Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nadzorna_ploca

#40351 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jesi spremio rakiju, dolazimo kume na sektor A sa fukarama nasom bracom. :bih:
sumirprimus

#40352 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

zipa dobro najavljuju nepogode!
a ti je u cosku skroz.. sjedi na prelazu iz a u B!...
tu je raja za meze... :lol: :thumbup:
alberto_tomba

#40353 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Niko se ne pita kako I zasto je Miske rasturio nekada najbolju skolu fudbala u drzavi, ali se brinu za raspalog Ihtijarevica I u razvoju ometenog videoskauta.
sumirprimus

#40354 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hej sta imam ispostovat za subotu ostavice me zena mog mi boga
:lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#40355 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kako je krenulo, necete vi znati ni kad je pocelo ni kad zavrsilo :mrgreen:
vryzas

#40356 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

:pijani: :janpi:
sumirprimus

#40357 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ma to je normala, ko izlet :D
sad sam u bijeljini gledo trijezan, a jes ruzno sta je ono nako braco mila kakva nam je ovo liga ba :lol: :lol:
Nadzorna_ploca

#40358 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Vremenske nepogode? Jer svake druge na Tusnju bi bile nesretan slucaj. :mrgreen:
sumirprimus

#40359 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

na tom dijelu jedini nesretan slucaj,je ako na vrijeme ne kazes da ne jedes krmpotica... :lol: :lol:
ultima_palabra

#40360 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:ma to je normala, ko izlet :D
sad sam u bijeljini gledo trijezan, a jes ruzno sta je ono nako braco mila kakva nam je ovo liga ba :lol: :lol:
Kako ružno, kakve su vam dvije golčine ljudi zavalili...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#40361 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

alberto_tomba wrote:Niko se ne pita kako I zasto je Miske rasturio nekada najbolju skolu fudbala u drzavi, ali se brinu za raspalog Ihtijarevica I u razvoju ometenog videoskauta.
Image

Image

E taj Miske bas je rasturio tu najbolju skolu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alberto_tomba

#40362 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Te tabele su vazne kao i lanjski snijeg
Melbourne_Australia

#40363 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Jedini razlog moze biti zbog smanjivanja troskova....I to mogu razumjeti , bacanje para za nesto sto kod nas nije potrebno...Jednostavno troskove maleni smanjuju jer kontaju polako da su poletili puno i da im taj segment vise odnosi nego sto donese...
hrasno38

#40364 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

alberto_tomba wrote:Te tabele su vazne kao i lanjski snijeg
a sta je vazno.......znaci ni ova tabela nije vazna....jebo tabelu

Image

ili je ova bitna posto ste ovdje ispred Zelje (nadam se samo do subote)!
Logovan

#40365 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Mislim da hoće da ti kaže da pozicija na tabeli u juniorima/kadetima ne znači da se radi onako kako bi trebalo. Odnosno, možda je trulo iznutra, a pozicija samo prekriva stanje.
Isto kao što tabela ne pokazuje ni da li ima ili nema pravih talenata, koliko ih ima, itd, tako ne pokazuje ni ovo gore pomenuto.

Svake godine se isto govori, a i sa jedne i sa druge strane se postavljaju tabele omladinskih liga kao neki pokazatelj nečega.
Maharadza

#40366 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Jel' se to hrasno ozbiljno hvali omladincima dok mu u prvom timu igraju metuzalemi?! :lol: :lol:
hrasno38

#40367 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote:Jel' se to hrasno ozbiljno hvali omladincima dok mu u prvom timu igraju metuzalemi?! :lol: :lol:
Pa sta ces Zeljo napravi garnituru kvalititnih omladinaca i onda je proda......kasnije i te kako hajruje od njihovih transfera. Prije godinu dvije bilo je obrnuto kod nas su igrala djeca a kod vas metuzalemi i mi hajrovasmo od nase djece a vidjet cemo koliko cete vi od svoje!!! Ali ne brini vec sljedecu sezonu vjerujem da ce u prvom timu biti 2-3 igraca iz mladog pogona jer jebaji ga Zeljo je za razliku od akademije tvornica mladih kvalitetnih igraca.

hahahahah i gdje ti je slika Tana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by hrasno38 on 14/03/2017 16:32, edited 1 time in total.
hrasno38

#40368 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Mislim da hoće da ti kaže da pozicija na tabeli u juniorima/kadetima ne znači da se radi onako kako bi trebalo. Odnosno, možda je trulo iznutra, a pozicija samo prekriva stanje.
Isto kao što tabela ne pokazuje ni da li ima ili nema pravih talenata, koliko ih ima, itd, tako ne pokazuje ni ovo gore pomenuto.

Svake godine se isto govori, a i sa jedne i sa druge strane se postavljaju tabele omladinskih liga kao neki pokazatelj nečega.
Ja sam mu replicirao na prvi dio recenice kako je Miske razjebo omladinski fudbal u Zelji a zaista i iskreno niti me je ikada interesovalo niti me interesuje sta se dogadja u akademiji. Ako je ovo unistavanje onda dabogda nas Miske nastavio unistavati....on nas a mi vas!!!!
bjelave

#40369 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

hrasno38 wrote:

Image

Ima 5 godina da se ti i slicni nadate, od subote do subote :D
Logovan

#40370 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Logovan wrote:Mislim da hoće da ti kaže da pozicija na tabeli u juniorima/kadetima ne znači da se radi onako kako bi trebalo. Odnosno, možda je trulo iznutra, a pozicija samo prekriva stanje.

Ja sam mu replicirao na prvi dio recenice kako je Miske razjebo omladinski fudbal u Zelji a zaista i iskreno niti me je ikada interesovalo niti me interesuje sta se dogadja u akademiji. Ako je ovo unistavanje onda dabogda nas Miske nastavio unistavati....on nas a mi vas!!!!
A po tabeli ne možeš znati da li je uništavanje. To ti govorim.
alberto_tomba

#40371 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Zna stari vrlo dobro o cemu ja pricam, samo se pravi dalabu. Isto kao i za slike neki dan
hrasno38

#40372 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

bjelave wrote:
hrasno38 wrote:

Image

Ima 5 godina da se ti i slicni nadate, od subote do subote :D
kako 5 godina kad smo 2013 bili zadnji put prvaci? Nema veze zato vas klepamo kad hocemo......mozemo hladno jos godinama i godinama da budemo iza vas dok nas stignete 5:2 a i 40:39!!!! Laku noc i prijatno!
hrasno38

#40373 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:

A po tabeli ne možeš znati da li je uništavanje. To ti govorim.
Kako ne mozes znati :? Pa ko je unisten u obadvije kokurencije sjedio na prvom mjestu. Fakat me nekada vase teorije odusevljavaju.
hrasno38

#40374 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

alberto_tomba wrote:Zna stari vrlo dobro o cemu ja pricam, samo se pravi dalabu. Isto kao i za slike neki dan
Za slike sam uputio izvinjenje koje je Charuga obrisao ali isto tako sam i napisao da i nije neka razlika velika izmedju one slike u srijedu i ove u nedelju barem na sjeveru. A ovo drugo je vase klasicno valjanje gluposti ili sto bi kod nas rekli "nebuloze napisane od muke"! Dok smislis sta ces odgovoriti uzivaj u pogledu....

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#40375 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Nema sta, klepate....svake prestupne neko dobije derbi i to je to....9/10 je nerijeseno i to uglavnom 0-0.
Ovo za neupucene ako upadnu na temu, posto bi neko mogao steci utisak da je zaista istina da neko nekog klepa, dere ili sta vec :D
Locked