Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:
Kako ne mozes znati Pa ko je unisten u obadvije kokurencije sjedio na prvom mjestu. Fakat me nekada vase teorije odusevljavaju.
Eto da su juniori mog kluba prvi, ne bih bio uvjeren da je sve uredu u omladinskom pogonu, jer pozicija nekad može zavarati.
Tebi ako je prvo mjesto jedini dokaz da se odlično radi u omladinskom pogonu, onda ok, nemam ništa protiv, ali to je meni površno gledanje.
hrasno38 wrote:
kako 5 godina kad smo 2013 bili zadnji put prvaci? Nema veze zato vas klepamo kad hocemo......mozemo hladno jos godinama i godinama da budemo iza vas dok nas stignete 5:2 a i 40:39!!!! Laku noc i prijatno!
Ma ja, kad hoćete, probudite se ujutro prije derbija i na sabahu odlučite da li da pobijedite ili izgubite ili remizirate. Koliko klepate tačno nam treba jedno 15 godina da vas stignemo.
hrasno38 wrote:
Kako ne mozes znati Pa ko je unisten u obadvije kokurencije sjedio na prvom mjestu. Fakat me nekada vase teorije odusevljavaju.
Eto da su juniori mog kluba prvi, ne bih bio uvjeren da je sve uredu u omladinskom pogonu, jer pozicija nekad može zavarati.
Tebi ako je prvo mjesto jedini dokaz da se odlično radi u omladinskom pogonu, onda ok, nemam ništa protiv, ali to je meni površno gledanje.
hrasno38 wrote:
kako 5 godina kad smo 2013 bili zadnji put prvaci? Nema veze zato vas klepamo kad hocemo......mozemo hladno jos godinama i godinama da budemo iza vas dok nas stignete 5:2 a i 40:39!!!! Laku noc i prijatno!
Ma ja, kad hoćete, probudite se ujutro prije derbija i na sabahu odlučite da li da pobijedite ili izgubite ili remizirate. Koliko klepate tačno nam treba jedno 15 godina da vas stignemo.
Hahahaha dakle nevjerovatan si Zeljini omladinci su prvi u obadvije kategorije ali eto to tebi ne znaci da je sve OK.....uuuuuuuhhhhhhh...necu dalje niti ima smisla niti postoji smisao kod vas sa Koseva jer da je obrnuto ovdje bi se pricale bajke o buducim Ronaldima, Zlatanima itd sa "vrhunske fudbalske akademije" FK Sarajevo!!!! Pa ovo da mi je neko pricao da prvo mjesto ne pokazuje dobar rad i kvalitet pitao bi ga da li me zajebava a kod vas to ne moram jer znam sta je!!!!
hrasno38 wrote:
Hahahaha dakle nevjerovatan si Zeljini omladinci su prvi u obadvije kategorije ali eto to tebi ne znaci da je sve OK.....uuuuuuuhhhhhhh...necu dalje niti ima smisla niti postoji smisao kod vas sa Koseva jer da je obrnuto ovdje bi se pricale bajke o buducim Ronaldima, Zlatanima itd sa "vrhunske fudbalske akademije" FK Sarajevo!!!! Pa ovo da mi je neko pricao da prvo mjesto ne pokazuje dobar rad i kvalitet pitao bi ga da li me zajebava a kod vas to ne moram jer znam sta je!!!!
Bili su i juniori i kadeti FK Sarajevo na prvim mjestima i osvajali su titule i kupove, pa je bilo trulo iznutra, a kad pogledaš tabelu, ne bi se reklo.
Ovo boldirano... Možeš ti pričati bajke o budućim zvijezdama, ali ne zbog prvog mjesta. Prvo mjesto ne znači da imaš najbolje talente i ne znači da će isti postati vrhunski igrači.
I da, vjerovatno bi neki naši navijači pričali bajke zbog prvog mjesta, ali kako rekoh, ne bi trebalo biti tako, jer pozicija ništa ne znači.
hrasno38 wrote:
Hrasno ti si poznat kao vjerodostojan sugovornik, takorec borac za istinu.Nadasve cestit sagovornik.Visestruko dokazan, potvrdjujes to svakih par dana, sad nedavno takodjer.U tom smislu si pravi predstavnik te specificne periferijske filozofije koja legitimirira laganje.
Tako da necu nista odgovoriti na gornje lazi i falsifikate, nema smisla.
Osim sto ti zelim da i ubuduce budes prepun nade .
Last edited by bjelave on 15/03/2017 08:57, edited 1 time in total.
Charuga wrote:Idite na temu o derbiju pa se tamo virtuelno koljite, ostavite barem jednu temu da se može pričati o PLBiH, a ne samo o dva sarajevska kluba!
jeza u ledja wrote:Ovaj Siroki moze do kraja sezone sve utakmice prodati i jos mozda izaci u Evropu. Dobra zarada.
Kome da prodaje? Kakva zarada?
Eno, kad drugi napisu prodaje ovaj prodaje onaj, onda cijela prica. Kad ja napisem odmah ma sta ti znas.
Dobro, ne moraju prodat, ali prakticno mogu igrati sa rezervnim timom, a kad im se ceifne ubaciti glavnu ekipu. Imamo u konkurenciji Vitez i Metaledz kontra Celika i mozda Olimpica. Ovi igraju Kup, trebace im odmora, i tako.
NK VITEZ - FK KRUPA NA VRBASU 1 (2:1)
NK ČELIK - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ 1 (1:0)
FK ŽELJEZNIČAR - FK RADNIK 1(1:0)
FK SLOBODA TUZLA - FK SARAJEVO X (0:0)
NK ŠIROKI BRIJEG - FK OLIMPIK X (1:1)
HŠK ZRINJSKI - NK METALLEGHE-BSI JAJCE 1 (1:0)
NK VITEZ - FK KRUPA NA VRBASU X
NK ČELIK - FK MLADOST DOBOJ KAKANJ 1
FK ŽELJEZNIČAR - FK RADNIK X
FK SLOBODA TUZLA - FK SARAJEVO X
NK ŠIROKI BRIJEG - FK OLIMPIK 2
HŠK ZRINJSKI - NK METALLEGHE-BSI JAJCE 1
jeza u ledja wrote:Ovaj Siroki moze do kraja sezone sve utakmice prodati i jos mozda izaci u Evropu. Dobra zarada.
Kome da prodaje? Kakva zarada?
Eno, kad drugi napisu prodaje ovaj prodaje onaj, onda cijela prica. Kad ja napisem odmah ma sta ti znas.
Dobro, ne moraju prodat, ali prakticno mogu igrati sa rezervnim timom, a kad im se ceifne ubaciti glavnu ekipu. Imamo u konkurenciji Vitez i Metaledz kontra Celika i mozda Olimpica. Ovi igraju Kup, trebace im odmora, i tako.
Pa igrat će vjerovatno neke utakmice sa rezervnim timom, kombinovat će.
A i koliko god se odmarali, opet su male šanse da osvoje kup. Možda kupe trofej.
Sve je moguce ali mislim da nemaju kvalitet da u dvije utakmice izbace FKS ili FKŽ.
Vjerujem da ce u PL dosta rotirati, tj. da ce gurati mladje igrace u vatru sto je ocekivan i logican potez...istu stvar bi uradili svi u njihovoj poziciji da se ne lazemo.
vryzas wrote:Sve je moguce ali mislim da nemaju kvalitet da u dvije utakmice izbace FKS ili FKŽ.
Vjerujem da ce u PL dosta rotirati, tj. da ce gurati mladje igrace u vatru sto je ocekivan i logican potez...istu stvar bi uradili svi u njihovoj poziciji da se ne lazemo.
Kvalitetniji jesmo i mi i vi, ali šta će biti, to ćemo tek da vidimo.