Dzaba je drug franjo je zacrto da dokaze da sda odustaje od NATO-a i tu nema pomocivideo wrote:pilot, nije da branim ridjeg pu puALI procitaj pomno sta kaE.
Daj da mi to posaljemo(samim tim i potvrdimo, opeT) planove (ima ih 4 ili 5) NI a poslije ....
dakle, kad posaljes planove samo jos cekas poziv za NATO
SDA-All about
- bunk
#40351 Re: SDA-All about
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40352 Re: SDA-All about
Nemate pojma koliko ce stranacka piskarala slaviti pobjedu bakira zbog IPAP dogovora
-
kluz franjo
#40353 Re: SDA-All about
Da ponovimo gradivo na koje me je kolega bunk uputio:bunk wrote:Dzaba je drug franjo je zacrto da dokaze da sda odustaje od NATO-a i tu nema pomocivideo wrote:pilot, nije da branim ridjeg pu puALI procitaj pomno sta kaE.
Daj da mi to posaljemo(samim tim i potvrdimo, opeT) planove (ima ih 4 ili 5) NI a poslije ....
dakle, kad posaljes planove samo jos cekas poziv za NATO
Dakle, sinoć (u 03:25 minuti) intervjua BAKIR IZETBEGOVIC (aka bunkov drug franjo) kaže:
Zabrinuti korisnici tronošca se mole da reklamacije šalju na adresu: Tronožac doo - ispostava Sarajevo, Ulica Mehmeda spahe 14A interesantan je jučerašnji Bakirov odgovor na Miloradovu ponudu da se sa NATO sarađuje, ali bez članstva (dakle IPAP) - min 03:25
"Tu je taj prostor gdje se možemo naći. Dakle, hajde da se krećemo, hajde da predajemo te godišnje nacionalne planove, a o samom članstvu ćemo se nanovo dogovarati."
- bunk
#40354 Re: SDA-All about
Ako jos jednom ponovis mislim da je to to 
Druze franjo,kad se predaju godisnji izvjestaji NATO ih usvoji onda se ceka poziv za clanstvo.
Nema se vise sta dogovarati osim datuma pristupa.
A ubijedjen sam da ce svoj patriotizam imati priliku pokazati i ns i sdp po pitanju NATO-a.
Da se ne vracamo sad unazad i izjave o dogovaranju o cemu moze a sta ne moze(NATO) neka ceka bolja vremena i iz koje kuhinje je ta izjava dosla..
Od svega je nasmjesnije sto je NATO tu,i nema nazad samo se dizu poeni na necemu sto je zavrsena prica.
Druze franjo,kad se predaju godisnji izvjestaji NATO ih usvoji onda se ceka poziv za clanstvo.
A ubijedjen sam da ce svoj patriotizam imati priliku pokazati i ns i sdp po pitanju NATO-a.
Da se ne vracamo sad unazad i izjave o dogovaranju o cemu moze a sta ne moze(NATO) neka ceka bolja vremena i iz koje kuhinje je ta izjava dosla..
Od svega je nasmjesnije sto je NATO tu,i nema nazad samo se dizu poeni na necemu sto je zavrsena prica.
Last edited by bunk on 24/05/2019 12:39, edited 1 time in total.
-
kluz franjo
#40355 Re: SDA-All about
Što ti je "logika tronošca"...
Prvo ti kaže: "Pogledaj i poslušaj, šta je Bakir rekao".
A onda kada mu citiraš šta je Bakir rekao - pa daš i tačno u sekundu kada je Bakir to rekao.
E onda...
"Nije to Bakir rekao!"
Izgleda k'o Bakir,
Zvuči k'o Bakir,
Dakle, mora da je drug franjo!
Za ove svrhe čuvamo...
Prvo ti kaže: "Pogledaj i poslušaj, šta je Bakir rekao".
A onda kada mu citiraš šta je Bakir rekao - pa daš i tačno u sekundu kada je Bakir to rekao.
E onda...
"Nije to Bakir rekao!"
Izgleda k'o Bakir,
Zvuči k'o Bakir,
Dakle, mora da je drug franjo!
Za ove svrhe čuvamo...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40356 Re: SDA-All about
Chmoljo wrote:čekaj, čekaj, stani, stani.
je l to može i IPAP?
nije MAP bitan, bitno je da se nešto preda? je l to?
ma bitno je da se pomaknemo su mjesta, tako centrala velli... sta mi imamo tude misliti... shuti i radi il bjAz u alemanju... selam
- drug_profi
#40357 Re: SDA-All about
Fantasticno je kako drug @bunk ne zeli da shvati da SDA upravo izdaje nacionalni interes i da je El Bake to i javno neskriveno potvrdio, te dodao da je za to i doveo DF i SBB da i oni preuzmu pritisak i odgovornost, tj. doveo ih kao žirante.
Sve ovo mi drugu @bunku govorimo ima već godina, ali jok... izmišljamo.
Sve ovo mi drugu @bunku govorimo ima već godina, ali jok... izmišljamo.
- General War
#40358 Re: SDA-All about
Pa cini mi se, baram tako razumih iz saopstenja DF-a nesto slicno, jucer, prekjucer...(mozda sam pogresno razumio)pici wrote:Chmoljo wrote:čekaj, čekaj, stani, stani.
je l to može i IPAP?
nije MAP bitan, bitno je da se nešto preda? je l to?
ma bitno je da se pomaknemo su mjesta, tako centrala velli... sta mi imamo tude misliti... shuti i radi il bjAz u alemanju... selam
- Bosanski_kralj
#40359 Re: SDA-All about
Bunk je čisti primjer kako prosječni SDA glasač razmišlja. Jednostavno, SDA može prodati državu, mogu reći da RS treba da se odcijepi i njihovi glasači bi im ostali vjerni.
- mO k3
#40360 Re: SDA-All about
SDA i njene podguzne muhe sa partiskom knjizicom pucaju svaki dan sebi u koljeno !!!
-
zippoo87
#40361 Re: SDA-All about
ti si samo jos jedan iz plejade rijetko neinteligentnih SDAovaca koji su unazad godinama krocili na forumbunk wrote:Ako jos jednom ponovis mislim da je to to
ljudi ti objasne crno na bijelo ,tvoj sef to izjavio i ti onda hoces da kazes da intervju nije autentican,da je to valjda neko prepravio ...je li ti to prica ?
- drug_profi
#40362 Re: SDA-All about
Ne nego on konta da će njgov Bake zajebat nekako Dodu kao i do sada što ga je svaki put zajebo.... 
btw. od Dode ja samo Čova namazaniji na našoj političkoj sceni.
IMHO
btw. od Dode ja samo Čova namazaniji na našoj političkoj sceni.
IMHO
- bunk
#40363 Re: SDA-All about
Jer se godisnji plan moze poslat i preglasavanjem 2:1 ...Hajde da predamo taj Godišnji plan, a o samom članstvu ćemo se nanovo dogovarati. To je razlog zašto smo napravili jedan široki front u koji su uključeni i SBB i DF. Želimo podijeliti odgovornost, da se nađemo u zajedničkim rješenjima, da podijelimo eventualni pritisak. Isključivo slanje Godišnjih planova, onako kako smo pozvani iz Brusselsa. Nikakav IPAP, nećemo se kretati nazad, nema tu pristajanja da se ide nazad i da to ne bude na liniji onoga što smo do sada govorili. Dakle, isključivo slanje Godišnjih planova i to će biti poslano ovako ili onako. Ja se nadam da će biti postignut kompromis, kaže Izetbegović.
Na pitanje da prokomentira stav Dragana Čovića da se Vlada FBIH ne može formirati dok se ne izmjeni izborni zakon, Izetbegović je odgovorio:
-Ja mislim da gospodin Čović neće taj jasni stav tako dugo držati. On nema razloga da se na takav način odnosi, niti time može nešto postići. Dakle, ako se bude nanovo nekim ultimatumima išlo prema bošnjačko-bosanskoj strani, smanjuju se šanse da se pstigne i tu neko rješenje i iskoraci. Mi insistiramo da se to mora rješavati unutar presude Sejdić-Finci, Zorlak itd. Dakle presude koja kaže da svaki građanin u ovoj zemlji, na svakom pedlju njenom ima se pravo kandidirati za svaku poziciju, uključujući Predsjedništvo BiH. Unutar toga smo bili našli i rješenja, jedan je bio aprilski paket, a drugi Fileov model. Po tom modelu danas bi Čović bio u Predsjedništvu BiH, no on je taj prijedlog odbio, rekao je Izebegović..
Bezze supljirate i pravite teorije zavjere..
-
kluz franjo
#40364 Re: SDA-All about
I šta sam ja "bzze imputirao" da je Bakir rekao?
- bunk
#40365 Re: SDA-All about
"Hajde da predamo godisnji plan"
I rest my case...
I rest my case...
-
kluz franjo
#40366 Re: SDA-All about
Ti napišeš ovo:
I rest my case, too.
A Bakir na direktno upućeno pitanje u vezi SNSD-ovog prijedloga kaže ovo:bunk wrote: Druze franjo,kad se predaju godisnji izvjestaji NATO ih usvoji onda se ceka poziv za clanstvo.
Iskreno i bez ikakve zahebancije, po pitanju NATO članstva bih više volio da ti vodiš koalicione pregovore, a ne Bakir.Tu je taj prostor gdje se možemo naći. Dakle, hajde da se krećemo, hajde da predajemo te godišnje nacionalne planove, a o samom članstvu ćemo se nanovo dogovarati."
I rest my case, too.
- video
#40367 Re: SDA-All about
Pilot, evo ti je Zeljko kod Senada na FACE sve to objasnio
- bunk
#40368 Re: SDA-All about
Ja tvrdim da ni jedna od stranki koje su sad gore sda,df i sbb nece nikad zayebati NATP put,nikad.
Ovdje se stvorila atmosfera da ce bakir odustat od NATO ili usporit ili bilo sta zayebat.
A to tvrdite samo zato jer ste kontra sda df koslicije.
Ni milimetar nista bolje ne bi mogli sdp,ns ili nip da su na mjestu sda,df,sbb.
Ili mozda neko vjeruje da bi snsd nakon razgovora sa dinom,nerminom i kojovicem odmah poletio da posalje izvjestaj i povede nas u nato...
Idealna prilika za
Ma hajte molim vas..
Ovdje se stvorila atmosfera da ce bakir odustat od NATO ili usporit ili bilo sta zayebat.
A to tvrdite samo zato jer ste kontra sda df koslicije.
Ni milimetar nista bolje ne bi mogli sdp,ns ili nip da su na mjestu sda,df,sbb.
Ili mozda neko vjeruje da bi snsd nakon razgovora sa dinom,nerminom i kojovicem odmah poletio da posalje izvjestaj i povede nas u nato...
Idealna prilika za
Ma hajte molim vas..
Last edited by bunk on 24/05/2019 22:26, edited 1 time in total.
- Matzan
#40369 Re: SDA-All about
Da Niksić zasjedne u fotelju odmah bi nam SAD poslale 20 aviona F-35.
-
kluz franjo
#40370 Re: SDA-All about
Nije fer kolega bunk.
Ja sam prirodno-koalicioni tronožac "optužio" da ništa ne rade - sasvim generalni nerad.
Ti si u priču ubacio MAP i jučerašnji Bakirov intervju za FTV...
Nisam tvrdio, ni da će neko nešto "izdati", a ni da će neko nešto "predati".
A nisam ni tvrdio da bi neko drugi bolje pregovarao od Bakira.
Lažem. Za tebe sam ustvrdio da bi ti po mom mišljenju bio bolji pregovarač po pitanju NATO članstva od Bakira.
Jedini "moj grijeh" je što sam od riječi-do riječi citirao Bakirov odgovor na postavljeno pitanje.
Zato da ponovim.
Za reklamacije na Bakirove STAV-ove o MAP-u i prijedlozima SNSD-a se obratite FAKTORima u Mehmeda Spahe.
Ja sam prirodno-koalicioni tronožac "optužio" da ništa ne rade - sasvim generalni nerad.
Ti si u priču ubacio MAP i jučerašnji Bakirov intervju za FTV...
Nisam tvrdio, ni da će neko nešto "izdati", a ni da će neko nešto "predati".
A nisam ni tvrdio da bi neko drugi bolje pregovarao od Bakira.
Lažem. Za tebe sam ustvrdio da bi ti po mom mišljenju bio bolji pregovarač po pitanju NATO članstva od Bakira.
Jedini "moj grijeh" je što sam od riječi-do riječi citirao Bakirov odgovor na postavljeno pitanje.
Zato da ponovim.
Za reklamacije na Bakirove STAV-ove o MAP-u i prijedlozima SNSD-a se obratite FAKTORima u Mehmeda Spahe.
-
kluz franjo
#40371 Re: SDA-All about
Hvala.video wrote:Pilot, evo ti je Zeljko kod Senada na FACE sve to objasnio
Nisam upratio, pa ću morati kasnije pogledati.
Iako iz iskustva..., Željkova "objašnjenja" nisu nikad bila dugog daha... Ali možda se iznenadim.
-
smjesko071
#40372 Re: SDA-All about
Za one koji ne mogu gledati face tv, šta kaže ŽELJKOvideo wrote:Pilot, evo ti je Zeljko kod Senada na FACE sve to objasnio
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40373 Re: SDA-All about
Kome je jos bitno sta kaze zeljko? Nit seon sjeca sta jerekao, niti se drzi izgovorenog.smjesko071 wrote:Za one koji ne mogu gledati face tv, šta kaže ŽELJKOvideo wrote:Pilot, evo ti je Zeljko kod Senada na FACE sve to objasnio
- video
#40374 Re: SDA-All about
Sto kaE Bijedic, mescini da Komsu ovdje neki mrze vise nego karadzica 
- drug_profi
#40375 Re: SDA-All about
Znaš kako ide kad se u nekog uzdas, vjerujes da je zadnja nada, vjerujes da je poseban, i onda te taj proda za svoj racun.
Radovan je u startu bio neprijatelj i osjecaji prema njemu su drugaciji.
Radovan je u startu bio neprijatelj i osjecaji prema njemu su drugaciji.