Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#40326 Re: Liverpool FC
Frajera k'o da neko opstruira u igri kad igra za Liverpool.
Ili je do neopustenosti ili do Kloppovih instrukcija, ali tamo kao drugi igrac. 
- HarunKovac
#40328 Re: Liverpool FC
Dobro to, al kako u Liverpoolu fula zicere sa ivice kaznenog. Ni okvir gola ne pogodiAmiĐa_Idriz wrote:Ma ne igra istu rolu.
-
todd_smith
#40329 Re: Liverpool FC
Pa igra drugu ulogu totalno. Slicno kao Pjanic u Juventusu i Pjanic u reprezentaciji.BHF_Manijak wrote:Frajera k'o da neko opstruira u igri kad igra za Liverpool.![]()
Ili je do neopustenosti ili do Kloppovih instrukcija, ali tamo kao drugi igrac.
- BHF_Manijak
#40330 Re: Liverpool FC
Dobro ba nemojte me jebat da je to do druge role da izgleda u Liverpoolu kao da ne zna sutnuti lopte i da mu je kontrola lopte k'o da su prvog slobodnog ispred Anfielda pokupili...
Isprepadano izgleda frajer kad mu je lopta u nogama.
- AmiĐa_Idriz
#40331 Re: Liverpool FC
To stoji, to sam i ja isto pisao onda protiv Sheffielda kad se igralo.
Al generalno onako je dosta ofanzivniji u reprezentaciji u odnosu na Liverpool.
Al generalno onako je dosta ofanzivniji u reprezentaciji u odnosu na Liverpool.
-
todd_smith
#40332 Re: Liverpool FC
Ne bih se slozio.BHF_Manijak wrote:Dobro ba nemojte me jebat da je to do druge role da izgleda u Liverpoolu kao da ne zna sutnuti lopte i da mu je kontrola lopte k'o da su prvog slobodnog ispred Anfielda pokupili...
Cak stavise mislim da je Gini ove sezone Liverpoolov najbolji igrac poslije Manea i Bobbija
- AmiĐa_Idriz
#40333 Re: Liverpool FC
Dobar je on al BHF misli ko i ostali, kad dobije loptu često je il jedva do golmana dobaci ili nebu pod oblake. Realno i ono protiv Sheffielda je više greška golmana.
- BHF_Manijak
#40334 Re: Liverpool FC
Pokrivanje prostora Todde OK,anticipacija i slicno, ali pogledaj kad primi loptu i npr. treba je naprijed dati, frajer isprepadano djeluje k'o da hidrogensku bombu prdaje saigracu, a ne loptu.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40335 Re: Liverpool FC
slazem se, ali i veceras je imao par puta loptu u nogama i odjednom je izgubi iz posjedaBHF_Manijak wrote:Dobro ba nemojte me jebat da je to do druge role da izgleda u Liverpoolu kao da ne zna sutnuti lopte i da mu je kontrola lopte k'o da su prvog slobodnog ispred Anfielda pokupili...
- skafiskafsnjak
#40336 Re: Liverpool FC
U sridu !!
Možda i najbolji trener današnjice, Jürgen Klopp je u jednom intervjuu otkrio da je u isto vreme pregovarao sa Liverpoolom i Manchester Unitedom i objasnio zašto je izabrao Redse.
"Kada sam pregovorao tu niko nije pričao o fudbalu, samo o marketingu, imidžu, brendu. Govorili su mi da je potrebno da kupe ovog ili ovog igrača, jasno se videlo da uopšte nemaju tim u prvom planu. I onda sam pomislio da to nije za mene, to nije igra koju volim.
Shvatam da je u današnje vreme marketing važan deo fudbala, Ali, ne može to da vam bude prioritet, tu se polazi od pogrešne stvari, prvo je da se poprave rezultati i igra, pa da se na osnovu toga klub zarađuje od marketinga."
Možda i najbolji trener današnjice, Jürgen Klopp je u jednom intervjuu otkrio da je u isto vreme pregovarao sa Liverpoolom i Manchester Unitedom i objasnio zašto je izabrao Redse.
"Kada sam pregovorao tu niko nije pričao o fudbalu, samo o marketingu, imidžu, brendu. Govorili su mi da je potrebno da kupe ovog ili ovog igrača, jasno se videlo da uopšte nemaju tim u prvom planu. I onda sam pomislio da to nije za mene, to nije igra koju volim.
Shvatam da je u današnje vreme marketing važan deo fudbala, Ali, ne može to da vam bude prioritet, tu se polazi od pogrešne stvari, prvo je da se poprave rezultati i igra, pa da se na osnovu toga klub zarađuje od marketinga."
- AmiĐa_Idriz
#40337 Re: Liverpool FC
Alisson spreman za United.
- drug_profi
#40339 Re: Liverpool FC
Ja se bojim da ce Alison napraviti kiks u toj utakmici.
Jednostavno suhva.
Jednostavno suhva.
- King_Kenny
#40340 Re: Liverpool FC
neće uopće imati posla...

- zomri
#40341 Re: Liverpool FC
Čim se ovdje piše o tituli, slijedi nam težak period. U to nema sumnje.
A i ja nešto kontam da ćemo kiksat.
-
todd_smith
#40342 Re: Liverpool FC
kad sam ikad ja to jos napisaotodd_smith wrote:majke mi k`o da gledam bice X protiv Uniteda, a zreli su za najmanje 5 komada
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40343 Re: Liverpool FC
Ma spasit ce ih ova repr pauza pa ce biti nerijeseno vjerovatnozomri wrote:Čim se ovdje piše o tituli, slijedi nam težak period. U to nema sumnje.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40344 Re: Liverpool FC
Na kulturan nacin pokusao reci da ste smijurija od kluba i da bi prije bio na birou nego vodio ekipu u kojoj igraju rasford megvajer marcijal itdskafiskafsnjak wrote:U sridu !!
- skafiskafsnjak
#40345 Re: Liverpool FC
Jesi prirodno takav ili treniras?Gerro wrote: Na kulturan nacin pokusao reci da ste smijurija od kluba i da bi prije bio na birou nego vodio ekipu u kojoj igraju rasford megvajer marcijal itd
- AmiĐa_Idriz
#40346 Re: Liverpool FC
Nama je tamo Bože sačuvaj taman da penzioneri iz onih prvih safova obuku dresove.zomri wrote:Čim se ovdje piše o tituli, slijedi nam težak period. U to nema sumnje.
Al ja nešto kontam da je ovo sezona u kojoj je vakat za neke stvari
Kako rekosmo pred Stamford, vakat je, e vakat je i za Trafford
-
todd_smith
#40347 Re: Liverpool FC
sto moras sve da ureknes?AmiĐa_Idriz wrote:Nama je tamo Bože sačuvaj taman da penzioneri iz onih prvih safova obuku dresove.zomri wrote:Čim se ovdje piše o tituli, slijedi nam težak period. U to nema sumnje.
Al ja nešto kontam da je ovo sezona u kojoj je vakat za neke stvari
Kako rekosmo pred Stamford, vakat je, e vakat je i za Trafford
- AmiĐa_Idriz
#40349 Re: Liverpool FC
E ba, radilo je protiv Chelsea 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40350 Re: Liverpool FC
Mi moramo hrabro uci u tu tekmu a ne oprezno ko zadnji put sa njima i unistit cemo ih. Oni se bukvalno nista ne pitaju sve je do nas. Klopp je pametan covjek naucio je lekciju od zadnjeg duela sa njima. Ako se ovo sve obestini bit ce 1-5 a Salah ce donijeti 36 boba na fantasyu kome je kapetan.