Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Sa_u_srcu

#40251 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

Ma libo me racku za priucene novinarcice...i sve mahaleske price...ono sto je tacno je da smo miljama daleko od mnogih u mnogo cemu...da ne znam ni sam koliko ce im trebati da nas sustignu ali sam siguran da ce im trebati mnogo vremena...ne mislim na ovaj nas jad samo...nego i na regiju...jer mislim da smo trenutno jaci od Hajduka...kada je u pitanju i novac i dugovanje a o nasoj ligi da ne pricamo...
Stvaramo tim, stvaramo strasnu strukturu u klubu...i rezultat ce doci...slozit cemo mi ovu ekipu uskoro i kada se to desi...dominirat cemo sve godinama koje dolaze...s razlogom ste zabrinuti i ja bih bio, da sam na vasem mjestu...

Jarniju sve najbolje...vidjet cemo kakav ce biti i sta ce napraviti, ali nije u pitanju Jarni samo, u pitanju je cinjenica da smo u stanju da dovedemo koga zelimo...i nakon Jarnija ce biti neko novi...bolji, sposobniji...najbitnije je da smo u stanju to uraditi, i ljudi koji dolaze u FKS po prvi put, se mogu samo sjebati kada vide kako klub posluje i kako se radi u njemu,...
Cossack

#40252 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Sa_u_srcu wrote:Ma libo me racku za priucene novinarcice...i sve mahaleske price...ono sto je tacno je da smo miljama daleko od mnogih u mnogo cemu...da ne znam ni sam koliko ce im trebati da nas sustignu ali sam siguran da ce im trebati mnogo vremena...ne mislim na ovaj nas jad samo...nego i na regiju...jer mislim da smo trenutno jaci od Hajduka...kada je u pitanju i novac i dugovanje a o nasoj ligi da ne pricamo...
Stvaramo tim, stvaramo strasnu strukturu u klubu...i rezultat ce doci...slozit cemo mi ovu ekipu uskoro i kada se to desi...dominirat cemo sve godinama koje dolaze...s razlogom ste zabrinuti i ja bih bio, da sam na vasem mjestu...

Jarniju sve najbolje...vidjet cemo kakav ce biti i sta ce napraviti, ali nije u pitanju Jarni samo, u pitanju je cinjenica da smo u stanju da dovedemo koga zelimo...i nakon Jarnija ce biti neko novi...bolji, sposobniji...najbitnije je da smo u stanju to uraditi, i ljudi koji dolaze u FKS po prvi put, se mogu samo sjebati kada vide kako klub posluje i kako se radi u njemu,...
Upravo tako! :thumbup: Sve što je do sada urađeno meni daje mnogo optimizma da napokon idemo pravim putem!
BegA_

#40253 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#40254 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sa_u_srcu wrote:
JOINT_1921 wrote:Nasmijao sam ti se na temi koja se tice toga sto govoris, da me ne napadnu ovdje...

Ma mozes i ovdje...nismo mi takvi...i ovdje je Libero administrator...nije Plavi, koji bi ti odmah bananu opucao kada mu spomenes zelju...u negativnom kontekstu...samo ti pisi druze...mozes i ovdje...
Samo vi kontrolisite nacin komunikacije, bez uvreda, i svaka zdrava rasparva je dobro dosla.

Naravno, Sarajevo vs. Zeljeznicar, nije za ovu temu. Za to teme postoje na drugom dijelu pdf. :D

Zato, molio bih vas, F.K Sarajevo je TEMA. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#40255 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Image

legla sedmica 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#40256 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

I ja sam kupio taj crni. I to poodavno :D. U fan shopu je odmah na dohvat ruke djelovalo da je nekako kvalitetniji od ova druga dva. Ne znam, mozda i grijesim. :D

Kada smo vec kod dresova, vjerovatno cemo i narednu polusezonu imati ove iste kreacije, samo bez ovih bijelih, odnosno crvenih, podloga na prva dva dresa ispod natpisa sponzora. Zadnja 2-3 kola smo igrali u takvim bordo garniturama. Meni je tako puno bolje. Ovaj crni bi trebao ostati identican. ;-)

Image Image Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#40257 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

nisam stručnjak za kvalitet al' meni je odličan :D
BegA_

#40259 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Osim Vešovića, saznajemo, Sarajevo pokušava da dovede beka iz Sirije Amira Kalesija.

Da nije kakav vehabija. :D
The 51st State

#40260 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

BegA_ wrote:Osim Vešovića, saznajemo, Sarajevo pokušava da dovede beka iz Sirije Amira Kalesija.

Da nije kakav vehabija. :D
treba challenger-a pitati kakav je.
jeza u ledja

#40261 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Pa jel iz Sirije il iz Kalesije? :?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#40262 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Eki Vesovic. :D Ma nema sanse, suplja. ;-)
Logovan

#40263 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:Eki Vesovic. :D Ma nema sanse, suplja. ;-)
Sa nama je sve moguće. :D
BegA_

#40264 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

jeza u ledja wrote:Pa jel iz Sirije il iz Kalesije? :?
Sirijac. Ne mozes naci nista o njemu na netu.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#40265 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

E taj sto mu se nista ne moze naci na netu, taj je nas, sigurno :D
Reglan

#40266 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Kad bi doso Vesovic

after party poslije utakmice u lukavici tatko,vesovic,todorovic,stojcev nestalo bi pive :lol:
JOSEF K

#40267 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JOSEF K »

U moje doba Marko Vešović je predavao na Filozofiji, pisao knjige, nisam znao da se okušao u fudbalu... :D
BegA_

#40268 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

JOSEF K wrote:U moje doba Marko Vešović je predavao na Filozofiji, pisao knjige, nisam znao da se okušao u fudbalu... :D
:lol:

@arshavin
Jos ako Brzi ostane... :janpi:
BegA_

#40269 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Tako je Luka! :D :thumbup:

edit. Jebi se Ibrakovicu. :D
Ibraković: Nije istina da pregovaramo s Vešovićem
-LIBERO-
Čiča Gliša

#40270 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Kao sto smo i pretpostavili.
Ibraković: Nije istina da pregovaramo s Vešovićem

Abdulah Ibraković, sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, demantuje napise pojedinih medija da klub dovodi Marka Vešovića.

Pojedini mediji u našoj zemlji objavili su kako će nogometaš Crvene zvezde Marko Vešović doći na Koševo, no Ibraković je u razgovoru za SportSport.ba demantovao takve napise."

"Informacija da je Sarajaevo u pregoorima s Vešovićem nije tačna. Sarajevu se niko ne treba prodavati preko medja. Sarajevo je ozbiljan klub i kada transfer bude dogovoren, bit će i zvanično objavljen", kazao nam je Ibraković.

Inače, treba kazati da će dosta novih imena narednih dana biti na Koševu. Ibraković nam je rekao da se radi na jednom velikom transferu, ali da ćemo malo pričekati na njegovu službenu objavu.

Mada ovo uvecano, golica mastu...hmmm :mrgreen: :thumbup:
todd_smith

#40271 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Zamisli vrati Saida i Ivana :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#40272 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Tod, to su dva velika pojacanja, Ibrakovic najavio jedno. ;-) :D
BegA_

#40273 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

-LIBERO- wrote:Tod, to su dva velika pojacanja, Ibrakovic najavio jedno. ;-) :D
Ma dobro, Sesar ne spada u velika pojacanja. :D
Sa_u_srcu

#40274 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

MIslim da se radi o Arsenijevicu...al eto...vidjet cemo....
todd_smith

#40275 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

-LIBERO- wrote:Tod, to su dva velika pojacanja, Ibrakovic najavio jedno. ;-) :D
Said sa povredom, Ivan nije igrao skoro godinu dana, zajedno se pika k`o jedno :mrgreen: :lol:
Locked