tokivoki1 wrote:ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to![]()
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Maharadza
#40326 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
tokivoki1
#40327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ahammm stvarno je za vrijeme dodika bih ojacana,,ajd ne prdi kad znas da bih nikad nije bila slabija nego sad,Maharadza wrote:tokivoki1 wrote:ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to![]()
, čuj mrzimo preCednika, pa on je više uradio za jačanje BiH a kroz pljačkanje malog aušvica nego što je ijedan Bošnjak ikada uradio! Na tome mu čestitam uz želje da vas nastavi "skidati do gaća"!
- spreca
#40328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jos samo referendum I to je to 
- vee-jay
#40329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mogu li nesrbi sada tuziti rs?Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087
Venecijanska komisija: Dan RS diskriminatorski prema nesrbima
aaauuuu...ko ima damu da ovo saopsti preCedniku...
-
daddy-kool
#40330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta drugo reći ovim provokatorima i peštanskim plaćenicima, nego izdržaće preCednik, izdržao je i gore.It_is_a_Leclerc wrote:Ovaj tokivoki je neki Bosićev miki maus. Vidite da potura priče i kleveće ljude.
Ču' mi ne volimo preCednika i pljujemo ga ovdje ?! Pa da nema ove teme, nikad ne bi čuli o prosperitetu, zamahu izraleksih investicija, pjesmi šumskih seljaka koji oru svoje oranice potaknuti izvanrednim poticajlima Lepe Željke, studentima koji ne žele da idu kući iz svojih uređenih domova... Jednostavno, džihatlije iz federalnog Sarajeva bi lagale da to ne postoji.
- Danguba
#40331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ne radi se o tome. Morat ce kad-tad da to promijene jer ce i odluka Ustavnog suda da bude slicna. Oni su trazili misljenje jer je taj Zakon vec bio usaglasen sa drzavnim(kako, sta, ko je tome kumovao...vee-jay wrote:mogu li nesrbi sada tuziti rs?Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087
Sigurno ce ih to zabaviti par mjeseci ako ne i godina...ALI meni danas zapelo za oko kako izvjestavaju mediji u eresu. Svi pocinju sa
...i tu se sve zavrsava.Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da izbor 9. januara kao Dana Republike ne pravi nikakvu diskriminaciju u Srpskoj, niti do diskriminacije može doći, jer on ni u jednom segmentu ne osporava jednakost među građanima iz prostog razloga što niko nije primoran da taj dan slavi kao Dan Republike Srpske.
-
tokivoki1
#40332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mogu,ali ne mogu nista dobiti sa tim,,jel srbi ce ga i dalje slaviti,samo sto to nece biti u ustavu zvanican praznik rs,,slicno nesto kao sto se u federaciji slavi dan bih,,vee-jay wrote:mogu li nesrbi sada tuziti rs?Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087
- Alfons Kauders
#40333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oprosti, ovaj izvini, ali koji je "dan BiH"?tokivoki1 wrote:mogu,ali ne mogu nista dobiti sa tim,,jel srbi ce ga i dalje slaviti,samo sto to nece biti u ustavu zvanican praznik rs,,slicno nesto kao sto se u federaciji slavi dan bih,,vee-jay wrote:mogu li nesrbi sada tuziti rs?Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087
ZAVNOBiH valjda? Ah da, vrijedja pojedince onaj detalj zvani "smrt fasizmu"...

- It_is_a_Leclerc
#40334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Priznaj da si Sorošev plaćenik. Ne bih ja isključio ni da te plaćaju iz Sarajeva, kojekakve američke agenture. E, pa nećeš razbojniče zaustaviti procvat ekonomije taman kad je precednik našao modalitete za ublažavanje svjetske ekonomske krize.tokivoki1 wrote:ahammm stvarno je za vrijeme dodika bih ojacana,,ajd ne prdi kad znas da bih nikad nije bila slabija nego sad,Maharadza wrote:tokivoki1 wrote:ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to![]()
, čuj mrzimo preCednika, pa on je više uradio za jačanje BiH a kroz pljačkanje malog aušvica nego što je ijedan Bošnjak ikada uradio! Na tome mu čestitam uz želje da vas nastavi "skidati do gaća"!
Mladen Bosić - Miki Maus !
A što se države tiče, oh my poor child... Opet ćete me natjerati da nabrajam koje je sve nadležnosti Dodik oduzeo RS-u i dao BiH.
- mO k3
#40335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zašto ulazite sa ovim trolom u diskusiju 
-
_majevica_
#40336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Smrt Fasizmu...Bosicu navijamo za tebe 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Au ove Svetlane...Ko bi rekao?KvaziExpert wrote:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
i izdajnički.
PreCednik može sve ukinuti po želji,valjda je to više svima jasno!
Bosića,Šarovića,Gligorića,tzv BiH,OS BiH,NATO,Venecijansku Komisiju.........
- It_is_a_Leclerc
#40338 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
studente, penzionere, radnike Birča....
Jedino Pantelijine xeroje niko ukidati ne sme !
Jedino Pantelijine xeroje niko ukidati ne sme !
-
_majevica_
#40339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jos malo i ljudi iz manjeg entiteta trazit ce prebivaliste u vecem entitetu...od kako je Dodik kadija.
- Danguba
- prljavi Hare
#40341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo da obavijestim javnost kako administracija na portalu RTVBN ne dozvoljava da se objave moji komentari ispod
članaka,gdje naravno podržavam Guardiana.Da sam kakav fan Miki Mausa,komentari bi duplo bili objavljivani.
članaka,gdje naravno podržavam Guardiana.Da sam kakav fan Miki Mausa,komentari bi duplo bili objavljivani.
- madner
#40342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian je porucio, pasce i taj nepravedni sud i neozbiljni sudija kad tad.
- Danguba
#40343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pravda za peksinli Harija.prljavi Hare wrote:Samo da obavijestim javnost kako administracija na portalu RTVBN ne dozvoljava da se objave moji komentari ispod
- seln
#40344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lazes, mudzahedincino!Alfons Kauders wrote:Oprosti, ovaj izvini, ali koji je "dan BiH"?mogu,ali ne mogu nista dobiti sa tim,,jel srbi ce ga i dalje slaviti,samo sto to nece biti u ustavu zvanican praznik rs,,slicno nesto kao sto se u federaciji slavi dan bih,,
ZAVNOBiH valjda? Ah da, vrijedja pojedince onaj detalj zvani "smrt fasizmu"...![]()
ne vrijedja pojedince, vrijedja citavu RS!
- Paranoid
#40345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Code: Select all
BANJALUKA, ZVORNIK, Litvanska banka „Ukio Bankas“ blokirala je bankarske račune i dobila sudsko odobrenje da zaplijeni svu pokretnu i nepokretnu imovinu „Mehanike“ Zvornik, druge ćerke firme Fabrike glinice „Birač“, radi naplate 154 miliona KM potraživanja, ekskluzivno saznaje poslovni portal CAPITAL.
Nakon „Alumine“ Okružni sud u Bijeljini donio je istovjetno Rješenje o izvršenju kojim se blokiraju računi i imovina i „Mehanike“ Zvornik.Obrazloženje i osnov i za ovo Rješenje o izvršenju je istovjetno.
Sud je odluke donio na osnovu izvršne notarske isprave i više ugovora o kreditima za čije vraćanje je bila založena kompletna imovina ne samo „Mehanike“ i „Alumine“, već i Radnika boksita Srebrenica i „Alusila“.
Izvršno rješenje za blokadu računa i imovine Rudnika i „Alusila“ se očekuje ovih dana.
-
zavrzlama
#40346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hajmo malo ovako kontati
Litvanci su maska,koji su kao ulozili kapital u Birac...nakon par godina,ti izmisljeni litvanci tuze vladu rs-a i traze 154 miliona maraka...dodik digne frku i napravi privid kako nikad te pare nece dati...sud presudi u korist Litvanaca,a dodik iz budzeta vlade manjeg entiteta isplati nevidljivim Litvanicima 154 milona.ustvari uzme sebi 153 miliona,a jedan milion litvanskim kolegama koji su ucestvovali u igri...
..cuce se kasnije 
Litvanci su maska,koji su kao ulozili kapital u Birac...nakon par godina,ti izmisljeni litvanci tuze vladu rs-a i traze 154 miliona maraka...dodik digne frku i napravi privid kako nikad te pare nece dati...sud presudi u korist Litvanaca,a dodik iz budzeta vlade manjeg entiteta isplati nevidljivim Litvanicima 154 milona.ustvari uzme sebi 153 miliona,a jedan milion litvanskim kolegama koji su ucestvovali u igri...
Last edited by zavrzlama on 23/10/2013 14:42, edited 1 time in total.
- Danguba
#40347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Negdje sam procitao da tuze sudiju jer ne radi kako treba ''svoj posao''.Paranoid wrote:
Za razliku od prethodnog rješenja o izvršenju za Aluminu koji je donijela sudija Okružnog suda Bijeljina Slobodana Krstić, koju su zbog toga ovih dana zvaničnici RS i Fabrike „Birač“ oštro kritikovali, novo rješenje potpisuje lično predsjednica Okružnog suda Bijeljina sudija Nada Majinović.Code: Select all
BANJALUKA, ZVORNIK, Litvanska banka „Ukio Bankas“ blokirala je bankarske račune i dobila sudsko odobrenje da zaplijeni svu pokretnu i nepokretnu imovinu „Mehanike“ Zvornik, druge ćerke firme Fabrike glinice „Birač“, radi naplate 154 miliona KM potraživanja, ekskluzivno saznaje poslovni portal CAPITAL. Nakon „Alumine“ Okružni sud u Bijeljini donio je istovjetno Rješenje o izvršenju kojim se blokiraju računi i imovina i „Mehanike“ Zvornik.
Obrazloženje i osnov i za ovo Rješenje o izvršenju je istovjetno.
Sud je odluke donio na osnovu izvršne notarske isprave i više ugovora o kreditima za čije vraćanje je bila založena kompletna imovina ne samo „Mehanike“ i „Alumine“, već i Radnika boksita Srebrenica i „Alusila“.
Izvršno rješenje za blokadu računa i imovine Rudnika i „Alusila“ se očekuje ovih dana.
p.s. javite ako manji entitet bude na prodaju...
- Država
#40348 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
'Ma ja sam to odmah skontao. Samo mislim da će litvanci doboti po jedno hiljadu evrića i ćao...zavrzlama wrote:Hajmo malo ovako kontati![]()
Litvanci su maska,koji su kao ulozili kapital u Birac...nakon par godina,ti izmisljeni litvanci tuze vladu rs-a i traze 154 miliona maraka...dodik digne frku i napravi privid kako nikad te pare nece dati...sud presudi u korist Litvanaca,a dodik iz budzeta vlade manjeg entiteta isplati nevidljivim Litvanicima 154 milona.ustvari uzme sebi 153 miliona,a jedan milion litvanskim kolegama koji su ucestvovali u igri.....cuce se kasnije
- Danguba
#40349 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije ni Rašid odavno bio.zavrzlama wrote:Hajmo malo ovako kontati![]()
Litvanci su maska,koji su kao ulozili kapital u Birac...nakon par godina,ti izmisljeni litvanci tuze vladu rs-a i traze 154 miliona maraka...dodik digne frku i napravi privid kako nikad te pare nece dati...sud presudi u korist Litvanaca,a dodik iz budzeta vlade manjeg entiteta isplati nevidljivim Litvanicima 154 milona.ustvari uzme sebi 153 miliona,a jedan milion litvanskim kolegama koji su ucestvovali u igri.....cuce se kasnije
- prljavi Hare
#40350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Paranoid wrote:
Za razliku od prethodnog rješenja o izvršenju za Aluminu koji je donijela sudija Okružnog suda Bijeljina Slobodana Krstić, koju su zbog toga ovih dana zvaničnici RS i Fabrike „Birač“ oštro kritikovali, novo rješenje potpisuje lično predsjednica Okružnog suda Bijeljina sudija Nada Majinović.Code: Select all
BANJALUKA, ZVORNIK, Litvanska banka „Ukio Bankas“ blokirala je bankarske račune i dobila sudsko odobrenje da zaplijeni svu pokretnu i nepokretnu imovinu „Mehanike“ Zvornik, druge ćerke firme Fabrike glinice „Birač“, radi naplate 154 miliona KM potraživanja, ekskluzivno saznaje poslovni portal CAPITAL. Nakon „Alumine“ Okružni sud u Bijeljini donio je istovjetno Rješenje o izvršenju kojim se blokiraju računi i imovina i „Mehanike“ Zvornik.
Obrazloženje i osnov i za ovo Rješenje o izvršenju je istovjetno.
Očigledno je da sudinice Nada i Slobodanka nisu mentalno uračunljive i da trebaju biti smještene u zdravstvenu
ustanovu nadležnu za ovakve bolesnike.Pa jel' ove ludače znaju da je preCednika izvarala mafija?
Znaju one to dobro,ali su one na platnom spisku te mafije i takve odluke i donose.
PreCedniče,ukidaj taj sud još danas i premjesti ga u ........Laktaše.