Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
čaika

#40301 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Izdajnik i kriminalac je izbačen iz guardianske stranke, sada su na redu policija i sudovi da nepristrasno i pošteno obrade đubre. Uz tebe smo Guardiane, ne mogu ti ništa izdajnici i ološ!

DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA: Tihomir Gligorić isključen iz SNSD-a
Utorak | 22.10.2013.
Disciplinsku komisiju je na osnovu statutarnih ovlaštenja formirao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik :lol: :lol: :lol: :smajli Guardian

Disciplinska komisija Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) isključila je iz stranke Tihomira Gligorića, saopćeno je danas iz SNSD-a.

Kako se dodaje, disciplinska komisija naložila je Sekretarijatu stranke da iz evidencije izbriše Gligorića.

Disciplinsku komisiju je na osnovu statutarnih ovlaštenja formirao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik :lol: :lol: :lol: :lol: .
Država

#40302 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Samo čekam naslov: Gligorić na platnom spisku sarajevskih obavještajnih službi!!! :lol:
Danguba

#40303 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087

Venecijanska komisija: Dan RS diskriminatorski prema nesrbima

aaauuuu... :-) ko ima damu da ovo saopsti preCedniku... :D
Alfons Kauders

#40304 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

čaika wrote:Izdajnik i kriminalac je izbačen iz guardianske stranke, sada su na redu policija i sudovi da nepristrasno i pošteno obrade đubre. Uz tebe smo Guardiane, ne mogu ti ništa izdajnici i ološ!

DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA: Tihomir Gligorić isključen iz SNSD-a
Utorak | 22.10.2013.
Disciplinsku komisiju je na osnovu statutarnih ovlaštenja formirao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik :lol: :lol: :lol: :smajli Guardian

Disciplinska komisija Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) isključila je iz stranke Tihomira Gligorića, saopćeno je danas iz SNSD-a.

Kako se dodaje, disciplinska komisija naložila je Sekretarijatu stranke da iz evidencije izbriše Gligorića.

Disciplinsku komisiju je na osnovu statutarnih ovlaštenja formirao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik :lol: :lol: :lol: :lol: .
dakle nije samo maher za ukidanje sudova, vec i za formiranje komisija :D

isto tako ce u skaldu sa statutarnim rjesenjima formirati specijalno tuzilastvo i sud za ovakve izdajnike
Alfons Kauders

#40305 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087

zar nisi cuo?

guardian je davno ukinuo venecijansku komisiju
seln

#40306 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Danguba wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/venecija ... /131022087

PreCednik ce ukinuti, tj. potopiti Veneciju.
Alfons Kauders

#40307 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da izbor 9. januara kao Dana Republike ne pravi nikakvu diskriminaciju u Srpskoj, niti do diskriminacije može doći, jer on ni u jednom segmentu ne osporava jednakost među građanima iz prostog razloga što niko nije primoran da taj dan slavi kao Dan Republike Srpske.

"Dan Republike Srpske ustanovljen je još prije ratnih dejstava u BiH :lol: :lol: :lol: i nije ustanovljen da bilo koga diskriminiše", istakao je Dodik, odgovarajući na pitanje Srne da prokomentariše stav Venecijanske komisije da "izbor 9. januara za Dan Republike Srpske može dovesti do diskriminacije".

On je naglasio da je Ustav Republike Srpske davno usaglašen sa Ustavom BiH o čemu je mišljenje dala i Venecijanska komisija, tako da je sada bespredmetno otvaranje bilo kakve rasprave o toj temi.

"Od Ustavnog suda BiH očekujemo da odluka o ovom pitanju bude donesena u skladu s pravom, a ne da bude rezultat djelovanja produžene ruke SDA - nekad Alije Izetbegovića, Sulejmana Tihića, a sada i Bakira Izetbegovića", istakao je predsjednik Republike. (nek se paze, krenulo ga je s ukidanjem sudova)

Evropski odbor za demokratiju kroz pravo, poznatiji kao Venecijanska komisija, usvojio je mišljenje o usklađenosti izbora Dana Republike Srpske sa antidiskriminatorskim standardima Savjeta Evrope, odnosno Evropske konvencije o zaštiti ljudskih prava i sloboda.

Zahtjev za mišljenje o ovom pitanju uputio je Ustavni sud BiH 20. juna u vezi sa ocjenom ustavnosti pojedinih odredaba Zakona o praznicima Republike Srpske, po apelaciji koju je podnio bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.
Venecijanska komisija smatra da je izbor 9. januara za Dan Republike "nametnut svim građanima u Srpskoj", te zaključuje da "nastavak obilježavanja tog datuma može dovesti do diskriminacije".

Po dostavljanju ovog mišljenja, sudije Ustavnog suda BiH donijeće konačnu odluku u vezi sa ovim pitanjem.
čaika

#40308 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Šta je ovo, bog te jebo!
Обострана спремност за развој сарадње Српске и Ирана
22.10.2013 15:03 | Aгенције
Бањалука - Предсједник Републике Српске Милорад Додик и новоименовани ирански амбасадор у БиХ Сејад Хосеин Раџаби изразили су данас у Бањалуци спремност на развој сарадње Српске и Ирана, нарочито у економској области, уз међусобно поштовање и уважавање.

Додик је данас примио у наступну посјету амбасадора Раџабија, те му изразио добродошлицу и пожелио пуно успјеха у раду, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Предсједник Српске и новоименовани ирански амбасадор размијенили су мишљења о актуелним питањима и ситуацији у
Jedino smisleno što mi pada na pamet je da će Šumska i Iran sarađivati na nuklearnom programu Šumske, pod palicom mudrog Dr Rajka Kuzmanovića. Ali opet, zar tim islamistima odavati ključne tajne, znanje do kojeg su šumski inženjeri stizali teškom mukom, za koje su krvarile generacije najboljih umova Šumske? Ili se Centar iz Budimpešte infiltrirao u nekada patriotske medije, pa ponovo sije laži u interesu bjelosvjetskih moćnika?

Imam povjerenja u Guardiana, ali ovakve informacije tjeraju me da počinjem sumnjati da mu brojni neprijatelji podvaljuju neke otrove u hrani i piću. Šta radi ta policija, da li prije Guardiana neko probava njegovu hranu?
Danguba

#40309 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Udarilo sa svih strana. :-)

Sada ide ona scena Hitlera u bunkeru kako vristi. :D

Image
Alfons Kauders

#40310 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Danguba wrote:Udarilo sa svih strana. :-)

Sada ide ona scena Hitlera u bunkeru kako vristi. :D

Image
hej otkud ti ova slika? :lol: ja izgubio photoshop projekat, a bas mi neki dan pade na pamet... haj dobro je da je barem neko sacuvao...
Danguba

#40311 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

To sacuvaju samo stovaoci lika i djela preCednika... :D
ti ces spasti pod one iz Budapest... :D

Image

ovo mu je sa licne karte...malo je pohabana ali on puno bolje izgleda :-)
čaika

#40312 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Kao što je Guardian najavio, intenzivira se rad u fudbalskoj reprezentaciji Šumske, koja je već sada mnogo kvalitetnija od takozvane BiH. Prvo će Guardian ukinuti FS BiH, lijepo zatražiti od FIFE i UEFE da odobre odigravanje utakmice sa Srbijom, ako odbiju zaprijetiti nuklearnom bombom, ako ponovo odbiju uredbom Guardiana ukinuće i jednu i drugu i na miru odgledati utakmicu najboljih svjetskih ekipa.
РС

Синиша Михајловић за Глас Српске: Желим да доведем орлове у Бањалуку
22.10.2013 12:04 | Милан Зубовић
Бањалука - Имамо велику жељу да дођемо у Бањалуку и одиграмо пријатељску утакмицу са Републиком Српском, али за то морају да се испуне сви услови. Хоћемо да то урадимо, мада не зависи све од нас и вас, већ се ту питају FIFA и UEFA.

Изјавио је то селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић за "Глас Српске".

"Орлови" су планирали да 16. или 19. новембра одиграју пријатељску утакмицу са петоструким свјетским шампионом Бразилом, али је тај договор пропао јер су "кариоке" за те слободне FIFA термине изабрали селекције Хондураса и Чилеа, желећи да припремне сусрете играју против екипа које ће учествовати на Мундијалу идуће године у Бразилу. Пошто Србија још није одредила противника у том термину, отворила се могућност да буде гост у Бањалуци, мада то у овом тренутку дјелује нереално. :lol: :lol: :lol: Šumska umjesto Brazila :lol: :lol: :lol:

- У потрази смо за противником са којим ћемо одмерити снаге у новембру. Мени је жеља да одиграмо тај сусрет који се са великим нестрпљењем очекује у Републици Српској и знам колико људи тамо воле Србију јер мој отац је из Бањалуке и било би заиста лепо да се тај меч одигра. Међутим, није до мене већ се питају руководиоци Савеза. До краја идуће седмице знаћемо имена ривала и изабраћемо најтежег могућег противника :lol: :lol: :lol: . Зваћу најбоље играче, а можда ћу неке уступити младој селекцији - казао је Михајловић.

Селектор Србије није искључио могућност да уступи неколико репрезентативаца "орлова" селекцији Републике Српске, коју са клупе предводи Жељко Бувач.

- Тешко је о томе причати у овом тренутку јер сусрет није заказан и ово је одговор на хипотетичко питање. Међутим, када би дошло до тог меча, верујем да бисмо се брзо договорили јер је у питању пријатељска утакмица и сигурно је да бисмо посудили неке фудбалере. Не знам све играче из мог тима који воде порекло из Републике Српске, тако да у овом тренутку не знам ни ко би могао да заигра за Српску - рекао је Михајловић.

Кормилар "орлова" потврдио је да ће отићи са мјеста селектора ако предсједник ФСС Томислав Караџић оде са те функције.

- Ако Караџић остане, спреман сам да разговарам о продужењу сарадње. Међутим, ако он оде, и ја одлазим - казао је Михајловић.

Медији у Италији пренијели су да је Михајловић кандидат за преузимање римског Лација, чији је дрес носио од 1998. до 2004. године, након што је досадашњи тренер Владимир Петковић поднио оставку.

- Не желим да коментаришем ништа у вези с тим. Уговор са Фудбалским савезом Србије имам до децембра и до тада сам селектор, а после тога ћемо видети - истакао је Михајловић.

Такође, он није желио да коментарише евентуално преузимање диригентске палице у Катанији, чији је тренер био у сезони 2009/2010, о чему се спекулисано посљедњих дана у италијанској и српској штампи. Он није хтио да говори о понудама осталих клубова.

- Немам коментар на таква писања медија - кратко је рекао Михајловић.

Звезда велики сан
Велики траг као играч Михајловић је оставио у Црвеној звезди, за коју је наступао од 1990. до 1992. године. Његово име увијек је у оптицају када се деси смјена тренера у "црвено-бијелом" тиму и многи га виде као тренера, а о чему он каже сљедеће:

- Мој сан одувек је био да будем селектор репрезентације, што ми се и испунило, док је један од снова свакако да будем и тренер Црвене звезде. Када ће то да буде, нико не може тврди. Ко зна шта се може десити у следећих десет до 15 година и где те све пут може одвести - рекао Михајловић.

Термини
Крајем јуна ове године Извршни одбор Фудбалског савеза БиХ донио је одлуку по којој се фудбалској селекцији Републике Српске дозвољава играње међународних пријатељских утакмица, уз сагласност FIFA и UEFA, који ће дати коначну дозволу :lol: :lol: :lol: . Иницијативу да Србија гостује у Бањалуци и са селекцијом Српске одигра пријатељску утакмицу покренуо је предсједник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, коју је подржао предсједник FIFA Сеп Блатер, као и представници ФСРС. Првобитни термин био је 14. август ове године, али је то помјерено јер је Михајловић желио да одигра јак контролни меч, па су "орлови" тада одмјерили снаге са Колумбијом у Барселони.
tokivoki1

#40313 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

a sta bi sa onim bg okreno ledja dodiku,srbija okrece ledja od rs,,kad ono dodik sjedi u prvom redu kraj nikolica i vucica,,,lijepo okrecanje ledja dodiku,,a nikolic izjavljuje javno,,rs ne damo,,,pa kako vam ne dosadi sami sebe lagati il vam je to nekakva utjeha,bog ce ga znati,
Država

#40314 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

tokivoki1 wrote:a sta bi sa onim bg okreno ledja dodiku,srbija okrece ledja od rs,,kad ono dodik sjedi u prvom redu kraj nikolica i vucica,,,lijepo okrecanje ledja dodiku,,a nikolic izjavljuje javno,,rs ne damo,,,pa kako vam ne dosadi sami sebe lagati il vam je to nekakva utjeha,bog ce ga znati,
Šta ima Nikolić da 'da' ili 'ne da'? RS je dio Bosne i Hercegovine...

:bih:
tokivoki1

#40315 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to :D :-)
tokivoki1

#40316 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

Država wrote:
tokivoki1 wrote:a sta bi sa onim bg okreno ledja dodiku,srbija okrece ledja od rs,,kad ono dodik sjedi u prvom redu kraj nikolica i vucica,,,lijepo okrecanje ledja dodiku,,a nikolic izjavljuje javno,,rs ne damo,,,pa kako vam ne dosadi sami sebe lagati il vam je to nekakva utjeha,bog ce ga znati,
Šta ima Nikolić da 'da' ili 'ne da'? RS je dio Bosne i Hercegovine...

neka je na papiru dio bih,meni bih uopste ne smeta,ovakva dejtonska bih je prihvatljiva za srbe,,
Država

#40317 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

tokivoki1 wrote:ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to :D :-)
Dabogda vam Dodik i pobijedio na izborima...

tokivoki1

#40318 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

Država wrote:
tokivoki1 wrote:ja mislim da ste vi donijeli dodiku makar 5 posto glasova,,,cim covjek iz rs procita 5 stranica na klixu ,tema dodik,definitivni glasa ZA njega,,vi ne krijete da rs mrzite javno to kazete a od rs samo dodika vise mrzite,hehe znaci on radi dobar posao za rs,prvi put sam na ovoj temi procitao sam zadnjih 10 stranica i odlucio na sledecim izborima glasati za dodika,,vjerovatno niste ni svjesni da ga reklamirate,ne bi bilo lose traziti neki procenat za reklamu od dodika,jel sigurno su ovde neki zasuzili to :D :-)

zahvaljujuci vama ima 5 posto glasova vise,,ponavljam rs vi mrzite,a od rs samo dodika vise mrzite,,pitanje,zasto je to tako,odgovor je jasan dodik vam u necemu kvari planove,,da se ne lazemo ne mrzite vi dodika zbok ekonomije u rs,briga vas za ekonomiju i plate u rs,kao sto nas briga za vas u federaciji,,ovdje je nesto drugo u pitanju,vi tezite jedinstvenoj bih,sa jednom policijom,jednim presednikom,i tezite gradjanskoj bih,sto i nije lose svaki normalan covjek bi to podrzao,a onda istovremeno price ,,bih je bosanska,ko ne navija za bih nek ide u srbiju,a na tim utakmicama ratne zastave bosnjackog naroda,i navijanje,tipa ,tekbir,,,,,,,,,,,,,ne ide to tako,,ako je gradjanska drzava,to znaci da je prije svega u pitanju sloboda gradjana,sloboda koju ce vjeru propovijedati,sloboda da bira svije pretstavnike izmedju ostalog sloboda izbora obicnog covjeka za kog ce navijati,,
Alfons Kauders

#40319 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

tokivoki1 wrote:
Država wrote:

zahvaljujuci vama ima 5 posto glasova vise,,ponavljam rs vi mrzite,a od rs samo dodika vise mrzite,,pitanje,zasto je to tako,odgovor je jasan dodik vam u necemu kvari planove,,da se ne lazemo ne mrzite vi dodika zbok ekonomije u rs,briga vas za ekonomiju i plate u rs,kao sto nas briga za vas u federaciji,,ovdje je nesto drugo u pitanju,vi tezite jedinstvenoj bih,sa jednom policijom,jednim presednikom,i tezite gradjanskoj bih,sto i nije lose svaki normalan covjek bi to podrzao,a onda istovremeno price ,,bih je bosanska,ko ne navija za bih nek ide u srbiju,a na tim utakmicama ratne zastave bosnjackog naroda,i navijanje,tipa ,tekbir,,,,,,,,,,,,,ne ide to tako,,ako je gradjanska drzava,to znaci da je prije svega u pitanju sloboda gradjana,sloboda koju ce vjeru propovijedati,sloboda da bira svije pretstavnike izmedju ostalog sloboda izbora obicnog covjeka za kog ce navijati,,
tebi fakat nije jasno da mi iskreno navijamo za dodika?
spreca

#40320 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Država wrote:

dabogda im bio dozivotni preCednik
tokivoki1

#40321 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tokivoki1 »

vjerujte po svemu sedeci zelja ce vam se ispuniti :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#40322 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovaj tokivoki je neki Bosićev miki maus. Vidite da potura priče i kleveće ljude.

Ču' mi ne volimo preCednika i pljujemo ga ovdje ?! Pa da nema ove teme, nikad ne bi čuli o prosperitetu, zamahu izraleksih investicija, pjesmi šumskih seljaka koji oru svoje oranice potaknuti izvanrednim poticajlima Lepe Željke, studentima koji ne žele da idu kući iz svojih uređenih domova... Jednostavno, džihatlije iz federalnog Sarajeva bi lagale da to ne postoji.
Danguba

#40323 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

tokivoki1 wrote:vjerujte po svemu sedeci zelja ce vam se ispuniti :mrgreen:
grče :-) a tek plate i penzije... :D nisi odavno :novine:
spreca

#40324 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

tokivoki1 wrote:vjerujte po svemu sedeci zelja ce vam se ispuniti :mrgreen:
nama je drago....jel I tebi :mrgreen:
BHCluster

#40325 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BHCluster »

Samo se vi zajebavajte sa Predsjednikom, u pomoc stize i Ronald Lauder...
Predsjednik Svjetskog jevrejskog kongresa Ronald Lauder pozitivno je ocijenio razvijanje prijateljskih odnosa Republike Srpske i Izraela, kao i ulogu predsjednika Srpske Milorada Dodika u tome. "Lauder je rekao da mu je poznata uloga predsjednika Dodika u gradnji odnosa sa Izraelom, da on to cijeni i da su jevrejske organizacije spremne da pomognu da se prevaziđu neki komunikacioni problemi sa izvjesnim elementima u američkoj administraciji", reko je Srni pomoćnik šefa Predstavništva Republike Srpske u Izraelu Aleksandar Nikolić, koji se sa Lauderom sastao na marginama simpozijuma Svjetskog jevrejskog kongresa održanog juče u Jerusalimu.
Image
Shabbat Shalom Motherfuckers!
Locked