Zenicka nebuloza u nastajanju part1
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Sigurno mozes odmarati u svom selu sa kojeg si sljago, pa i ne ides na Smetove ...
Ma to su vecinom isti ljudi i njihovi sincici kojima ne smiju kazne pisati i po carsiji . Bio gore prije dvije sedmice i bas gledam sto se djecaci glupiraju s cetverotockasima od po 20 milja marakaclio_dci120 wrote: ↑24/02/2020 07:35 Pa dobro, normalno je da ljeti prodjes gore do nekog mjesta da rostiljas ili prosetas, protiv sam potpune zabrane za auta.
Ne znam je li to samo tako Juce bilo, ali kao da je neka moto cross trka, nikada nisam vidio toliko motora i onih cetverotockasa, a sve teska seljadija i kretenoidi.
Sta je problem otici drotovima kazne popisati, svaki neregistrovan...
malo prostakluci, malo vrijedjanje. ti mora da si iz carsije. jel tako i u Sarajevu radis?clio_dci120 wrote: ↑24/02/2020 12:17Sigurno mozes odmarati u svom selu sa kojeg si sljago, pa i ne ides na Smetove ...
Spahic, sto mu babo drzi Sevdah kafu,Rothmans wrote: ↑24/02/2020 16:47Ma to su vecinom isti ljudi i njihovi sincici kojima ne smiju kazne pisati i po carsiji . Bio gore prije dvije sedmice i bas gledam sto se djecaci glupiraju s cetverotockasima od po 20 milja marakaclio_dci120 wrote: ↑24/02/2020 07:35 Pa dobro, normalno je da ljeti prodjes gore do nekog mjesta da rostiljas ili prosetas, protiv sam potpune zabrane za auta.
Ne znam je li to samo tako Juce bilo, ali kao da je neka moto cross trka, nikada nisam vidio toliko motora i onih cetverotockasa, a sve teska seljadija i kretenoidi.
Koliko ja znam, ti si šljego u Zenicu...clio_dci120 wrote: ↑24/02/2020 12:17Sigurno mozes odmarati u svom selu sa kojeg si sljago, pa i ne ides na Smetove ...
Elita...fale jos koji cevabdzija ili buregdzijaN.N. wrote: ↑25/02/2020 00:06Spahic, sto mu babo drzi Sevdah kafu,Rothmans wrote: ↑24/02/2020 16:47Ma to su vecinom isti ljudi i njihovi sincici kojima ne smiju kazne pisati i po carsiji . Bio gore prije dvije sedmice i bas gledam sto se djecaci glupiraju s cetverotockasima od po 20 milja marakaclio_dci120 wrote: ↑24/02/2020 07:35 Pa dobro, normalno je da ljeti prodjes gore do nekog mjesta da rostiljas ili prosetas, protiv sam potpune zabrane za auta.
Akvic, sto mu babo drzo Al-ex firmu,
Jasarevic, sto mu je babo neki kurac u Energopetrolu,
Onaj bilder sto drzi tamo Fontanu,
Almy Kasim Begic,
I tako ta omladina![]()
opet primitivizam... samo sada uz to i valjanje gluposti. nemoj biti ljubomoran, to ne valja...clio_dci120 wrote: ↑25/02/2020 07:33 Sljego iz veceg grada i otisao...Kada su stari zenicani tako sposobni, sto ti zavrsi u rudniku ili Belfi da pere "gujce" svabama...Uzele vam doslje mjesta na metalurskom institutu i odjeljenju za hirurgiju u KBZ![]()
![]()
![]()
1. Nađi post gdje ja branim Dogloda.clio_dci120 wrote: ↑25/02/2020 22:49 Pa kada je Lahko upravljati ovakvim kao sto je nas forumas anex. Uzmi da je lik branio Smaju Dogloda, cak sta vise njemu i njegovoj rulji je Smajo ili Smlato Doglod predstavnik sindikat. Ej, izglasali covjeka koji ima dvije osnove da im rukovodi procesima zastite njihovih radnickih prava, a ovaj ih nadigne da traze hljeba pored pogače ili kako se vec kaze i sto je najgore to im i prodje.
To ti je najbolji primjer, Smajo kako rukovodi nasim forumasem anexom.