Milorad Dodik ALL ABOUT
- Država
#40276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo je velika izdaja prijateljske Litvanije!!! Mislim da će Dodik ukinuti Litvaniju, a ne Sud u Bijeljini... 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Želim prdCeniku sve najboljše i da ukine ove izdaJniČke sudove, pijace, fabrike, vrtiĆe, kantone, entitete, šHume, rijeke, ptice itd itd...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pici wrote:Želim prdCeniku sve najboljše i da ukine ove izdaJniČke sudove, pijace, fabrike, vrtiĆe, kantone, entitete, šHume, rijeke, ptice itd itd...
Miloradator!
-
zavrzlama
#40279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Moja prva reakcija nakon odluke suda bila je da se ukine sud u Bijeljini i premjesti na neko drugo mjesto. Možda se to i desi", rekao je Dodik.
lokalizam na mala vrata..lokalizmi ce biti prvi znaci urusavanja malog ausvica...lokalizmi u praksi su vec tu,ali ih dodik policijom i medijima jos skriva od javnosti....
- bingov buraz
#40280 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To se zove uslovni refleks, precedniku je ukidanje kao nama disanje.prljavi Hare wrote:Nakon što je ukinuo muslimanske sudove,Guardian će poukidati i sve sudove po šumskoj,jer njima vladaju plaćeniciSkijaš wrote:"Moja prva reakcija nakon odluke suda bila je da se ukine sud u Bijeljini i premjesti na neko drugo mjesto. Možda se to i desi", rekao je Dodik.
postavljeni po naredbama iz Budimpešte.![]()
Ovaj lažni sud iz Bijeljine kojim daljinskim upravljačem upravljaju strani obavještajni centri,hitro treba
dislocirati........na Manjaču.
-
cindrlimindrli
#40281 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prava pravcata budaletina, samo ga podrzavati i tapsati po ramenima, tooo Mile najbolji si. Prije ili kasnije takvi
trehnu od ledinu, onda se nasmijes i kazes mu, jbg, eto ti sad. Nije onaj Zlaja lud.
trehnu od ledinu, onda se nasmijes i kazes mu, jbg, eto ti sad. Nije onaj Zlaja lud.
- Danguba
#40282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Pokazat će se na kraju da iza Gligorićevih tvrdnji stoji pokušaj da skrene pažnju s lopovluka i kriminala u kojem je ogrezao, a to će se na kraju pokazati - tvrdi Dodik u izjavi novinarima u Banjoj Luci.
mo'š mislit preCednice kako je taj dulume odvaljiv'o...
ali mu ti(razumljivo) ne mozes oprostiti sto ne ofarba blentitetsku granicu...
- prljavi Hare
#40283 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma šta se ima farbati kada će se na granicu prema fundamentalistima po novoj reorganizaciji postaviti jake snageDanguba wrote:- Pokazat će se na kraju da iza Gligorićevih tvrdnji stoji pokušaj da skrene pažnju s lopovluka i kriminala u kojem je ogrezao, a to će se na kraju pokazati - tvrdi Dodik u izjavi novinarima u Banjoj Luci.![]()
![]()
mo'š mislit preCednice kako je taj dulume odvaljiv'o...![]()
ali mu ti(razumljivo) ne mozes oprostiti sto ne ofarba blentitetsku granicu...
junačke šumske policije?NEĆETE MOĆI NA NEJAČ OPET UDARITI ISLAMISTI!!
Što se tiče ovog Gligorića,jasno je da je riječ o do sada neviđenom slučaju kombinacije kriminalca(ogrezlog
mentalno poremećenog čovjeka i izdajnika!
- vivaldi
#40284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mile danas opet u prvom safu pored nikolica, a prosle godine na istom mjestu istim povodom pored tadica
izgleda da nije bitno ko je, vazno je da je prvi red
- texel
#40285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: Referendum se samo jednom provodi i mora biti priznat i šire, a ne samo u RS
Predsjednik Republike Srpske (RS) i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je „SNSD-ova vlast promovisala priču o refendumu u RS, koji na kraju treba da odluči o statusu RS-a, ali koji mora biti ligitiman i šire, a ne samo u RS-u, jer se samo jednom provodi“.
- Uvijek smo govorili da će se o tome odlučiti kada za to postoji niz preduslova, koji su veoma jasni za sve koji se bave politikom, a to su društvene ukupne okolnosti i sposobnost društva da uđe u taj posao – ustvrdio je on.
Dodao je da nije dovoljno izaći u RS-u s referendum o statusu, već to „mora da bude legitimisano i daleko šire".
- Kada se to desi, onda će se referendum i provesti – dodao je Dodik, komentirajući izjavu predsjendika SDS-a Mladena Bosića da je Milorad Dodik čovjek koji je sve slagao u vezi sa referendumom o otcjepljenju RS-a, vraćanju nadležnosti u pravosuđu sa nivoa BiH, reviziji privatizacije, obračuna sa kriminalom i koji je ukrao milionske iznose, te da zato on ne može reći za nekoga da je lažov.
Dodik je, s druge strane, kazao da Zakon o referendumu u RS nije postojao i da ga je usvojila aktuelna struktura vlasti.
Navodi da SDS ništa nije uradio oko referenduma ranije, niti imaju ideju šta da urade kasnije.
Tvrdi da se s „referendum niko ne može da igra", a Bosić bi se „možda i igrao, pa neka se i igra".
Odbacuje i tvrde SDS-a da u RS-u nema borbe protiv kriminala i korupcije, navodeći da je toga bilo u zadnjih nekoliko godina, o čemu, kaže, postoje i dokazi.
- Neki su procesuirani za primanje mita i neki su iz policije uhapšeni zato što su ovo ili ono radili i ta borba traje i dokazivanje za to mora bito egzaktno, jer nećemo praviti hajku. A Bosić o tome ne bi trebao da govori, jer sve što se oko njega organizuje i radi su savršeni prvaci svijeta u korupciji i kriminalu, a i sam Bosić – ustvrdio je on.
Dodik je još dodao da je dogovoreno na nivou Fiskalnog vijeća BiH da budžet BiH bude na nivou koji je bio i ove godine te da ostaje da se prođe procedura njegovog usvajanja.
Referendum organizuju (i to više puta dnevno) samo ljudske gromade kao što je PreCednik, a ne tamo neki Miki Maus, prvak svijeta u kriminalu koji bi da se igra
Predsjednik Republike Srpske (RS) i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je „SNSD-ova vlast promovisala priču o refendumu u RS, koji na kraju treba da odluči o statusu RS-a, ali koji mora biti ligitiman i šire, a ne samo u RS-u, jer se samo jednom provodi“.
- Uvijek smo govorili da će se o tome odlučiti kada za to postoji niz preduslova, koji su veoma jasni za sve koji se bave politikom, a to su društvene ukupne okolnosti i sposobnost društva da uđe u taj posao – ustvrdio je on.
Dodao je da nije dovoljno izaći u RS-u s referendum o statusu, već to „mora da bude legitimisano i daleko šire".
- Kada se to desi, onda će se referendum i provesti – dodao je Dodik, komentirajući izjavu predsjendika SDS-a Mladena Bosića da je Milorad Dodik čovjek koji je sve slagao u vezi sa referendumom o otcjepljenju RS-a, vraćanju nadležnosti u pravosuđu sa nivoa BiH, reviziji privatizacije, obračuna sa kriminalom i koji je ukrao milionske iznose, te da zato on ne može reći za nekoga da je lažov.
Dodik je, s druge strane, kazao da Zakon o referendumu u RS nije postojao i da ga je usvojila aktuelna struktura vlasti.
Navodi da SDS ništa nije uradio oko referenduma ranije, niti imaju ideju šta da urade kasnije.
Tvrdi da se s „referendum niko ne može da igra", a Bosić bi se „možda i igrao, pa neka se i igra".
Odbacuje i tvrde SDS-a da u RS-u nema borbe protiv kriminala i korupcije, navodeći da je toga bilo u zadnjih nekoliko godina, o čemu, kaže, postoje i dokazi.
- Neki su procesuirani za primanje mita i neki su iz policije uhapšeni zato što su ovo ili ono radili i ta borba traje i dokazivanje za to mora bito egzaktno, jer nećemo praviti hajku. A Bosić o tome ne bi trebao da govori, jer sve što se oko njega organizuje i radi su savršeni prvaci svijeta u korupciji i kriminalu, a i sam Bosić – ustvrdio je on.
Dodik je još dodao da je dogovoreno na nivou Fiskalnog vijeća BiH da budžet BiH bude na nivou koji je bio i ove godine te da ostaje da se prođe procedura njegovog usvajanja.
Referendum organizuju (i to više puta dnevno) samo ljudske gromade kao što je PreCednik, a ne tamo neki Miki Maus, prvak svijeta u kriminalu koji bi da se igra

- prljavi Hare
#40286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
texel wrote:Dodik: Referendum se samo jednom provodi i mora biti priznat i šire, a ne samo u RS
- Neki su procesuirani za primanje mita i neki su iz policije uhapšeni zato što su ovo ili ono radili i ta borba traje i dokazivanje za to mora bito egzaktno, jer nećemo praviti hajku. A Bosić o tome ne bi trebao da govori, jer sve što se oko njega organizuje i radi su savršeni prvaci svijeta u korupciji i kriminalu, a i sam Bosić – ustvrdio je on.![]()
Guardian je potpuno u pravu!Miki Maus nije kadar organizovati referendum o izgradnji kanalizacije u nekom selu,a
kamoli ovakva ozbiljna državnička pitanja koja preCednik na sedmičnoj bazi može organizovati 6-7 puta.
Miki Maus,savršeni prvak svijeta u kriminalu i korupciji!!!
- mO k3
#40287 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo se pika ono sto predcednik radi , spreman je na sve u zadnjih par dana nesto sam načuo / pročitao kao nesto hoće da postavi kao neku entitetski granični prelaz ...hoće li to na dobro izaći ??
- prljavi Hare
#40288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da hoće.Nema ništa preče od činjenice da je nejač osigurana od bezumnih napada islamista.mO k3 wrote:Samo se pika ono sto predcednik radi , spreman je na sve u zadnjih par dana nesto sam načuo / pročitao kao nesto hoće da postavi kao neku entitetski granični prelaz ...hoće li to na dobro izaći ??
- Alfons Kauders
#40289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Naravno da hoće.Nema ništa preče od činjenice da je nejač osigurana od bezumnih napada islamista.mO k3 wrote:Samo se pika ono sto predcednik radi , spreman je na sve u zadnjih par dana nesto sam načuo / pročitao kao nesto hoće da postavi kao neku entitetski granični prelaz ...hoće li to na dobro izaći ??
kako samo nerotkinje privlace paznju... ali doci ce i na nju red... strpljenja malo, guardian ipak prezauzet drzavnickim obavezamaPrijedorčanka već mjesec dana stoji na trgu i "glasno" šuti
"Danas ne znam šta da napišem" – to je sugrađanima, pisanom porukom, poručila Jelena Topić, prijedorski živi kip. Ni skoro mjesec dana otkako se ukipila na glavnom trgu u Prijedoru ne prestaje da izaziva pažnju.
- Vares City
#40290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vucic ga zaobidje k'o Audi Golf Ivivaldi wrote:mile danas opet u prvom safu pored nikolica, a prosle godine na istom mjestu istim povodom pored tadica![]()
- prljavi Hare
#40291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
OGREZLI KRIMINALAC SUOČEN SA PRAVNOM DRŽAVOM!!!
Konačno su snage šumske policije nastupile odlučno i odvažno u borbi protiv najozloglašenijih kriminalaca,dosta je
bilo popustivljivosti i mlakih reakcija.Treba stati u kraj mafijašima i lopovima koji su se raširili po šumskoj,a nema
većeg od Tihomira Gligorića.Naravno,poslije SDS-ovaca i savršenog kriminalca i mafijaša M. Bosića (u Interpolovim
spisima još poznatog pod kodnim imenom Miki Maus
)
Policija upala u Gligorićevu kuću i pozvala ga na informativni razgovor
Kao što već rekoh, šefova se mora poslušati. policija21Nakon jučerašnje izjave Milorada Dodika da nadležni organi treba da me preispitaju, te saopštenja SNSD-a da ću pred nadležnim institucijama morati da objasnim punu prirodu i karakter svog sedmogodišnjeg mandata, jutros već u 8.00 časova dva inspektora i jedan policajac su me tražili u porodičnoj kući u Doboju, uznemirivši rodbinu i okolne komšije.
Kako sam saznao trebalo je da mi uruče poziv na informativni razgovor.
Poziv mi je ipak uručen u Banja Luci, gdje živim i gdje sam donedavno i radio. Na istoj adresi na kojoj mi je uručeno i rješenje o otkazu prije par dana. Vjerovatno su se službe, u žurbi da se pokažu brze i efikasne, zbunile, pa su me tražile diljem Republike Srpske. Počeo sam da im se priviđam na više mjesta istovremeno.
Elem, pozvan sam da danas u 15:00 časova dođem u MUP, ul. Jug Bogdana 108, na informativni razgovor u Jedinicu za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Raduje me da su konačno shvatili da imam šta da im kažem na tu temu, budući da već godinama podnosim prijave i ukazujem na organizovane kriminalne grupe poput one koju čine jedan kum, nekoliko zaposlenih u Geodetskoj upravi, ovlaštena notarka, itd.
Tihomir Gligorić
Konačno su snage šumske policije nastupile odlučno i odvažno u borbi protiv najozloglašenijih kriminalaca,dosta je
bilo popustivljivosti i mlakih reakcija.Treba stati u kraj mafijašima i lopovima koji su se raširili po šumskoj,a nema
većeg od Tihomira Gligorića.Naravno,poslije SDS-ovaca i savršenog kriminalca i mafijaša M. Bosića (u Interpolovim
spisima još poznatog pod kodnim imenom Miki Maus
- BHCluster
#40292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GORAN MUTABDŽIJA
Dogovor ili ukidanje škole u Konjević Polju
Pa sta je ovo ovi bi samo da ukidaju...

- prljavi Hare
#40293 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo ukidanje ide odmah nakon što preCednik ukine SDS I sud u Bijeljini.Nema više zajebancije,što je preCednik bolji,BHCluster wrote:GORAN MUTABDŽIJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to su ovi neprijatelji goropadniji i nemilosrdniji.
- ultima_palabra
#40294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I Gligorića naravnoprljavi Hare wrote:Ovo ukidanje ide odmah nakon što preCednik ukine SDS I sud u Bijeljini.Nema više zajebancije,što je preCednik bolji,BHCluster wrote:GORAN MUTABDŽIJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- čaika
#40295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Davno je mudri šumski narod uz pomoć svojih najboljih primjeraka pročitao tog Gligorića! To i nije tako teško, trebalo je samo provjeriti kontakte sa Budimpeštom, Vašingtonom, Saudijskom Arabijom, Kiprom, Kajmanskim ostrvima, Djevičanskim ostrvima, Dobojem, Bijeljinom i BNTV.

- seln
#40296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo se ti zajebavaj, vidis kako strogo gleda....prljavi Hare wrote:Ovo ukidanje ide odmah nakon što preCednik ukine SDS I sud u Bijeljini.Nema više zajebancije,što je preCednik bolji,BHCluster wrote:GORAN MUTABDŽIJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prvi saff je prvi saff...ostalo je za fukarevivaldi wrote:mile danas opet u prvom safu pored nikolica, a prosle godine na istom mjestu istim povodom pored tadica![]()
- Alfons Kauders
#40298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a mislio da ce se dokopati budimpeste...Policija upala u Gligorićevu kuću i pozvala ga na informativni razgovor
Kao što već rekoh, šefova se mora poslušati.
Nakon jučerašnje izjave Milorada Dodika da nadležni organi treba da me preispitaju, te saopštenja SNSD-a da ću pred nadležnim institucijama morati da objasnim punu prirodu i karakter svog sedmogodišnjeg mandata, jutros već u 8.00 časova dva inspektora i jedan policajac su me tražili u porodičnoj kući u Doboju, uznemirivši rodbinu i okolne komšije.
Kako sam saznao trebalo je da mi uruče poziv na informativni razgovor.
Poziv mi je ipak uručen u Banja Luci, gdje živim i gdje sam donedavno i radio. Na istoj adresi na kojoj mi je uručeno i rješenje o otkazu prije par dana. Vjerovatno su se službe, u žurbi da se pokažu brze i efikasne, zbunile, pa su me tražile diljem Republike Srpske. Počeo sam da im se priviđam na više mjesta istovremeno.
Elem, pozvan sam da danas u 15:00 časova dođem u MUP, ul. Jug Bogdana 108, na informativni razgovor u Jedinicu za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Raduje me da su konačno shvatili da imam šta da im kažem na tu temu, budući da već godinama podnosim prijave i ukazujem na organizovane kriminalne grupe poput one koju čine jedan kum, nekoliko zaposlenih u Geodetskoj upravi, ovlaštena notarka, itd.
Tihomir Gligorić
tu je policija RS, nocu cuva granice Republike od vehabija, a danju 'apsi izdajnike
-
_majevica_
#40299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik je kralj srpske 
- Država
#40300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I treba da 'apsi. Ja bih sve koji nisu za Dodika u'apsio. Sve su to ubačeni elementi...Alfons Kauders wrote:
a mislio da ce se dokopati budimpeste...
tu je policija RS, nocu cuva granice Republike od vehabija, a danju 'apsi izdajnike