnom sam znao gdje je procito to sto pise. Drugim rijecima, vladam njegovim izvorima
Ako vas fascinira, mene nije